Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

işe giderken jartiyer giyiyorsun yani valla bravooo.kızlarrrr ben kadınlıktan istifa ediyorumm basbayağı oğlan çocuğu gibiymişimmmmmmm
Yok kız jartiyer değil sutyenden bahsettim jartiyeri evde giydim, ha rengi doğru seçersen dışarıda giyilmez değil. Pentide jartiyerli günlük çoraplar var onları kullanıyor insanlar

Sana bana öyle devrem. Ama yeter ki herif yanımda olsun da sömürsün umrumda değil diyen de çıkabilir. Bazıları aşırı duygusal oluyor napacan

Ya tamam isterde, bekar ailesiyle yaşayan bir kızdan öyle kıyafetler beklenmemeli ya nasıl sokacaksın onları eve. Anneler her şeye hakim nereye saklanır ki? Bir arkadaşım kendine gecelik aldı sevgilisine giymek için, annesi bunu bulmuş vay sen erkeklere mi giyiyorsun bunu diye bağırmış cingar çıkartmış kız annesinin yüzüne bakamadı, kadında abarttı tabi 1 ay konuşmadı ama eski kadın işte kafaları dar oluyor. Ben bu riski alamazdım.
Çok yersiz bir istek. Bence iyi yapmışsınız.

Yok kız jartiyer değil sutyenden bahsettim jartiyeri evde giydim, ha rengi doğru seçersen dışarıda giyilmez değil. Pentide jartiyerli günlük çoraplar var onları kullanıyor insanlar
ha tmm hocamm yanlış anlamışımm.ben de okula neden jartiyerle gidiyor ki acep diye düşünüyordummm.gören yok eden yok yahuu diye.çok özürrr

Dümdüz siyah donun ve sütyeninle gitseydin ne diyebilirdi ki allah aşkına
Yok ben sevismiycem kalsın diyecek hali yoktu emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…