Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Kabul edip başa kakmayan kadın veya erkek ya çok karakterlidir, ya çok aşıktır, ya da duygular karşılıklıdır.
Yine de doğru değil. Birinin sırtına o kadar yüklenmek hoş değil.
Jestler yapılır, sürprizler vs. tamam. Ama finansal köle gibi de devamlı sömürmemek lazım.
Ben de sevdiğime cömertimdir, hediye almaya vs. bayılırım. Daha çok olsa saçarım etrafa, o kadar diyorum. Ama kullanıldığımı anlarsam çok kötü bozarım valla.

Benim evde olduğum sürece üstümdeler, çok severim dantelli süslü püslü, tanga hariç. İşe giderken kıyafete uygun kullanmak için 3 tane sertlerden var sadece.

Trendyolda uygunları var kuzum, ben geçen sene almıştım henüz yırtılmadı bozulmadı
işe giderken jartiyer giyiyorsun yani valla bravooo.kızlarrrr ben kadınlıktan istifa ediyorumm basbayağı oğlan çocuğu gibiymişimmmmmmm :KK45:

bunu evdeki çocuklarla birlikte bile yaparsın kumaşlardan.2 de göz tak tmm.çocuklar kukla falan yapıyoruz sanırlar hem tövbe tövbe.edit:hepsi şakadır sakın bunu yapmayı almayı aklından bile geçirmeeeeeee :işsiz:
Pamıklı mı olsun :KK53:
Aaaa buldum dur parlak el işi kağıtları var ondan yapalım. Tek kullanımlık olur ama olsun 🤣🤣🤣

Cinsellik el kafayı bozmuş erkek ben jartiyer dediği yerde kafasına patlatırdım sapık kendisi giysin jartiyer
Nerde ne konuşulmasını bilmeyen her ortamda insanı rezil edecek tip iyi olmuş ayrılığınız
Abla ayıptır sorması karnındaki çocuğu nasıl yaptın? Sapık şeyy yaparak mı? İnsan sevgilisiyle eşiyle konuşmayacaksa kimle konuşacak bu konuları? Manava mı soralım erkekler hangi renk don sever diye?

normal ilişki kızlar, ya da ben normal duygusal ciddi ilişki sanıyordum, adam da öyle diyordu ama içini bilemem.
Size 2 kez bu adamla nerden tanıştınız diye sordum ama cevap vermediniz.Ne kadar oldu,kaç kez görüştünüz dedim cevap vermediniz.Herkesin normali farklıdır ama genelleme yaparsak normal ilişkilerde bu fantazi olayları bazı şeyler yaşandıktan sonra konuşulur.

biz bunun gibilere kısaca ayı diyoruz :KK70: ayrılmakla bence iyi yapmışsınız

birde gerçekten bazı şeylerin usulu de var

eş veya samimiyete ve paylaşıma dayalı sevgili falan özel hediyeler alır arada
süprizli kutular , özel bir gün olmaksızın alır size verirken de o hediyeyi ona göre verir al bunu giy diye değil daha kibar şekilde heyecanlandırıcak şekilde
açarsınız içinden havalı çamaşırlar ne bilim ince özel kıyafetler falan çıkar siz mesajı alırsınız anlarım da
paşamız istiyor ki giyin trenchkotunuzu ve çıkardığınız an içinde jartiyerle çıkın :KK70: tövbe tövbe ya deli mi ne

Size 2 kez bu adamla nerden tanıştınız diye sordum ama cevap vermediniz.Ne kadar oldu,kaç kez görüştünüz dedim cevap vermediniz.Herkesin normali farklıdır ama genelleme yaparsak normal ilişkilerde bu fantazi olayları bazı şeyler yaşandıktan sonra konuşulur.
Arkadaşım tanıştırdı, 6 kez buluştuk, ama olay ilişkimiz değil ki, olay bütçe ve fantezi uyuşmazlığım, adamın alışveriş talebi ve benim karşılayamamam ve kendi fantezisini kendisinin karşılamasını istemem ve onun da oralı olmayıp yine benden talep etmesi ve ülkem fiyatları.
Aslında adam böyle taleplerde bulunmasa, temiz tertipli siyah donumla sütyenimle olayı çözecektik 🤣 mavi, yeşil, mor sütyenler isterim diyor, kız benim bir tek siyaha verecek param var yeşili nasıl alayım moru nasıl alayım

X