Yine de doğru değil. Birinin sırtına o kadar yüklenmek hoş değil.Kabul edip başa kakmayan kadın veya erkek ya çok karakterlidir, ya çok aşıktır, ya da duygular karşılıklıdır.
Oyshoda varHani nerede nerede?
işe giderken jartiyer giyiyorsun yani valla bravooo.kızlarrrr ben kadınlıktan istifa ediyorumm basbayağı oğlan çocuğu gibiymişimmmmmmmBenim evde olduğum sürece üstümdeler, çok severim dantelli süslü püslü, tanga hariç. İşe giderken kıyafete uygun kullanmak için 3 tane sertlerden var sadece.
Trendyolda uygunları var kuzum, ben geçen sene almıştım henüz yırtılmadı bozulmadı
Pamıklı mı olsunbunu evdeki çocuklarla birlikte bile yaparsın kumaşlardan.2 de göz tak tmm.çocuklar kukla falan yapıyoruz sanırlar hem tövbe tövbe.edit:hepsi şakadır sakın bunu yapmayı almayı aklından bile geçirmeeeeeee
Yok bacım düzenlemeyizEn son kk kadınları bana jartiyer, file çorap, tavşanlı tuman almak için yardım kampanyası düzenleyecek diye korkuyorum
Abla ayıptır sorması karnındaki çocuğu nasıl yaptın? Sapık şeyy yaparak mı? İnsan sevgilisiyle eşiyle konuşmayacaksa kimle konuşacak bu konuları? Manava mı soralım erkekler hangi renk don sever diye?Cinsellik el kafayı bozmuş erkek ben jartiyer dediği yerde kafasına patlatırdım sapık kendisi giysin jartiyer
Nerde ne konuşulmasını bilmeyen her ortamda insanı rezil edecek tip iyi olmuş ayrılığınız
Hhahahahhaha kız ben de bunu beğendim, hem de sayfaları okumadan, yazdıktan sonra denk geldimGeç kalmışımhemen yorumumu yapayım siz de ona şey atın. Erkek tangası bende bunu severim diyin
Böyle bişi
Eki Görüntüle 3003190
Size 2 kez bu adamla nerden tanıştınız diye sordum ama cevap vermediniz.Ne kadar oldu,kaç kez görüştünüz dedim cevap vermediniz.Herkesin normali farklıdır ama genelleme yaparsak normal ilişkilerde bu fantazi olayları bazı şeyler yaşandıktan sonra konuşulur.normal ilişki kızlar, ya da ben normal duygusal ciddi ilişki sanıyordum, adam da öyle diyordu ama içini bilemem.
Öyle miymiş ki? Sad storyKonu sahibinin yerine koyuyorum, kocayı boşadıktan sonra cinsel hayatım olmamış, e libidom da şelale değil, neden alayım ki?
İlla koca mı olması gerekiyorKocana giyersin böyle şeyleri. Boşversene bugün onu ister yarın başka şey.. bu kadar taviz vermeyin
O bebek ve çiçek ne alaka ya yöresel çorba yemek yarışması sunumu mu bu ahahahajjahaGeç kalmışımhemen yorumumu yapayım siz de ona şey atın. Erkek tangası bende bunu severim diyin
Böyle bişi
Eki Görüntüle 3003190
Arkadaşım tanıştırdı, 6 kez buluştuk, ama olay ilişkimiz değil ki, olay bütçe ve fantezi uyuşmazlığım, adamın alışveriş talebi ve benim karşılayamamam ve kendi fantezisini kendisinin karşılamasını istemem ve onun da oralı olmayıp yine benden talep etmesi ve ülkem fiyatları.Size 2 kez bu adamla nerden tanıştınız diye sordum ama cevap vermediniz.Ne kadar oldu,kaç kez görüştünüz dedim cevap vermediniz.Herkesin normali farklıdır ama genelleme yaparsak normal ilişkilerde bu fantazi olayları bazı şeyler yaşandıktan sonra konuşulur.
Oha konu nereye geldi yaaaSizin yüzünüzden deminden beri erkek tangası bakıyorum, bir tane fil hortumlu erkek tangası buldum, göz bile yabıştırmışlar. Sevgiler günü de yaklaşmışken alsak mı
YıkıldımmmmGeç kalmışımhemen yorumumu yapayım siz de ona şey atın. Erkek tangası bende bunu severim diyin
Böyle bişi
Eki Görüntüle 3003190
Gözünü seveyim böyle konuların. Anal seğzli konu açılsın da ban mı yiyelim, ne güzel don seçiyoruzOha konu nereye geldi yaaa
Hocam bunla beraber mi giriyor yoksa çıkartıyor muyuzGeç kalmışımhemen yorumumu yapayım siz de ona şey atın. Erkek tangası bende bunu severim diyin
Böyle bişi
Eki Görüntüle 3003190
Hiç cinsellik yaşamadığın kadına böyle yaklaşılması bu konudan girilmesi sapıklık