- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çifte standartın ne kadar kötü olduğunu görmenize sevindimBu konu rövanş alabileceğiniz bir konu değil. Anlamamışsınız bile meseleyi.
Burda benim normal alışverişimi yapmıyor ki, kendi fantezisinden dolayı bir şey istiyor, e bende de onun fantezisini karşılayacak bütçe yok, ısrar ediyor, ne yapayım borca girip mi alayım?Aaa niye öyle diyosunuz erkek kadının alışverişini yapmak zorunda değil!!!
Kadın alsın işte nolucak
Belki adamın parası yok öyle dedi diye parası olacak anlamı çıkmıyor (!)
Aslında seks yok bir şey yok bu şekilde konuşulması tuhaf kaçmış. Konu sahibi sponsor arıyor gibi olmuş ona gülümsedim ajdkakskal. Adam da damdan düşer gibi girmiş olaya zaten, ayının biri.Mesele adamın erotik çamaşır istemesi değil zaten, ağam bir de çeşit çeşit renk renk istiyor, al giyek lafını duyunca tavana bakıyor. Kadın 2 günlük ayı için 1 aylık maaşı iç çamaşırına mı gömsün?
Sister ikisi bir arada olmuyor ama ya.Herkesin kanayan yarasıymış fantazi giyimdeki fahiş fiyatlar ben çamaşırın hem seksisini hem de pamuklusunu severim. İkisi bir olunca iflas kaçınılmaz oluyor değmeyin bana
Hanımefendi ben tabi ki sizi haklı buluyorum. Burada kinaye yaptım çünküBurda benim normal alışverişimi yapmıyor ki, kendi fantezisinden dolayı bir şey istiyor, e bende de onun fantezisini karşılayacak bütçe yok, ısrar ediyor, ne yapayım borca girip mi alayım?
Aynen absürt olan daha hiç o işi ! yapmadan konunun konuşulması.Görülmemiş donun hesabı yapılmışAslında seks yok bir şey yok bu şekilde konuşulması tuhaf kaçmış. Konu sahibi sponsor arıyor gibi olmuş ona gülümsedim ajdkakskal. Adam da damdan düşer gibi girmiş olaya zaten, ayının biri.
Yoksa ben de donumu, tumanımı, filemi, jartiyerimi, efendime söyliyim davşanlı kostümümü kocama aldırıyorum, sevgiliyken de o alıyordu
Durum doğal gelişmemiş.Aynen öyle, bir de sadece bir jartiyer değil talebi, renk renk şeyler diyor, yani her seferinde ilginç kıyafetlere benim bütçem yetmez ki
Hah işte bu, 1 aylık gelirimi, erkek arkadaşımın fantezisi var diye iç çamaşırına mı gömeyim. Fiyatlar ortada, 2 dakika üstümde duracak şeye para verebilecek maddi durumum çil çil altınlarım olur inşallah bir gün. Ama şuanki maddi durumum bu değil, adam da bunu bildiği halde al diyor zaten. Bu tiplere ne cevap vereyim diye sordum, sponsor arıyor diyenler oldu ne sponsoru, kendi bütçemi karşılıyorum zaten, ama ek masraf yapamam bu krizde.Mesele adamın erotik çamaşır istemesi değil zaten, ağam bir de çeşit çeşit renk renk istiyor, al giyek lafını duyunca tavana bakıyor. Kadın 2 günlük ayı için 1 aylık maaşı iç çamaşırına mı gömsün?
Ben kimseyle sevişmezken bile vardı öyle şeylerim. Yani dantelli külot, sütyen vs. Demek ki herkes öyle değilmiş.Yahu her kadının kenarda köşede bikaç sevişmelik şeyi olur zaten. Bir iki onları giyersin, sonrasında adam hala farklı şeyler istiyorsa “benim üstümde görmek istediklerini hediye edebilirsin” falan tarzı bişey söylersin. Bu da pek olmadı gibi ama ilişkideki iletişime göre bişey bulunur.
Bir de aslan kaplan kesilip, ortada fol yok yumurta yokken böyle konuşan heriflerden bir cacık olmuyor. Tecrübeyle sabit. Bu adam davşan kıyafetinin ponponunu gördüğü an boşalır, fantazi falan yalan olur. Aha da buraya yazıyorum.Aynen absürt olan daha hiç o işi ! yapmadan konunun konuşulması.Görülmemiş donun hesabı yapılmış
Ben de bundan korkuyorumBir de aslan kaplan kesilip, ortada fol yok yumurta yokken böyle konuşan heriflerden bir cacık olmuyor. Tecrübeyle sabit. Bu adam davşan kıyafetinin ponponunu gördüğü an boşalır, fantazi falan yalan olur. Aha da buraya yazıyorum.
Aynı şeyi düşünüyordumBir de aslan kaplan kesilip, ortada fol yok yumurta yokken böyle konuşan heriflerden bir cacık olmuyor. Tecrübeyle sabit. Bu adam davşan kıyafetinin ponponunu gördüğü an boşalır, fantazi falan yalan olur. Aha da buraya yazıyorum.
Öyle bişey varsa alayım kız kocama ahahahhahGeç kalmışım hemen yorumumu yapayım siz de ona şey atın. Erkek tangası bende bunu severim diyin
Bu hödüğe paçalı don Bile fazlaHah işte bu, 1 aylık gelirimi, erkek arkadaşımın fantezisi var diye iç çamaşırına mı gömeyim. Fiyatlar ortada, 2 dakika üstümde duracak şeye para verebilecek maddi durumum çil çil altınlarım olur inşallah bir gün. Ama şuanki maddi durumum bu değil, adam da bunu bildiği halde al diyor zaten. Bu tiplere ne cevap vereyim diye sordum, sponsor arıyor diyenler oldu ne sponsoru, kendi bütçemi karşılıyorum zaten, ama ek masraf yapamam bu krizde.