Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Bu konuya sizin aaa öyle şey olur mu her şey ortak olmalı tabi ki sen de alabilirsin ne var ki bunda abartılacak devir ekonomi devri
yazmanızı beklerdim (!) bana yazdıklarınızdan sonra… @yenGEnC
gerçekten çok garip ve sapıkmış bu adam
Erotik çamaşır adamın isteği, sizin yemeğiniz ikinizin yediği bir şey. 150 TL hesap ödediniz diye vah vah etmedik, ona mı doldunuz bu kadar? Bu kadın çoluk çocuğunun rızkını elin 2 günlük ayısının zevklerine gömecek değil tabi ki.

Yahu her kadının kenarda köşede bikaç sevişmelik şeyi olur zaten. Bir iki onları giyersin, sonrasında adam hala farklı şeyler istiyorsa “benim üstümde görmek istediklerini hediye edebilirsin” falan tarzı bişey söylersin. Bu da pek olmadı gibi ama ilişkideki iletişime göre bişey bulunur.
Kadının zaten kocasından boşandıktan sonra cinsel hayatı olmamış, belliydi önceden. Çok da libidolu biri değilse içi çekmemiş almamıştır.

Erotik çamaşır adamın isteği, sizin yemeğiniz ikinizin yediği bir şey. 150 TL hesap ödediniz diye vah vah etmedik, ona mı doldunuz bu kadar? Bu kadın çoluk çocuğunun rızkını elin 2 günlük aynısının zevklerine gömecek değil tabi ki.
E bunun bi adım ilerisi sevişmek için para istemek ama katipcan... Diğer üyeyle olay nedir bilmiyorum ama zevklerini tatmin etmemi istiyorsan alacaksın demek çok çirkin bence.

Yooo bence konu sahibinde bir şey yok.
Onu al, bunu al, çeşit çeşit giy diye ısmarlayan adama dümdüz söylemiş, alırsan giyerim diye. :KK53:
Bu arada iç çamaşırlar pahalı gerçekten de. Dümdüz pamuklu külotların bile tanesi 20+ tl olmuş. Fantezi tarzını düşünemiyorum.
Adam neyi beğeniyorsa bir tane alıp hediye etseydi en azından. Ki konu sahibi o lafı dedikten sonra, ölü taklidi yapmış. Cimri ama fantezi peşinde. Yoo dostum yoo, o işler öyle yürümüyor.
Aynen öyle, bir de sadece bir jartiyer değil talebi, renk renk şeyler diyor, yani her seferinde ilginç kıyafetlere benim bütçem yetmez ki

Daha iki gün önce gördük, Penti’de jartiyer ve çorabı 100 liraydı en fazla. 🤷🏻‍♀️ Daha ucuzu da eminim bulunur. Siyah dantelli bir sütyen ve külodu da vardır herhalde agshahajah
Konu sahibinin yerine koyuyorum, kocayı boşadıktan sonra cinsel hayatım olmamış, e libidom da şelale değil, neden alayım ki?

Erotik çamaşır giymeni isteyen erotik çamaşır alacak abi. Tabi az para değil onlar, çakala bak onu da sana aldıracak. 👽 Yiyici herifi elinle koymuş gibi bulmuşsun maşallah, hep yapar mısın bunu?
Ben bulmadım ki, kim ister yiyici herifle olmak.

Erotik çamaşır adamın isteği, sizin yemeğiniz ikinizin yediği bir şey. 150 TL hesap ödediniz diye vah vah etmedik, ona mı doldunuz bu kadar? Bu kadın çoluk çocuğunun rızkını elin 2 günlük ayısının zevklerine gömecek değil tabi ki.
İçeriksel olarak farklı olsa da bana yaptığınız tüm yorumları göz önüne aldığımızda bu konuya benim konuma baktığınız pencereden bakarak yorum yapsaydınız:
İkinizin ortak zevk alacağı şey hem sen giyeceksin bunda ne var ki al canım nolacak her şeyi de erkekten beklemeyin yahu
Derdiniz…

E bunun bi adım ilerisi sevişmek için para istemek ama katipcan... Diğer üyeyle olay nedir bilmiyorum ama zevklerini tatmin etmemi istiyorsan alacaksın demek çok çirkin bence.
Öyle bir şey değil, partnerimize kendi zevkimizi dayatacaksak elimizi taşın altına sokan biz olmalıyız.

X