Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Hangi mantıklı erkek sevgilisinden bunu ister kadında sen al deyince duymazdan gelir bunu ciddiye almak demek istediğim sizin anladığını değil gerçekten
Libidosu olan ve sevgilisini arzulayan sağlıklı erkekler genelde. Sevgilimin benden sekse dair birşeyler istemesi beni aşağı çekmez, önceki mesajımda yazdığım gibi istediği çamaşır bende varsa giyerim, beni beğenmesi, arzulaması hoşuma da gider. Kaldı ki eski sevgilim gayet bana söylemişti, model de atmıştı. Bu güzelmiş dediklerimi bana söylemeden almıştı. Hediye gibi yani. Konu sahibinin karşısındaki ayımsı biri, konu sahibi de öyle saça böyle tarak hesabı karşılık vermiş.

Öyle bir şey değil, partnerimize kendi zevkimizi dayatacaksak elimizi taşın altına sokan biz olmalıyız.
Dayatılan bişey varsa ortada sorun vardır zaten katip. Yok iki kişi sevişecek ve ortak zevklere göre hareket edilecekse iki taraf da elini sokacak o taşın altına. Adam sen çamaşır giyince sadece kendini tatmin etsin o zaman parasını ben verdim diye.

Kadın erotik çamaşır sevseydi şimdiye kadar kendi 3-5 almış olurdu zaten.

Konu sahibi bu adamı nerden tanıyorsunuz ve ne kadar süredir görüşüyorsunuz? Yüzyüze kaç kez görüştünüz mesela ?Muhabbet internette tanışıp, cinsellik konuşması muhabbeti gibi geldi.Hani yaşanır birşeyler, sonrasında karşılıklı talepler söylenir.Bakalım uyum olacak mı devamı gelecek mi çeşit çeşit isterim filan bu aşamada baya garip geldi bana.Hani görüşebilen insanlarında istiyorlarsa eylemi gerçekleştirmek yerine böyle uzun uzun fantazi konuşmaları dahada garip geldi.O adam evli ben sana deyim

Evet ayı bencede ondan garip geldi sanki görev gibi kendiliğinden gelişse sorun olmaz

Ne bileyim ben normal zamanda da genellikle dantelli kullanıyorum sütyeni. Sadesi, dümdüz olanları daha pahalı zaten. Herkesi öyle sanıyorummahsshjsj

Ben ergenlikte ilk defa sutyen kullanmaya başladigim yillar acayip dantelli hatta ortasinda fiyonklu taşlı sutyenler vs kullaniyordum Baya bir zamandir gunluk camasirlarim ve sutyenlerim yumuşak ve dumddduzdur. Siyah veya ten rengidir, hiç bir detay süs barindirmazlar.
Sadece dantelli braletleri giyerim bazen gunlukte.

Onun disinda sevişme camasirlarini gunluk giymem zaten rahat degil.

Kendi başına sevmesi önemli değil ki sizin bakış açınıza göre, ortak zevk alınacak bir eylem için yapılan hazırlanma gibi derdiniz
İki kişinin zevk alacağı eylem ama adam al da giyeyim lafını duyunca böyle '' '' tavana bakıyor. Bin iritik çımışır sivirim diyene kadar al 2-3 parça bişey.

Kızlar iç çamaşır fiyatları tüm diğer ürün fiyatları gibi uçuk. Zaten ekonomik kriz var. Adam da renk renk çeşit çeşit her seferinde farklı farklı istiyor. Benim böyle bir gelirim böyle bir maddiyatım yok. Tüm gelirimi iç çamaşırına basarsam, ne yiyip ne içeceğim? Adamın fantezisi var diye aç mı kalayım, o yüzden “alırsan giyerim” dedim.

Öyle soruya böyle cevap iyi olmuş. Bende geçim derdindeyken böyle pat diye kendi zevki için şunu al bunuda al diyen adamdan buz gibi soğurdum. Ne münasebet hani 2tane hediye eder sende devamını getirirsin am bu düz öküz.
Millet fatura ödeyemiyor ne donu deseydin keşke.

İki kişinin zevk alacağı eylem ama adam al da giyeyim lafını duyunca böyle '' '' tavana bakıyor. Bin iritik çımışır sivirim diyene kadar al 2-3 parça bişey.
Hemen olmaz ki seks yapmadan, düşünsene şak diye davşanlı fantazi kıyafeti, file kıyafetler akdkakdkalalalalalaş.

Aaa niye öyle diyosunuz erkek kadının alışverişini yapmak zorunda değil!!!
Kadın alsın işte nolucak
Belki adamın parası yok öyle dedi diye parası olacak anlamı çıkmıyor (!)

Hemen olmaz ki seks yapmadan, düşünsene şak diye davşanlı fantazi kıyafeti, file kıyafetler akdkakdkalalalalalaş.
Mesele adamın erotik çamaşır istemesi değil zaten, ağam bir de çeşit çeşit renk renk istiyor, al giyek lafını duyunca tavana bakıyor. Kadın 2 günlük ayı için 1 aylık maaşı iç çamaşırına mı gömsün?

Elimde yoksa talep ederim, almazsa da elimde bunlar var derim. İnada binerse de almam. Bence davranışın gayet yerinde, ilkini o alsa belki sen de devamını alacaktın ama adam ya utangaçlığından (ki artık internetten alınabiliyor) ya da pintiliğinden almamış. Ayrıca böyle bir talep hiç aynı yatağa girmediğin birinden gelince çok abes duruyor. İlişki biraz ilerledikten sonra olsa gayet normal olurdu.

Böyle bir talep başka sevgiliden gelirse kısmına gelirsek. Hiç oynaşmadan böyle bir talep gelirse kapıyı göstermende sakınca yok bence, revü kızı mısın sen ya da geyşa mı karşıdakinin isteğine göre giyineceksin. Kendin istersen giyersin.

Aaa niye öyle diyosunuz erkek kadının alışverişini yapmak zorunda değil!!!
Kadın alsın işte nolucak
Belki adamın parası yok öyle dedi diye parası olacak anlamı çıkmıyor (!)
Bu konu rövanş alabileceğiniz bir konu değil. Anlamamışsınız bile meseleyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…