Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Keşke 500 TL tutsa, bir takım büstiyeriyle jartiyeriyle daha fazla tutuyor, ki her seferinde farklı giyersem bunu karşılamak için nasıl bir işte çalışmam gerekir bilmiyorum
Ben anladım sizi. Valla kendi adıma sizi mantıklı ve haklı buldum.
Öyle saça böyle tarak derler. Adam bu denli talepkar olmasaydı, sizin de al da giyeyim diyeceğinizi sanmıyorum. Hak etmiş bence.

Bence fuckbody bile değil, internet muhabbeti gibi.Konu sahibi cevap vermiyor gerçi.

Keşke 500 TL tutsa, bir takım büstiyeriyle jartiyeriyle daha fazla tutuyor, ki her seferinde farklı giyersem bunu karşılamak için nasıl bir işte çalışmam gerekir bilmiyorum
neyy 500 mü aklını peynir ekmekle mi yedin allesen?git a101 den pazardan al bir kaç don yeter.0 500 e de cici cici kıyafetler al sefan olsunnn

Kabul edip başa kakmayan kadın veya erkek ya çok karakterlidir, ya çok aşıktır, ya da duygular karşılıklıdır.

Bugün dolaplarda dantelli iç çamaşırları jartiyerler çıkıcak

Anlaşılan bu gece uzun olucak
Bu kadar sohbetten sonra
Benim evde olduğum sürece üstümdeler, çok severim dantelli süslü püslü, tanga hariç. İşe giderken kıyafete uygun kullanmak için 3 tane sertlerden var sadece.
hiç jartiyerim olmadı kuzum.kaç paradır bu mübarekler?
Trendyolda uygunları var kuzum, ben geçen sene almıştım henüz yırtılmadı bozulmadı

Oha sevgililer günü hediyesini buldum
bunu evdeki çocuklarla birlikte bile yaparsın kumaşlardan.2 de göz tak tmm.çocuklar kukla falan yapıyoruz sanırlar hem tövbe tövbe.edit:hepsi şakadır sakın bunu yapmayı almayı aklından bile geçirmeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…