Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Abartmayın yahu 20 lira jartiyer çorabı.

Jartiyer giymek için "aşama atlamak" gerekmiyor ki
Bence jartiyer romantik bir şey ama anlaşamicaz.
Bazi kadinlar bu çamasir işine çok anlam yukluyor ve sanki o camasirlari kotu kadin urunuymuş gibi goruyor bilinc altinda sanirim.

Valla bu adama o laf cuk oturmuş.
Ama herkesin dolabında yok böyle çamaşırlar. O zamana kadar da ihtiyaç hissetmemiş, almamış, belki de almayı hiç düşünmüyor. Şimdi o durumdayken tutup da renk renk çeşit çeşit al giy, ben bayılırım denirse, o zaman da cevap aha öyle duvar gibi olur.

Niye bu kadar tepki verildiğini anlamadım. Sağlıklı bir ilişki için çiftler isteklerini çekinmeden söyleyebilmeli bence.

Sen alırsan giyerim dediğinizde adamın libidosu içine kaçmıştır zaten. Ayrılmanız iyi olmuş.

Yok bende çok severim ama bu aşamada sevimli gelmedi herşeyin sırası var
Ama şu gerçek hangi erkek ciddiye aldığı kadına böyle konuşur

Abartmayın yahu 20 lira jartiyer çorabı.
Sadece jartiyer istememiş diye anladım ben.
Valla Kudra en son gayet de basic parçalardan oluşan iç çamaşır alışverişi yaptım. Dünyanın parasını verdim. Ki öyle çok marka ürünler falan da değil.
Takımlı cicili bicili birden fazla ürün alamam şu anda ben valla, doğruya doğru. O parayı ona vermem yani.

Siz 2.evlilik için nasıl bir eş seçmeliyim diye konu açmış ; konunuzda da evlilik dışı cinsellik yaşamak istemediğinizi belirtmiştiniz.

Bu durumda adamın almaması hayrınıza olmuş.

Vermezsin vermek istemezsin o ayrı mesele ama gidip adama “al da giyeh” denmez. Her şeyin bi yolu yordamı adabı var. İki tane sevişmelik çamaşırı kenarda olmayan insan da sevişmesin zaten

Ne bileyim ben normal zamanda da genellikle dantelli kullanıyorum sütyeni. Sadesi, dümdüz olanları daha pahalı zaten. Herkesi öyle sanıyorummahsshjsj

Vermezsin vermek istemezsin o ayrı mesele ama gidip adama “al da giyeh” denmez. Her şeyin bi yolu yordamı adabı var. İki tane sevişmelik çamaşırı kenarda olmayan insan da sevişmesin zaten
Ben de şerefimle gider kendim alırım, yine de demem ya.

Yok bende çok severim ama bu aşamada sevimli gelmedi herşeyin sırası var
Ama şu gerçek hangi erkek ciddiye aldığı kadına böyle konuşur
Ciddiye almadıkları kadınlarla mı seksüel zevklerini paylaştıklarını sanıyorsunuz :)

Kocana giyersin böyle şeyleri. Boşversene bugün onu ister yarın başka şey.. bu kadar taviz vermeyin

Ben de şerefimle gider kendim alırım, yine de demem ya.
Yahu her kadının kenarda köşede bikaç sevişmelik şeyi olur zaten. Bir iki onları giyersin, sonrasında adam hala farklı şeyler istiyorsa “benim üstümde görmek istediklerini hediye edebilirsin” falan tarzı bişey söylersin. Bu da pek olmadı gibi ama ilişkideki iletişime göre bişey bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…