• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erotik kitaplar

Konu ile alakası yok ama bazen yazdıklarını okuyunca, aha diyorum tam da bunu düşünüyordum diyorum.
Neyse kısacası adı darbeli matkapsa okumam bak baştan söyleyim... :KK23:

Ay çok güldürdün. Allah da seni güldürsün emi ..

Ay çok güldürdün. Allah da seni güldürsün emi ..

Amin... Bir de bebek versin.
Bebek demişken.
O kitaplar da çocuk yapmak için tüyolar var mı? soğan kürü falan gibi, ya da sağlıklı beslenme vs.
:KK59:Mesela esas kadın pilates hocası falan olsa ve her sabah metabolizmasını hızlandırmak için bişey içip tarifini verse gibi aktüel içeriği de olsa. Günün geri kalanında erotik takılsa.
Altın günlerinde okunur yemin ederim....
:KK69::KK73::KK73::KK73:

Bu tip kitapların sorunu bu dalda henüz çok gelişmiş bir okur grubu ve köklü yazar geleneği falan olmadığından yayınevleri tarafından çevirisine vs. hiç dikkat edilmemesi. Durum da diğer arkaşların bahsettiği gibi ya sırf popülerliği yüzünden bir kitabın eş dost arasında lime lime oluncaya kadar okunması ya da para verip almış insanın illallah demesi şeklinde gelişiyor.

Nihayetinde oğlan kızı sever kız oğlanı, kavuşamazlarsa, aşk olur. Edebiyat da yıllardır bunun üstüne dönüyor fakat anlatımla, hikayenle, kurgunla, uslupla desteklemediğin sürece boş işte. Christian aşırı über çook yakışıklıydı, soğuk gri gözlerinden kimse gözlerini alamıyordu, eee ne yapalım genleri öyleydi ama denyonun tekiydi.

Millet adama aşık olmuş ama ben tam tersi sinir oldum adama :) sürükleyici bi kitap diyebilirim. Tabi abartı sevişme bölümleri var 2. ve 3. kitaplarda bu bölümleri atladığım oldu arada. Biraz fazla uzatılmış bence. 3 kitaplık bi konu değil.
Yorumlarında falan güzel demişler. Ben de bir türlü alıp başlayamadım. Ama merakta ediyorum :)

Yorumlarında falan güzel demişler. Ben de bir türlü alıp başlayamadım. Ama merakta ediyorum :)

Alıp okuyabilirsiniz bence. :) Ben de merak edip almıştım, 2-3 günde bitirdim her bir kitabı, ama dediğim gibi abartı bi kitap.

alırım okurum...
öyle saklayarak fln değil ama kimsenin gözünede sokmam tabi...
keyif almaya gelinceeeeee evet keyif kısmındada bi sorun yok...
demem o ki, okurum kardeşim...

Amin... Bir de bebek versin.
Bebek demişken.
O kitaplar da çocuk yapmak için tüyolar var mı? soğan kürü falan gibi, ya da sağlıklı beslenme vs.
:KK59:Mesela esas kadın pilates hocası falan olsa ve her sabah metabolizmasını hızlandırmak için bişey içip tarifini verse gibi aktüel içeriği de olsa. Günün geri kalanında erotik takılsa.
Altın günlerinde okunur yemin ederim....
:KK69::KK73::KK73::KK73:

Sen yaz ben yayınlatayım. Bu tür kitaplar yazan bir yazarın (Amerika için) en kötüsünün bile aylık kazancı 2000 doların altında değilmiş.

Bu tarz'da olur başka türlü de sevgilim asker de oyalancak kitaplar arıyorum :KK48:

Yalnız yazarları pek hatırlamıyorum da daha sonra özelden de yazabilirim yazarların isimlerini. :) Seninim, Çirkinin aşığı, Küçük Gelin, Riverton Malikanesi, Uçurtma Avcısı, Araf, Nermin Bezmen Sır, Yalnız Kadınlar Sokağı, Kristin Hannah kitapları, Kızım Olmadan Asla, Ayşe Erbulak'ın kitapları, Kanlı Oyunlar, Jean Christophe Grange kitapları severek okuduğum kitaplardı. :) Başka öneri istersen yardımcı olabilirim tekrar. :)

Bu yazarları hiç duymadım.Benim gençkızlık zamanımda beyaz diziler vardı.Onlarda bazen romantik öpüşme,sevişme bölümleri olurdu.O yaşlarda yeterince erotikti bizim için :)

Beyaz dizi deyince aklıma geldi, elime çook eski bir beyaz dizi geçmişti. Adamla kadın öpüşüyordu ve kadın hamile kalıyordu bir öpücükle. Artık kitabın orasını mı kesmişler bilmem ama ne oluyoruz ya filan olmuştum..

bence tutmaz o kitap. şöyle korku polisiye arasına sıkıştırılmış olsa neyse.

bir arkadaş gazete arası kitap yazınca. Şimdi güya ders çalışıyorum kitabın arasında telefon k.k da takılıyorum. kimi kandırıyorsam:KK53:

bende okudum diğer kitaplardan bi farkı yok benim için hepsini okurum ayırt etmem erotik olması özellikle tercih sebebim değildir yani.

Valla cehennem kulubu diye bi kitap okuyodum sabredip okumaya devam etmeye calismistim ama midem bulandi biraktim dogrusu bana cok basit geliyo yazarin Cinsellikten baska biseye kafasnin basmadigini dusunuyorum

Beyaz dizi deyince aklıma geldi, elime çook eski bir beyaz dizi geçmişti. Adamla kadın öpüşüyordu ve kadın hamile kalıyordu bir öpücükle. Artık kitabın orasını mı kesmişler bilmem ama ne oluyoruz ya filan olmuştum..

Hakkaten beyaz dizi çılgındır her zaman :) Devamlı pantalon giyen kadın bir gün davette etek giyerse neredeyse tüm şehirdeki gözler ona çevrilir. Kadın kahramanlar insanı çılgına çevirtecek kadar sessiz kalır herhangi bir şey açıklama konusunda. Bir tanesinde kadın evlendiği eşinin sevgisini test etmek için doktorum bir sene yatağa girmememizi istedi demişti. Adamın da kim bu doktor, peki sorun neymiş diye bile sormak aklına gelmedi :)

ergenken arkadaşlarım ille bak böyle böyle bi kitap var oku diye ısrar ettiler merak ettim okudum bende melissa p. 100 fırça darbesi.. okudugum tek cinsel içerikli kitap o.

sonrasında gerek kalmadı daha çok zevk veren şeyler keşfettim :KK70::KK70::KK70:

Grinin Elli Tonunu okudum, sıkıyor bir yerden sonra...

Bir de erotik sayılabilir biraz belki; V.C. Andrews kitapları okumuslugum var. Çatı serisi filan...Klasik.

Çatı serisi vahşet ya, erotizmden çok çok öte bir şey. Böyle hastalıklı düşünceleri ilk defa bir arada gördüm ebebiyatta. Filmini de izledim çatı serisinin. Beğendim mi, bilmem, emin değilim; beğenmedim mi onu da bilmiyorum. Sonsuza kadar yorumsuz kalacak benim için.
Grinin elli tonunu da yarıya kadar okudum, vıcık vıcık ilişkilerden bıkıyorum çünkü. Aksiyon yok ki, bana ne iki kişi sevişiyorsa kafasındayım. Bana ne katacak, en fazla ne olabilir ya ayrılırlar ya evlenirler bla bla...
Bir yüzüklerin efendisi, harry potter, olasılıksız, empati, aklından bir sayı tut vs. gibi olamaz hiçbir aşk kitabı. Çok çok klasikler hariç, saf aşk kitabı değil zaten onlar da. Sürekli aşk, lord, düşes falan beni boğuyor.
He grinin elli tonunu da hiç saklamadım, bayağı elimde taşıdım. Ama bitiremedim. :KK14:

Çatı serisi erotik bazlı bir kitap değil bence. ben de okudum çatı serisini. daha çok psikolojisi bozuk çocukların hikayesi aslında. annesinin çatıya kapatmasıyla hayatları değişen çocukların hikayesi. dram gerilim kitabı gibi daha çok tarz olarak.

evet belli kısımları vardı ama aslında daha çok dram içeriği taşıyordu bana kalırsa. son kitaplarında karmakarışık ilişkiler vardı evet yine de erotik değildir sanırım.

bunun dışında ben okumadım hiç. okuyacağımı sanmıyorum. Türkiye'de de çok tutulacağını düşünmüyorum.

Çatı serisi vahşet ya, erotizmden çok çok öte bir şey. Böyle hastalıklı düşünceleri ilk defa bir arada gördüm ebebiyatta. Filmini de izledim çatı serisinin. Beğendim mi, bilmem, emin değilim; beğenmedim mi onu da bilmiyorum. Sonsuza kadar yorumsuz kalacak benim için.
Grinin elli tonunu da yarıya kadar okudum, vıcık vıcık ilişkilerden bıkıyorum çünkü. Aksiyon yok ki, bana ne iki kişi sevişiyorsa kafasındayım. Bana ne katacak, en fazla ne olabilir ya ayrılırlar ya evlenirler bla bla...
Bir yüzüklerin efendisi, harry potter, olasılıksız, empati, aklından bir sayı tut vs. gibi olamaz hiçbir aşk kitabı. Çok çok klasikler hariç, saf aşk kitabı değil zaten onlar da. Sürekli aşk, lord, düşes falan beni boğuyor.
He grinin elli tonunu da hiç saklamadım, bayağı elimde taşıdım. Ama bitiremedim. :KK14:

O kadın zaten tekerlekli sandalyede diye biliyorum. Kafa oldukca hastalıklı...Ama merak ediyorsun, bırakamıyorsun. Öç Yuvası'nı okumustum ben. Onda da ailesi tarafından, tecavüze ugradıgı için hafızası sildirilen bir kızı anlatıyordu. Evlendigi kisi de o cocuklar bu kıza tecavüz ederken seyirci kaldıgı icin vicdan azabından kızla evleniyordu, kızla adamın hastalıklı bir askı vardı.

Saf ask kitabı... Tek yazar Jane Austen benim için. Tüm kitaplarını okudum kadının; Emma, Ask ve Gurur, Mansfield Park...Ben pek severim...

Çatı serisi erotik bazlı bir kitap değil bence. ben de okudum çatı serisini. daha çok psikolojisi bozuk çocukların hikayesi aslında. annesinin çatıya kapatmasıyla hayatları değişen çocukların hikayesi. dram gerilim kitabı gibi daha çok tarz olarak.

evet belli kısımları vardı ama aslında daha çok dram içeriği taşıyordu bana kalırsa. son kitaplarında karmakarışık ilişkiler vardı evet yine de erotik değildir sanırım.

bunun dışında ben okumadım hiç. okuyacağımı sanmıyorum. Türkiye'de de çok tutulacağını düşünmüyorum.

İşte biraz ucundan belki...İçinde öyle kısımlar var, ama onları da zaten okurken kanın donuyor, çünkü bircok kitabında ensest ilişkileri romantiklestiriyor öyle yazıyor.

Back
X