- Emoji Skoru
- 32.651
- Puanlar
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitabı tavsiye eder misin merak ettim okusam mı diye de ?Grinin Elli Tonunu arkadaş tavsiye ettiği için okumuştum. Kitapta da erotik içerikten ziyade adamın sahiplenici tarzı hoşuma gittiği için okumuştum...
Onun dışında hiç öyle erotik roman alayım da okuyayım gibi bir düşüncem olmadı
Aynen katılıyorum. Tüm kaygı tatmin ettirmek gibi, edebi ve kurgu yönünden güzel bulmuyorum. Varsa edebi açıdan zarif ve güzel bir kitap önersinler.Ben okumam.Ama okumama sebebim cinsel içerik değil.
Edebi yönlerinin de kurgularının da zayıftan öte zayıf olmasından okumam.
Kitabı tavsiye eder misin merak ettim okusam mı diye de ?
Grinin elli tonunu çok merak ediyorum, güzel mi?Evet okurum. Grinin elli tonu üçlemesini okudum, seninim diye bi kitap okudum. Severim de böyle kitaplar okumayı. Gizli gizli de okumuyorum. :)
Bir arkadaşımın küçük çaplı bir yayınevi var, kadınlar için bu tür kitaplar yayına sokacak. Bana da part time bir iş önerdi. Ancak ben Türkiye'de tutacağını sanmıyorum. Kar ortaklı çalışacağım için de değer mi acep diye düşünüyorum.
Çatı serisi vahşet ya, erotizmden çok çok öte bir şey. Böyle hastalıklı düşünceleri ilk defa bir arada gördüm ebebiyatta. Filmini de izledim çatı serisinin. Beğendim mi, bilmem, emin değilim; beğenmedim mi onu da bilmiyorum. Sonsuza kadar yorumsuz kalacak benim için.Grinin Elli Tonunu okudum, sıkıyor bir yerden sonra...
Bir de erotik sayılabilir biraz belki; V.C. Andrews kitapları okumuslugum var. Çatı serisi filan...Klasik.
Bir arkadaşımın küçük çaplı bir yayınevi var, kadınlar için bu tür kitaplar yayına sokacak. Bana da part time bir iş önerdi. Ancak ben Türkiye'de tutacağını sanmıyorum. Kar ortaklı çalışacağım için de değer mi acep diye düşünüyorum.
Konu ile alakası yok ama bazen yazdıklarını okuyunca, aha diyorum tam da bunu düşünüyordum diyorum.konuyu sabote etmek gibi olmasın da Cem Yılmaz'ın ERŞAN ABİ tiplemesi geldi gözümün önüne
Grinin elli tonunu çok merak ediyorum, güzel mi?
Konu ile alakası yok ama bazen yazdıklarını okuyunca, aha diyorum tam da bunu düşünüyordum diyorum.
Neyse kısacası adı darbeli matkapsa okumam bak baştan söyleyim...