• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erotik kitaplar

allice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
1.560
1.388
163
Arkadaşlar dürüst cevaplarınıza ihtiyacım var. E L James yada Sylvia Day tarzında kitaplar alıp okur musunuz? Keyif alır mısınız? Okurken açık açık mı yoksa yastık altında gizli mi okursunuz? Bir iş teklifi aldım ve önceden suyu test etmek istiyorum.
En çok bayan takipcinin burada bu forum ve bu başlıkda olduğunu biliyorum. Lütfen moderatörler beni başka başlığa atmayın.

uuppsss entelektüel bir girişim oluyor galiba bu neyi test ediyoruz hocam:KK8:
olağanüstü hal dönemlerini de atlattıysak ki atlattık istediğin kitabı istediğin yerde oku:KK31:
ama benim karşımda ben lahmacun yerken falan okuma ..
erotik kitap okuma ile ilgili nasıl bir iş teklifi bu telefonda hikaye servisi falan mı (ciddi yazdım şaka değil)

eskiden bulvar gazetesi vardı onun gibi mi anlamadım ben. bulvarı okumuslugum var ama çocukken ahahaa:)

Evet okurum. Grinin elli tonu üçlemesini okudum, seninim diye bi kitap okudum. Severim de böyle kitaplar okumayı. Gizli gizli de okumuyorum. :)

Bir arkadaşımın küçük çaplı bir yayınevi var, kadınlar için bu tür kitaplar yayına sokacak. Bana da part time bir iş önerdi. Ancak ben Türkiye'de tutacağını sanmıyorum. Kar ortaklı çalışacağım için de değer mi acep diye düşünüyorum.

Bence insanlar okusalar da yastık altı okuyorlar. Diğer ülkelerde e-book okuyucular kitap kapağını göstermediği için daha rahat okuyucu kitlesi ediniyor ancak Türkiye'de bu sistem de fazla gelişmiş değil.

hiç okumadım açıkçası

birkeresinde güldem kale düştü zannediyorum adı buydu cinsel içerikli bir kitaptı o son oldu

Bir arkadaşımın küçük çaplı bir yayınevi var, kadınlar için bu tür kitaplar yayına sokacak. Bana da part time bir iş önerdi. Ancak ben Türkiye'de tutacağını sanmıyorum. Kar ortaklı çalışacağım için de değer mi acep diye düşünüyorum.
haklısın tutmaz entelektüel kesim %3 ü geçmezken heleki kitaplar okunurluğunu yitirmişken hele ki böyle bir iş tutmaz..kısaca kitap işine gircem hemşerim tutar mı deseydin de cevap verebilirdik..bir de %3 lük entelektüel kesim de ne hikmetse korsan tezgahlara Anadolu sahaflarına rağbet ediyor..(bu yorumdan ne çıkardınız bilmem ama ayda hiç yok 3-4 kitap okurum okumaya çalışırım..fakat bahsettiğiniz yazarların tarzında değil)
bedri baykam çıkarmıştı bi dönem adı kemik idi kitabın bildiğim kadarıyla çok müstehcen bir romandı..okumuşluğum yok belli bir tiraj alamamıştı..emin de değilim..neyse çok konuştum umarım etkili olmuşumdur.

Grinin Elli Tonunu okudum. Evde tek başıma okuduğum için sıkıntı olmadı ama dışarıda, metroda, otobüste falan hayatta çıkarıp da okuyamam :KK53:

Grinin elli tonunu okumuştum yarıya kadar, ama gizli gizli okumadım zaten adından anlaşılmıyor o tarz bir kitap olduğu. Bence sorun yok, okunabilir saklanmadan

Arkadaşlar dürüst cevaplarınıza ihtiyacım var. E L James yada Sylvia Day tarzında kitaplar alıp okur musunuz? Keyif alır mısınız? Okurken açık açık mı yoksa yastık altında gizli mi okursunuz? Bir iş teklifi aldım ve önceden suyu test etmek istiyorum.
En çok bayan takipcinin burada bu forum ve bu başlıkda olduğunu biliyorum. Lütfen moderatörler beni başka başlığa atmayın.
Zamanında bu tarz kitaplar okumuşluğum vardır. Söylediğiniz yazarları okumadım ama benzer kitaplar okudum. Yastık altı falan da değil. Ama hitap edeceğiniz kitle 20-22 yaşa kadar olan ilk gençlik yıllarındaki kızlar olur genelde. Belli bir yaştan sonra kitabın edebi içeriği, anlattığı dönem, yazarın dili ve kurgusu, bişeyler katıp katmayacağı önemli olmaya başlıyor eğer iyi bir okuyucuysanız.

Grinin elli tonu, melissa p, puccanın kitapları (pek erotik sayılmaz ama) falan tarzında şeyler dediğim gibi daha küçük yaş grubuna hitap ediyor. Ben iki lira verip almam ama 19-20 yaşında iki yeğenim bayılıyorlar. Hedef kitleniz onlar olacaksa problem yok bence.

Back