- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.772
Ben pazardan aldım son aldıklarımı kalite gayet iyi özünde ama pazarda bile 20liradan aşağı yok.Herkesin kanayan yarasıymış fantazi giyimdeki fahiş fiyatlarben çamaşırın hem seksisini hem de pamuklusunu severim. İkisi bir olunca iflas kaçınılmaz oluyor değmeyin bana
Höfffff çok masraflısın, sıtarbakslarda sana kahve içirsin, donunu jartiyerini VS’tan alsın. Adamın ocağına incir ağacı dikersinBende Vs var1400₺ almıştım sakın alma gerizekalılık. Yine aklıma geldi kocama ödeticem hepsini !!!!
Bunun bakirlikle alakası yok bence. Daha önce cinsel ilişkisi olmayan birinin de veya olan birinin de böyle talepleri olabilir.Bir de acaba bu adam hiç bir kadınla yatmadı mı acaba dedim? Yani bakir mi? Çünkü cinsel hayatı olanlar bilir ki, o kıyafetler üstünde kalmıyor çıplak oluyorsun zaten. Jartiyer vs talep eden bakir midir sizce?
Ben ondan şunu giy bunu giy diye bütçesini zorlayacak şeyler talep etmedim ve onun benim bütçemi bildiği halde talep etmesine sinirlendim. Kadın erkek birbirinden bir şey talep etmemeli, olana razı olmalı diye düşünüyorumValla işin aslı öyle de, linçlenirim diye yazmadım. Yazıyorum şimdi, paranız yoksa ilişki işlerine hiiiç kalkışmayın.
Kadınsan da erkeksen de kendine yetecek durumda olmalısın. Birbirine yanlama durumu olmayacak.
Şimdi bu konudaki adam tutup kendi fantezisinin maliyetini kadına yüklemeye çalışıyor. Doğru değil bu. Hadi diyelim kadın bir seferlik harcama yaptı. E ama bu fantezi işleri devamlılık arz eder, değişiklik ister. E bu da maliyet demek. Karşılayamayacaksan hiç söylemeyeceksin. Yeri gelir konu sahibi alır, yeri gelir adam alır. Ama uyanıklık edip de sen çeşit çeşit al denmez.
Onu bilemeyiz ama yol yordam bilmediği kesinBir de acaba bu adam hiç bir kadınla yatmadı mı acaba dedim? Yani bakir mi? Çünkü cinsel hayatı olanlar bilir ki, o kıyafetler üstünde kalmıyor çıplak oluyorsun zaten. Jartiyer vs talep eden bakir midir sizce?
Daha öncede sordum ama siz bu adamla nerde tanıştınız?kaç gün oldu tanışalı ve kaç kez görüştünüz?Bir de acaba bu adam hiç bir kadınla yatmadı mı acaba dedim? Yani bakir mi? Çünkü cinsel hayatı olanlar bilir ki, o kıyafetler üstünde kalmıyor çıplak oluyorsun zaten. Jartiyer vs talep eden bakir midir sizce?
Bence de öyle olmalı.Ben ondan şunu giy bunu giy diye bütçesini zorlayacak şeyler talep etmedim ve onun benim bütçemi bildiği halde talep etmesine sinirlendim. Kadın erkek birbirinden bir şey talep etmemeli, olana razı olmalı diye düşünüyorum
E bi insanın 180 derece farklı fikrini görünce insan sorguluyor doğal olarakniye bu kadar hirslanip konu sahibinin konusunu sabote ediyorsunuz? cok ayip yaptiginiz. gidin kendi konunuzda konusun insanlar sizin konunuza bir yorum yaptilar diye peslerine dusup onlari baska konularda da taciz etmeyin bir zahmet.
Kızlar, görüştüğüm biri oldu. Olaylar cinsellik aşamasına doğru gidiyordu ama daha hiç birlikte kalmamıştık, yani o iş olmamıştı daha. Bana “ ben güzel iç çamaşırlar giymeni isterim, renk renk farklı çamaşırlar erotik kostümler, Jartiyer giymeni isterim” dedi. Benim de böyle renk renk kıyafetlerim yok. Ben de “ sen alırsan giyerim” dedim, çünkü bütçemi jartiyere harcamak istemiyorum birikim yapıyorum şuan. Karşımdaki erkek de sessiz kaldı, alırım demedi. Benden bu isteğini tekrarladı. Ben de ilişkiyi bitirdim sebep sunmadan, yatak olayı da olmadı.
Sizce burda kim haklı?
Erkekler erotik çamaşır talebinde bulunuyor mu size, bulunursa benim gibi bunu erkeğin satın almasını bekliyor musunuz?
Bana bir daha jartiyer giy, bir sürü güzel iç çamaşırı giy diyen olursa ne demeliyim?
Not: ben zaten normalde temiz ve güzel çamaşırlar giyiyorum, ama renk renk ya da erotik giyim, jartiyer, dantelli tulum, vücut çorabı tarzı ürünler almıyorum kendime, gereksiz masraf gibi geliyor. Adam alsa ya da parasını verse giyerim tabi. Burda kişi hem istiyor hem isteğini almıyor, ben de geçim derdindeyim yani.
sen de var mı peki mss?şimdi ben de hiç olmadı ya kadın olmuyor muyum onu merak ettim de?Müge apla abboowwwww o çok markalı giyiyor ....bir kilo peynirden çok para diyin sana
Konu sahibinin sevgilisinin daha birliktelik bile olmamisken 'jartiyer de jartiyer' diye tutturmasi saçma olmuş..her şey yaşandı da yani fantezi giyime mi geldi mesele? Ayrıca bazı şeyler dan diye dile getirilmez (eğer fuckbuddynle değil sevgilinleysen) .Bu konuya sizin aaa öyle şey olur mu her şey ortak olmalı tabi ki sen de alabilirsin ne var ki bunda abartılacak devir ekonomi devri
yazmanızı beklerdim (!) bana yazdıklarınızdan sonra…yenGEnC
gerçekten çok garip ve sapıkmış bu adam
Canım zevk meselesi ben sevmiyorum , tüllü şeyler daha ucuz ve hoş geliyor banasen de var mı peki mss?şimdi ben de hiç olmadı ya kadın olmuyor muyum onu merak ettim de?
O beğenmediğin yancıyı kabul edecekler de çıkabilir yalnız.Kadınsan da erkeksen de kendine yetecek durumda olmalısın. Birbirine yanlama durumu olmayacak.
Cimri buldum sizi.Kızlar, görüştüğüm biri oldu. Olaylar cinsellik aşamasına doğru gidiyordu ama daha hiç birlikte kalmamıştık, yani o iş olmamıştı daha. Bana “ ben güzel iç çamaşırlar giymeni isterim, renk renk farklı çamaşırlar erotik kostümler, Jartiyer giymeni isterim” dedi. Benim de böyle renk renk kıyafetlerim yok. Ben de “ sen alırsan giyerim” dedim, çünkü bütçemi jartiyere harcamak istemiyorum birikim yapıyorum şuan. Karşımdaki erkek de sessiz kaldı, alırım demedi. Benden bu isteğini tekrarladı. Ben de ilişkiyi bitirdim sebep sunmadan, yatak olayı da olmadı.
Sizce burda kim haklı?
Erkekler erotik çamaşır talebinde bulunuyor mu size, bulunursa benim gibi bunu erkeğin satın almasını bekliyor musunuz?
Bana bir daha jartiyer giy, bir sürü güzel iç çamaşırı giy diyen olursa ne demeliyim?
Not: ben zaten normalde temiz ve güzel çamaşırlar giyiyorum, ama renk renk ya da erotik giyim, jartiyer, dantelli tulum, vücut çorabı tarzı ürünler almıyorum kendime, gereksiz masraf gibi geliyor. Adam alsa ya da parasını verse giyerim tabi. Burda kişi hem istiyor hem isteğini almıyor, ben de geçim derdindeyim yani.
bana takıntılı üye bu yorumuma bile beğenmedim attı a dostlarrrr.gözardı ettim gene kurtulamadımmhiç jartiyerim olmadı kuzum.kaç paradır bu mübarekler?
Keşke 500 TL tutsa, bir takım büstiyeriyle jartiyeriyle daha fazla tutuyor, ki her seferinde farklı giyersem bunu karşılamak için nasıl bir işte çalışmam gerekir bilmiyorumBence de öyle olmalı.
Şimdi adamın yaptığı yani yapmak istediği şeyin, yediğini içtiğini size ödetmekten farkı yok bence. Ha 500 tllik hesap ödemişsiniz ha bu yani.
Bir de acaba bu adam hiç bir kadınla yatmadı mı acaba dedim? Yani bakir mi? Çünkü cinsel hayatı olanlar bilir ki, o kıyafetler üstünde kalmıyor çıplak oluyorsun zaten. Jartiyer vs talep eden bakir midir sizce?