Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Herkesin kanayan yarasıymış fantazi giyimdeki fahiş fiyatlar ben çamaşırın hem seksisini hem de pamuklusunu severim. İkisi bir olunca iflas kaçınılmaz oluyor değmeyin bana
Ben pazardan aldım son aldıklarımı kalite gayet iyi özünde ama pazarda bile 20liradan aşağı yok.

Bende Vs var 1400₺ almıştım sakın alma gerizekalılık. Yine aklıma geldi kocama ödeticem hepsini !!!!
Höfffff çok masraflısın, sıtarbakslarda sana kahve içirsin, donunu jartiyerini VS’tan alsın. Adamın ocağına incir ağacı dikersin

Bunun bakirlikle alakası yok bence. Daha önce cinsel ilişkisi olmayan birinin de veya olan birinin de böyle talepleri olabilir.

Ben ondan şunu giy bunu giy diye bütçesini zorlayacak şeyler talep etmedim ve onun benim bütçemi bildiği halde talep etmesine sinirlendim. Kadın erkek birbirinden bir şey talep etmemeli, olana razı olmalı diye düşünüyorum

Onu bilemeyiz ama yol yordam bilmediği kesin

Daha öncede sordum ama siz bu adamla nerde tanıştınız?kaç gün oldu tanışalı ve kaç kez görüştünüz?

Bence de öyle olmalı.
Şimdi adamın yaptığı yani yapmak istediği şeyin, yediğini içtiğini size ödetmekten farkı yok bence. Ha 500 tllik hesap ödemişsiniz ha bu yani.

niye bu kadar hirslanip konu sahibinin konusunu sabote ediyorsunuz? cok ayip yaptiginiz. gidin kendi konunuzda konusun insanlar sizin konunuza bir yorum yaptilar diye peslerine dusup onlari baska konularda da taciz etmeyin bir zahmet.
E bi insanın 180 derece farklı fikrini görünce insan sorguluyor doğal olarak
Başınıza gelirse anlarsınız

çok içlendim derdin dağlardan büyük

Konu sahibinin sevgilisinin daha birliktelik bile olmamisken 'jartiyer de jartiyer' diye tutturmasi saçma olmuş..her şey yaşandı da yani fantezi giyime mi geldi mesele? Ayrıca bazı şeyler dan diye dile getirilmez (eğer fuckbuddynle değil sevgilinleysen) .
Mesela kızı gerçekten jartiyerli görmek istiyorsan telefonda erotik konuşmada falan jartiyer işin içine girebilir, kadın mesajı alir ve eğer istiyorsa kendisine alır zaten. Ama eğer kadın mesajı almadiysa,ya da bir jartiyer almamayi tercih ettiyse çok isteyen adam 'al da görelim' diye ısrar etmek yerine zaten hediye eder.
olmasi gereken budur.
ama konu sahibinin "birikim yapıyorum,sen al" demesi de çok uygunsuz. Hele ki "o alsın ya da parasını versin " cümlesi beni benden aldı. Cinsellik yaşadığım bir adam bana para verse kendimi kötü hisseder ve muhtemelen terk ederdim. Oldu olacak komidinin üstüne atsın evden çıkarken. Ne kadar kaba bir istek.
bence bu muhabbetlerin döndüğü çocuk konu sahibinin sevgilisi değil fuckbuddisiydi. Ya da internetten falan öylesine tanışan iki insanlardı. Çünkü normal, içinde duygusal bağ olan ilişkilerde bu muhabbetler yaşanmaz.
ayrılıkları hayırlı olmuş

Cimri buldum sizi.

Bence de öyle olmalı.
Şimdi adamın yaptığı yani yapmak istediği şeyin, yediğini içtiğini size ödetmekten farkı yok bence. Ha 500 tllik hesap ödemişsiniz ha bu yani.
Keşke 500 TL tutsa, bir takım büstiyeriyle jartiyeriyle daha fazla tutuyor, ki her seferinde farklı giyersem bunu karşılamak için nasıl bir işte çalışmam gerekir bilmiyorum

Hic alakasi yok ciplak olacaksin diye bisey mi var siz galiba tecrubesizsiniz baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…