- 11 Aralık 2018
- 39.653
- 245.701
E sevişmesin o zaman. Sevişmeye karar verdiyse alıp koyacak kenara bir iki bişey. Penye donla gidecek hali yokKadının zaten kocasından boşandıktan sonra cinsel hayatı olmamış, belliydi önceden. Çok da libidolu biri değilse içi çekmemiş almamıştır.
Libidosu olan ve sevgilisini arzulayan sağlıklı erkekler genelde. Sevgilimin benden sekse dair birşeyler istemesi beni aşağı çekmez, önceki mesajımda yazdığım gibi istediği çamaşır bende varsa giyerim, beni beğenmesi, arzulaması hoşuma da gider. Kaldı ki eski sevgilim gayet bana söylemişti, model de atmıştı. Bu güzelmiş dediklerimi bana söylemeden almıştı. Hediye gibi yani. Konu sahibinin karşısındaki ayımsı biri, konu sahibi de öyle saça böyle tarak hesabı karşılık vermiş.Hangi mantıklı erkek sevgilisinden bunu ister kadında sen al deyince duymazdan gelir bunu ciddiye almak demek istediğim sizin anladığını değil gerçekten
Dayatılan bişey varsa ortada sorun vardır zaten katip. Yok iki kişi sevişecek ve ortak zevklere göre hareket edilecekse iki taraf da elini sokacak o taşın altına. Adam sen çamaşır giyince sadece kendini tatmin etsin o zaman parasını ben verdim diye.Öyle bir şey değil, partnerimize kendi zevkimizi dayatacaksak elimizi taşın altına sokan biz olmalıyız.
Kadın erotik çamaşır sevseydi şimdiye kadar kendi 3-5 almış olurdu zaten.İçeriksel olarak farklı olsa da bana yaptığınız tüm yorumları göz önüne aldığımızda bu konuya benim konuma baktığınız pencereden bakarak yorum yapsaydınız:
İkinizin ortak zevk alacağı şey hem sen giyeceksin bunda ne var ki al canım nolacak her şeyi de erkekten beklemeyin yahu
Derdiniz…
Kim buldu?Ben bulmadım ki, kim ister yiyici herifle olmak.
Evet ayı bencede ondan garip geldi sanki görev gibi kendiliğinden gelişse sorun olmazLibidosu olan ve sevgilisini arzulayan sağlıklı erkekler genelde. Sevgilimin benden sekse dair birşeyler istemesi beni aşağı çekmez, önceki mesajımda yazdığım gibi istediği çamaşır bende varsa giyerim, beni beğenmesi, arzulaması hoşuma da gider. Kaldı ki eski sevgilim gayet bana söylemişti, model de atmıştı. Bu güzelmiş dediklerimi bana söylemeden almıştı. Hediye gibi yani. Konu sahibinin karşısındaki ayımsı biri, konu sahibi de öyle saça böyle tarak hesabı karşılık vermiş.
Ne bileyim ben normal zamanda da genellikle dantelli kullanıyorum sütyeni. Sadesi, dümdüz olanları daha pahalı zaten. Herkesi öyle sanıyorummahsshjsj
Kendi başına sevmesi önemli değil ki sizin bakış açınıza göre, ortak zevk alınacak bir eylem için yapılan hazırlanma gibi derdinizKadın erotik çamaşır sevseydi şimdiye kadar kendi 3-5 almış olurdu zaten.
İki kişinin zevk alacağı eylem ama adam al da giyeyim lafını duyunca böyle ''Kendi başına sevmesi önemli değil ki sizin bakış açınıza göre, ortak zevk alınacak bir eylem için yapılan hazırlanma gibi derdiniz
Allah Allah penye don giyenlerin sevişmesi yasak mı, absürtmü anlamadımE sevişmesin o zaman. Sevişmeye karar verdiyse alıp koyacak kenara bir iki bişey. Penye donla gidecek hali yok
Hemen olmaz ki seks yapmadan, düşünsene şak diye davşanlı fantazi kıyafeti, file kıyafetler akdkakdkalalalalalaş.İki kişinin zevk alacağı eylem ama adam al da giyeyim lafını duyunca böyle '''' tavana bakıyor. Bin iritik çımışır sivirim diyene kadar al 2-3 parça bişey.
Aaa niye öyle diyosunuz erkek kadının alışverişini yapmak zorunda değil!!!İki kişinin zevk alacağı eylem ama adam al da giyeyim lafını duyunca böyle '''' tavana bakıyor. Bin iritik çımışır sivirim diyene kadar al 2-3 parça bişey.
Mesele adamın erotik çamaşır istemesi değil zaten, ağam bir de çeşit çeşit renk renk istiyor, al giyek lafını duyunca tavana bakıyor. Kadın 2 günlük ayı için 1 aylık maaşı iç çamaşırına mı gömsün?Hemen olmaz ki seks yapmadan, düşünsene şak diye davşanlı fantazi kıyafeti, file kıyafetler akdkakdkalalalalalaş.
Elimde yoksa talep ederim, almazsa da elimde bunlar var derim. İnada binerse de almam. Bence davranışın gayet yerinde, ilkini o alsa belki sen de devamını alacaktın ama adam ya utangaçlığından (ki artık internetten alınabiliyor) ya da pintiliğinden almamış. Ayrıca böyle bir talep hiç aynı yatağa girmediğin birinden gelince çok abes duruyor. İlişki biraz ilerledikten sonra olsa gayet normal olurdu.Kızlar, görüştüğüm biri oldu. Olaylar cinsellik aşamasına doğru gidiyordu ama daha hiç birlikte kalmamıştık, yani o iş olmamıştı daha. Bana “ ben güzel iç çamaşırlar giymeni isterim, renk renk farklı çamaşırlar erotik kostümler, Jartiyer giymeni isterim” dedi. Benim de böyle renk renk kıyafetlerim yok. Ben de “ sen alırsan giyerim” dedim, çünkü bütçemi jartiyere harcamak istemiyorum birikim yapıyorum şuan. Karşımdaki erkek de sessiz kaldı, alırım demedi. Benden bu isteğini tekrarladı. Ben de ilişkiyi bitirdim sebep sunmadan, yatak olayı da olmadı.
Sizce burda kim haklı?
Erkekler erotik çamaşır talebinde bulunuyor mu size, bulunursa benim gibi bunu erkeğin satın almasını bekliyor musunuz?
Bana bir daha jartiyer giy, bir sürü güzel iç çamaşırı giy diyen olursa ne demeliyim?
Not: ben zaten normalde temiz ve güzel çamaşırlar giyiyorum, ama renk renk ya da erotik giyim, jartiyer, dantelli tulum, vücut çorabı tarzı ürünler almıyorum kendime, gereksiz masraf gibi geliyor. Adam alsa ya da parasını verse giyerim tabi. Burda kişi hem istiyor hem isteğini almıyor, ben de geçim derdindeyim yani.
Bu konu rövanş alabileceğiniz bir konu değil. Anlamamışsınız bile meseleyi.Aaa niye öyle diyosunuz erkek kadının alışverişini yapmak zorunda değil!!!
Kadın alsın işte nolucak
Belki adamın parası yok öyle dedi diye parası olacak anlamı çıkmıyor (!)