Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Aaa niye öyle diyosunuz erkek kadının alışverişini yapmak zorunda değil!!!
Kadın alsın işte nolucak
Belki adamın parası yok öyle dedi diye parası olacak anlamı çıkmıyor (!)
niye bu kadar hirslanip konu sahibinin konusunu sabote ediyorsunuz? cok ayip yaptiginiz. gidin kendi konunuzda konusun insanlar sizin konunuza bir yorum yaptilar diye peslerine dusup onlari baska konularda da taciz etmeyin bir zahmet.

Hanımefendi ben tabi ki sizi haklı buluyorum. Burada kinaye yaptım çünkü
@Katipsondanbir beni yemeğe davet eden adamın hesap gelince “nasıl yapalım” demesi sonucu benim adamdan soğumamı şiddetle eleştirdi her şey ortak olmalı, erkek diye hesabı ödemek zorunda mı diyerek.
O yüzden burada dedikleri çifte standart oluyor.
Sizin konunuza şöyle bir göz attım, sadece konuyu okudum, yorumları değil.
İlk buluşmada kahveleri ödemiş adam, ikincide de ödemesinden ben olsam rahatsızlık duyardım. Ha şimdi şu var, adamın nasıl yapalım demesi gıcık tabi. Ama demese bile ben kendi yediğimi öderdim ya. Hep öyle yaptım zaten. Ya da ilkinde o ödediyse ikincide ben öderim. Ha işsiz miyim, param mı yok? O zaman da buluşmalarımı bir süre ertelerim.

Ben de bundan korkuyorum 🤣
Boşver, iyi olmuş, paran cebinde kalsın. Çükünü doğrultabilitesi bile şüpheli adamlar için file vücut çorabı falan hiç gerek yok 🥸 Zaten cinsellik oturur, çok ilerleyen aşamalarda olur o iş. İlk günden poponda kedi kuyruğu anal plug, kedi kadın kıyafeti falan olmaz. 🤣

Aaa niye öyle diyosunuz erkek kadının alışverişini yapmak zorunda değil!!!
Kadın alsın işte nolucak
Belki adamın parası yok öyle dedi diye parası olacak anlamı çıkmıyor (!)
Hahha olur prezervatifi de kadın alsın hatta ve hatta odayı da kadın tutsun hatta ve hatta komidine de para koysun uygun mu :KK70:

Adam da siz de bir tuhafsınız. Adamın isteği öküzce. Sizin al da giyeyim demeniz garip. Bütçemi jartiyere harcamak istemiyorum nedir ya, kaç para ulan bi jartiyer diyesim geldi ahsjaksj
hiç jartiyerim olmadı kuzum.kaç paradır bu mübarekler? :işsiz: :KK45:

Ayrılmakla iyi yapmışsınız bu hödükten🤦‍♀️Benim kendi fikrim iş cinselliğe gelmeden insanlar birbirini tanımalı,sevmeli,güvenmeli.işi aceleye getirmemekte fayda var diye düşünüyorum.

Sizin konunuza şöyle bir göz attım, sadece konuyu okudum, yorumları değil.
İlk buluşmada kahveleri ödemiş adam, ikincide de ödemesinden ben olsam rahatsızlık duyardım. Ha şimdi şu var, adamın nasıl yapalım demesi gıcık tabi. Ama demese bile ben kendi yediğimi öderdim ya. Hep öyle yaptım zaten. Ya da ilkinde o ödediyse ikincide ben öderim. Ha işsiz miyim, param mı yok? O zaman da buluşmalarımı bir süre ertelerim.
Sevişmesin abi parasız adam hahaha :KK70: ben özetledim :KK70:

Ben ergenlikte ilk defa sutyen kullanmaya başladigim yillar acayip dantelli hatta ortasinda fiyonklu taşlı sutyenler vs kullaniyordum 😁😁 Baya bir zamandir gunluk camasirlarim ve sutyenlerim yumuşak ve dumddduzdur. Siyah veya ten rengidir, hiç bir detay süs barindirmazlar. 😬
Sadece dantelli braletleri giyerim bazen gunlukte.

Onun disinda sevişme camasirlarini gunluk giymem zaten rahat degil.
Birer tane düz siyah, ten ve beyaz var. Kalan hepsi dantelli ama rahat. Öyle balenli, destekli falan değil. 😁

Sevişmesin abi parasız adam hahaha :KK70: ben özetledim :KK70:
Valla işin aslı öyle de, linçlenirim diye yazmadım. Yazıyorum şimdi, paranız yoksa ilişki işlerine hiiiç kalkışmayın. :KK70:
Kadınsan da erkeksen de kendine yetecek durumda olmalısın. Birbirine yanlama durumu olmayacak.
Şimdi bu konudaki adam tutup kendi fantezisinin maliyetini kadına yüklemeye çalışıyor. Doğru değil bu. Hadi diyelim kadın bir seferlik harcama yaptı. E ama bu fantezi işleri devamlılık arz eder, değişiklik ister. E bu da maliyet demek. Karşılayamayacaksan hiç söylemeyeceksin. Yeri gelir konu sahibi alır, yeri gelir adam alır. Ama uyanıklık edip de sen çeşit çeşit al denmez.

Bir de acaba bu adam hiç bir kadınla yatmadı mı acaba dedim? Yani bakir mi? Çünkü cinsel hayatı olanlar bilir ki, o kıyafetler üstünde kalmıyor çıplak oluyorsun zaten. Jartiyer vs talep eden bakir midir sizce?

X