Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Ben kimseyle sevişmezken bile vardı öyle şeylerim. Yani dantelli külot, sütyen vs. Demek ki herkes öyle değilmiş.
benimde bekarlıktan beri var ,severim normalde de dişi dişi giyinmeyi ki büstiyerler jartiyerler vücudu çok da güzel durduruyor elbise altında da korsajlı falan ya... toparlıyor dik gösteriyor
Geç kalmışım hemen yorumumu yapayım siz de ona şey atın. Erkek tangası bende bunu severim diyin

Böyle bişi

Eki Görüntüle 3003190
ayy kız bu neee korkunç
öfff gerçekten var mı bunu kullanan ya çorap giydirse daha iyi bunu görsem asla ama asla birdaha ciddiye alamazdım her gördüğüm yerde gülme tutardı beni

Ayyy bu dramı bizzat yaşadım hahhhajaja. Memelerime 1 beden küçük sütyenli takımı verdi bana al al olur sana diye. Denedim, benim memeler ağzıma girecekti, üstten yandan pörtledi hep skkdkd
Daha iyi değil mi ? Pamela Anderson abla hep öyle giyerdi

öffff erkeğin satın alması nedir yaaaaa
yani kusura bakmayın ama neyse susucam banlanmaya niyetim yok

İsteseydi alırdı. Siz de çok isteseydiniz alırdınız, mesela ben çok severim ve alırım da, ama madem o sizden daha fazla istiyor, alsaymış.

Bir de dikkatimi çeken su oldu başlıkta ne demeliyim yazıyor. Konuda yol verdiğini yazmis.

ben eskiden birine bu janjanlı erkek sliplerini atıp atıp bundan alayım mı sana diye dalga geçerdim, anılarım canlandı...hangi erkek giyiyor bunları çok merak ediyorum. bana sanki böyle özel gecelerde dans filan eden abiler, meslek erbabı (!) filan giyermiş gibi geliyor...yoksa sadece eşiyle/sevgilisiyle dalga geçmek için alan kadınlar için bu kadar ürün yapıyor olamazlar! dimi?

çok severim ben iç çamaşırı olayını, alırım. kenara koyarım ama benim bile şu an giyilebilir jartiyerim yok. daha çok gecelik sütyen tanga var bende. sevdiğim için uygun fiyatlı gördüğümde filan alıyorum senelerdir... pek kullanma imkanı olmuyordu fiyatları duyunca bu yatırıma mutlu oldum. ben de cinsel hayatı bile yokken alanlardanım ama kullanamıyorum günlük hayatta.

şimdi yeni bir ilişkim var giyiyorum da.. ama daha sevişmeden etmeden bana "al" dese, bir dur bakalım derdim. çok hoşlanmam böyle tarzdan...
benim erkek arkadaşımın da başta 1-2 böyle, başka konularda, emrivaki denemesi oldu, ben sert çıktığım için artık böyle bir tarzı yok. ama bakın bizim ilişkimizde tarz/beklenti/gidişat değişimleri keskin oldu biraz...çok da peşin hükümlü olmamak lazım belki de.

olayın maddiyatı içinse kesinlikle haklısınız bin liralar filan tutacaksa ben de olsam, bir de birikim yapmaya çalışıyorsam, vermek istemem yani. seneler önce başka bir ilişkimde (ki sevişmedik) konu bir şekilde buraya gelmişti, o yoldaydık, o zamanlar gencim güzelim (!), adam da epey cimriydi aslında ama konu buraya gelince bana hediye olarak almıştı üzerinde görmek isterim diye. maalesef giyemedim. en cimri adam da olsa racon böyle sanıyordum ben...

Hemen aldın dimi hxhsjsj bişi dicemm benim kocam kıro biraz bana dio ki bunları niye giyiyon ki zaten çıkacak hepsini ödeticem bu herife hdjejdjdhjdjd
Kocamın üstünde düşünüp düşünüp gülüyorum

Benimki de sevmiyo öyle dantellileri. Basit gösteriyormuşmuş. Bi jartiyer seviyo işte onunla idare ediyoruz. Seninki kro benimki fazla entel ikisini karıştırıp bölersek güzel bişiler çıkar bence

Ikinizde hatalisiniz. Onun bunu simdiden istemesi olmamis. Seninde sen alirsan giyerim demende olmamis. Konuya maddiyati ne sokuyonki.

Hortumu alalım bence knk dolmazsa konu açarız dolduramadı napayım diye hdhshd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…