Kuru temizlemeye götürcemLazer kesim dandik saten külotlar bile dünyanın parası dostum. Donlarımızı sevelim, narin yıkama yapalım artık.
Abartmayın yahu 20 lira jartiyer çorabı.Jartiyerdi, vücut çorabıydı bilmem ne iyice pahalıdır zaten Katip.
Dümdüz sutyenler bile 100 tl olmuş. Ne sanıyorlarsa, ucuz mu bunlar? Bir de beyfendi tek çeşitle de yetinemiyor, çeşit çeşit olacakmış. E al da giyeyim denir buna da.Niye bu kadar ayıplanmış anlamadım valla.
Ama konu bu mu olur
Çok kaba değil mi sevgiliyle romantik olunmaz mı sonra kendiliğinden ilerler durum ilk aşamada jartiyer e gelemez
öpüşürken “kırmızı donunu giysene”Demekle aynı şey
bana çok itici geliyor hala bi tane patlatmak isterim sanırım
Valla bu adama o laf cuk oturmuş.Adam öküz zaten, hediye etse şık bir hareket olurdu. Ama en az adam kadar konu sahibi de cimri gibi geldi. Böyle bir adam için demiyorum ama normal zamanda, normal bir ilişkide alıp giyilebilir. Her bütçeye göre var. Intımıssımı almaz, Trendyol’dan normal bir şey alır ne fark edecek, jartiyer sonuçta.
Yok bende çok severim ama bu aşamada sevimli gelmedi herşeyin sırası varJartiyer giymek için "aşama atlamak" gerekmiyor ki
Bence jartiyer romantik bir şey ama anlaşamicaz.
Bazi kadinlar bu çamasir işine çok anlam yukluyor ve sanki o camasirlari kotu kadin urunuymuş gibi goruyor bilinc altinda sanirim.
Daha iki gün önce gördük, Penti’de jartiyer ve çorabı 100 liraydı en fazla.300 TL.
Sadece jartiyer istememiş diye anladım ben.Abartmayın yahu 20 lira jartiyer çorabı.
Kızlar, görüştüğüm biri oldu. Olaylar cinsellik aşamasına doğru gidiyordu ama daha hiç birlikte kalmamıştık, yani o iş olmamıştı daha. Bana “ ben güzel iç çamaşırlar giymeni isterim, renk renk farklı çamaşırlar erotik kostümler, Jartiyer giymeni isterim” dedi. Benim de böyle renk renk kıyafetlerim yok. Ben de “ sen alırsan giyerim” dedim, çünkü bütçemi jartiyere harcamak istemiyorum birikim yapıyorum şuan. Karşımdaki erkek de sessiz kaldı, alırım demedi. Benden bu isteğini tekrarladı. Ben de ilişkiyi bitirdim sebep sunmadan, yatak olayı da olmadı.
Sizce burda kim haklı?
Erkekler erotik çamaşır talebinde bulunuyor mu size, bulunursa benim gibi bunu erkeğin satın almasını bekliyor musunuz?
Bana bir daha jartiyer giy, bir sürü güzel iç çamaşırı giy diyen olursa ne demeliyim?
Not: ben zaten normalde temiz ve güzel çamaşırlar giyiyorum, ama renk renk ya da erotik giyim, jartiyer, dantelli tulum, vücut çorabı tarzı ürünler almıyorum kendime, gereksiz masraf gibi geliyor. Adam alsa ya da parasını verse giyerim tabi. Burda kişi hem istiyor hem isteğini almıyor, ben de geçim derdindeyim yani.
Onunki parayı veren düdüğü çalar misaliAdam ayı da kadına bi sıfat bulamadım, çok garip
Vermezsin vermek istemezsin o ayrı mesele ama gidip adama “al da giyeh” denmez. Her şeyin bi yolu yordamı adabı var. İki tane sevişmelik çamaşırı kenarda olmayan insan da sevişmesin zatenSadece jartiyer istememiş diye anladım ben.
Valla Kudra en son gayet de basic parçalardan oluşan iç çamaşır alışverişi yaptım. Dünyanın parasını verdim. Ki öyle çok marka ürünler falan da değil.
Takımlı cicili bicili birden fazla ürün alamam şu anda ben valla, doğruya doğru. O parayı ona vermem yani.
Ay bu çok çirkin değil mi?Onunki parayı veren düdüğü çalar misali
Ne bileyim ben normal zamanda da genellikle dantelli kullanıyorum sütyeni. Sadesi, dümdüz olanları daha pahalı zaten. Herkesi öyle sanıyorummahsshjsjValla bu adama o laf cuk oturmuş.
Ama herkesin dolabında yok böyle çamaşırlar. O zamana kadar da ihtiyaç hissetmemiş, almamış, belki de almayı hiç düşünmüyor. Şimdi o durumdayken tutup da renk renk çeşit çeşit al giy, ben bayılırım denirse, o zaman da cevap aha öyle duvar gibi olur.
Ben de şerefimle gider kendim alırım, yine de demem ya.Vermezsin vermek istemezsin o ayrı mesele ama gidip adama “al da giyeh” denmez. Her şeyin bi yolu yordamı adabı var. İki tane sevişmelik çamaşırı kenarda olmayan insan da sevişmesin zaten
Ciddiye almadıkları kadınlarla mı seksüel zevklerini paylaştıklarını sanıyorsunuz :)Yok bende çok severim ama bu aşamada sevimli gelmedi herşeyin sırası var
Ama şu gerçek hangi erkek ciddiye aldığı kadına böyle konuşur
Kocana giyersin böyle şeyleri. Boşversene bugün onu ister yarın başka şey.. bu kadar taviz vermeyinKızlar, görüştüğüm biri oldu. Olaylar cinsellik aşamasına doğru gidiyordu ama daha hiç birlikte kalmamıştık, yani o iş olmamıştı daha. Bana “ ben güzel iç çamaşırlar giymeni isterim, renk renk farklı çamaşırlar erotik kostümler, Jartiyer giymeni isterim” dedi. Benim de böyle renk renk kıyafetlerim yok. Ben de “ sen alırsan giyerim” dedim, çünkü bütçemi jartiyere harcamak istemiyorum birikim yapıyorum şuan. Karşımdaki erkek de sessiz kaldı, alırım demedi. Benden bu isteğini tekrarladı. Ben de ilişkiyi bitirdim sebep sunmadan, yatak olayı da olmadı.
Sizce burda kim haklı?
Erkekler erotik çamaşır talebinde bulunuyor mu size, bulunursa benim gibi bunu erkeğin satın almasını bekliyor musunuz?
Bana bir daha jartiyer giy, bir sürü güzel iç çamaşırı giy diyen olursa ne demeliyim?
Not: ben zaten normalde temiz ve güzel çamaşırlar giyiyorum, ama renk renk ya da erotik giyim, jartiyer, dantelli tulum, vücut çorabı tarzı ürünler almıyorum kendime, gereksiz masraf gibi geliyor. Adam alsa ya da parasını verse giyerim tabi. Burda kişi hem istiyor hem isteğini almıyor, ben de geçim derdindeyim yani.
Hangi mantıklı erkek sevgilisinden bunu ister kadında sen al deyince duymazdan gelir bunu ciddiye almak demek istediğim sizin anladığını değil gerçektenCiddiye almadıkları kadınlarla mı seksüel zevklerini paylaştıklarını sanıyorsunuz :)
Yahu her kadının kenarda köşede bikaç sevişmelik şeyi olur zaten. Bir iki onları giyersin, sonrasında adam hala farklı şeyler istiyorsa “benim üstümde görmek istediklerini hediye edebilirsin” falan tarzı bişey söylersin. Bu da pek olmadı gibi ama ilişkideki iletişime göre bişey bulunur.Ben de şerefimle gider kendim alırım, yine de demem ya.