Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Keşke 500 TL tutsa, bir takım büstiyeriyle jartiyeriyle daha fazla tutuyor, ki her seferinde farklı giyersem bunu karşılamak için nasıl bir işte çalışmam gerekir bilmiyorum
Ben anladım sizi. Valla kendi adıma sizi mantıklı ve haklı buldum.
Öyle saça böyle tarak derler. Adam bu denli talepkar olmasaydı, sizin de al da giyeyim diyeceğinizi sanmıyorum. Hak etmiş bence.

Konu sahibinin sevgilisinin daha birliktelik bile olmamisken 'jartiyer de jartiyer' diye tutturmasi saçma olmuş..her şey yaşandı da yani fantezi giyime mi geldi mesele? Ayrıca bazı şeyler dan diye dile getirilmez (eğer fuckbuddynle değil sevgilinleysen) .
Mesela kızı gerçekten jartiyerli görmek istiyorsan telefonda erotik konuşmada falan jartiyer işin içine girebilir, kadın mesajı alir ve eğer istiyorsa kendisine alır zaten. Ama eğer kadın mesajı almadiysa,ya da bir jartiyer almamayi tercih ettiyse çok isteyen adam 'al da görelim' demek yerine zaten hediye eder.
olmasi gereken budur.
ama konu sahibinin "birikim yapıyorum,sen al" demesi de çok uygunsuz. Hele ki "o alsın ya da parasını versin " cümlesi beni benden aldı. Cinsellik yaşadığım bir adam bana para verse kendimi kötü hisseder ve muhtemelen terk ederdim. Oldu olacak komidinin üstüne atsın evden çıkarken. Ne kadar kaba bir istek.
bence bu muhabbetlerin döndüğü çocuk konu sahibinin sevgilisi değil fuckbuddisiydi. Ya da internetten falan öylesine tanışan iki insanlardı. Çünkü normal, içinde duygusal bağ olan ilişkilerde bu muhabbetler yaşanmaz.
ayrılıkları hayırlı olmuş
Bence fuckbody bile değil, internet muhabbeti gibi.Konu sahibi cevap vermiyor gerçi.

Keşke 500 TL tutsa, bir takım büstiyeriyle jartiyeriyle daha fazla tutuyor, ki her seferinde farklı giyersem bunu karşılamak için nasıl bir işte çalışmam gerekir bilmiyorum
neyy 500 mü aklını peynir ekmekle mi yedin allesen?git a101 den pazardan al bir kaç don yeter.0 500 e de cici cici kıyafetler al sefan olsunnn :KK45:

Ama sister, kabul ediyorlar sonra da buralara konu açılıyor işte.
Yok ya ben gelemem öyle işlere. Karşılıksız veren bir Allah'tır. Elin adamı verir sonra da en ummadığın anda başına kakar, altından kalkamazsın. Hiç gerek yok valla.
Kabul edip başa kakmayan kadın veya erkek ya çok karakterlidir, ya çok aşıktır, ya da duygular karşılıklıdır.

Bugün dolaplarda dantelli iç çamaşırları jartiyerler çıkıcak

Anlaşılan bu gece uzun olucak:KK8::KK8::KK8:
Bu kadar sohbetten sonra
Benim evde olduğum sürece üstümdeler, çok severim dantelli süslü püslü, tanga hariç. İşe giderken kıyafete uygun kullanmak için 3 tane sertlerden var sadece.
hiç jartiyerim olmadı kuzum.kaç paradır bu mübarekler? :işsiz: :KK45:
Trendyolda uygunları var kuzum, ben geçen sene almıştım henüz yırtılmadı bozulmadı

Oha 🤣🤣🤣🤣 sevgililer günü hediyesini buldum
bunu evdeki çocuklarla birlikte bile yaparsın kumaşlardan.2 de göz tak tmm.çocuklar kukla falan yapıyoruz sanırlar hem tövbe tövbe.edit:hepsi şakadır sakın bunu yapmayı almayı aklından bile geçirmeeeeeee :işsiz:

X