Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Alakasi yok bana gore. İki taraf da karsilikli isteklerini beklentilerini konusmali. Neticede sevisiyorlarsa konusabilirler de
Olabilir bu benim fikrim ben hoşlanmazdım hatta rahatsız olurdum
Bu ürünler rutin ilişkiyi renklendirmek için kullanılır genelde daha hiç bişi yaşamasan bunun lafını eden adam bana başka bişi anımsatmıyor

Adam da siz de bir tuhafsınız. Adamın isteği öküzce. Sizin al da giyeyim demeniz garip. Bütçemi jartiyere harcamak istemiyorum nedir ya, kaç para ulan bi jartiyer diyesim geldi ahsjaksj
Yooo bence konu sahibinde bir şey yok.
Onu al, bunu al, çeşit çeşit giy diye ısmarlayan adama dümdüz söylemiş, alırsan giyerim diye.
Bu arada iç çamaşırlar pahalı gerçekten de. Dümdüz pamuklu külotların bile tanesi 20+ tl olmuş. Fantezi tarzını düşünemiyorum.
Adam neyi beğeniyorsa bir tane alıp hediye etseydi en azından. Ki konu sahibi o lafı dedikten sonra, ölü taklidi yapmış. Cimri ama fantezi peşinde. Yoo dostum yoo, o işler öyle yürümüyor.

Erotik çamaşır giymeni isteyen erotik çamaşır alacak abi. Tabi az para değil onlar, çakala bak onu da sana aldıracak. Yiyici herifi elinle koymuş gibi bulmuşsun maşallah, hep yapar mısın bunu?

Allah'ın laylon dantelli fantazi külodu 70 TL idi Rosa, normalde giyemez pişersin içinde, sadece cima esnasında giyiyorsun, e çıkıyor zaten max 10 dk sonra.

Hiç cinsellik yaşamadığın kadına böyle yaklaşılması bu konudan girilmesi sapıklık

İlişkilerinde cinsellige doğru gidiyorlarmiş zaten cinsellige dogru gidiyordu dedigine gore cinsellik konuşmaya başlamişlar saniyorum. Aralarinda cinsellik hiç mevzu değilken birden bire adam jartiyer giy dememiş ki.

Allah'ın laylon dantelli fantazi külodu 70 TL idi Rosa, normalde giyemez pişersin içinde, sadece cima esnasında giyiyorsun, e çıkıyor zaten max 10 dk sonra.
Jartiyerdi, vücut çorabıydı bilmem ne iyice pahalıdır zaten Katip.
Dümdüz sutyenler bile 100 tl olmuş. Ne sanıyorlarsa, ucuz mu bunlar? Bir de beyfendi tek çeşitle de yetinemiyor, çeşit çeşit olacakmış. E al da giyeyim denir buna da. Niye bu kadar ayıplanmış anlamadım valla.

İlişkilerinde cinsellige doğru gidiyorlarmiş zaten cinsellige dogru gidiyordu dedigine gore cinsellik konuşmaya başlamişlar saniyorum. Aralarinda cinsellik hiç mevzu değilken birden bire adam jartiyer giy dememiş ki.
Ama konu bu mu olur
Çok kaba değil mi sevgiliyle romantik olunmaz mı sonra kendiliğinden ilerler durum ilk aşamada jartiyer e gelemez
öpüşürken “kırmızı donunu giysene”Demekle aynı şey
bana çok itici geliyor hala bi tane patlatmak isterim sanırım

Hep aynı markayı aynı modeli kullanıyorum başkası konfor sağlamıyor en fazla 100 vermiştim 300 olmuş

O mu iş hahaha. O iş dediğin seks mi? Sevişmek, seks, cinsel ilişki... Bir sürü varyasyon varken o iş
Ayrıca fantezi giyim isteyen adam da bende olmayan bir şeyi istiyorsa bana fotosunu atıp bi göstermeli, sonra da gidip almalı. bende varsa (ki bayılırım giymeye, beğendiğimi alırım) zaten tamam derim.

Sütyenin üretimi zahmetli, çok işlemi var anlarım da, Allah 'ın dümdüz dantelli külodu 70 TL olmasın ya

Hep aynı markayı aynı modeli kullanıyorum başkası konfor sağlamıyor en fazla 100 vermiştim 300 olmuş
Valla doğruya doğru adamın biri istedi diye tutup da o kadar parayı fantezi giyime basamam ben.
Konu sahibini de garip bulmadım ben. Fiyatların hali ortada, almak istememesi normal.
Pahalı zevkler peşinde isen ödeyiverirsin.

Jartiyermiş çeşit çeşit iç çamaşırıymış neredeyse 1.000 tl e al da giyeyim denir buna. Anormal bir şey yok. Bu tarz şeylerin dan dun konuşulması değil de olay akışı içinde ilerlemesi daha hoş. Ön sipariş işi 10 yıllık koca ya da saldıray abi vibe’ı veriyor.

Adam öküz zaten, hediye etse şık bir hareket olurdu. Ama en az adam kadar konu sahibi de cimri gibi geldi. Böyle bir adam için demiyorum ama normal zamanda, normal bir ilişkide alıp giyilebilir. Her bütçeye göre var. Intımıssımı almaz, Trendyol’dan normal bir şey alır ne fark edecek, jartiyer sonuçta.

Aşırı katılıyorum ben şiddeten anlatamadım

Ben bana al diyemezdim.garip.yani ne desem bilemedim.ic camasiri almadi diye ayrildiysaniz demek ki size bir seyler alan birini istiyorsunuz e iyi yapmissiniz o zaman

Erotik çamaşır giymeni isteyen erotik çamaşır alacak abi. Tabi az para değil onlar, çakala bak onu da sana aldıracak. Yiyici herifi elinle koymuş gibi bulmuşsun maşallah, hep yapar mısın bunu?
Bu konuya sizin aaa öyle şey olur mu her şey ortak olmalı tabi ki sen de alabilirsin ne var ki bunda abartılacak devir ekonomi devri
yazmanızı beklerdim (!) bana yazdıklarınızdan sonra… yenGEnC
gerçekten çok garip ve sapıkmış bu adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…