benimde bekarlıktan beri var ,severim normalde de dişi dişi giyinmeyi ki büstiyerler jartiyerler vücudu çok da güzel durduruyor elbise altında da korsajlı falan ya... toparlıyor dik gösteriyorBen kimseyle sevişmezken bile vardı öyle şeylerim. Yani dantelli külot, sütyen vs. Demek ki herkes öyle değilmiş.
ayy kız bu neee korkunçGeç kalmışımhemen yorumumu yapayım siz de ona şey atın. Erkek tangası bende bunu severim diyin
Böyle bişi
Eki Görüntüle 3003190
Daha iyi değil mi ? Pamela Anderson abla hep öyle giyerdiAyyy bu dramı bizzat yaşadım hahhhajaja. Memelerime 1 beden küçük sütyenli takımı verdi bana al al olur sana diye. Denedim, benim memeler ağzıma girecekti, üstten yandan pörtledi hep skkdkd
Önceki konularını vs bilmiyorum belkide dediğiniz gibidir.Konu sahibesinin gercekte birisiyle bu sohbeti yaptığını düşünmüyorum.
Kendi konuları ve yorumlarına bakarsanız tutarsızlığı görürsünüz.
Elinde çayı önünde çekirdeği yorumları okuyup eğleniyor muhtemelen.
Üşümesin diye o appasıÜstünde kalıyor yavrucuğum, prezervatif niyetine
Yakmayın kendinizi gerek yokAtarsam nolur biliyor musun ? Önür boyu ban alırım jdjdjdj
öffff erkeğin satın alması nedir yaaaaaKızlar, görüştüğüm biri oldu. Olaylar cinsellik aşamasına doğru gidiyordu ama daha hiç birlikte kalmamıştık, yani o iş olmamıştı daha. Bana “ ben güzel iç çamaşırlar giymeni isterim, renk renk farklı çamaşırlar erotik kostümler, Jartiyer giymeni isterim” dedi. Benim de böyle renk renk kıyafetlerim yok. Ben de “ sen alırsan giyerim” dedim, çünkü bütçemi jartiyere harcamak istemiyorum birikim yapıyorum şuan. Karşımdaki erkek de sessiz kaldı, alırım demedi. Benden bu isteğini tekrarladı. Ben de ilişkiyi bitirdim sebep sunmadan, yatak olayı da olmadı.
Sizce burda kim haklı?
Erkekler erotik çamaşır talebinde bulunuyor mu size, bulunursa benim gibi bunu erkeğin satın almasını bekliyor musunuz?
Bana bir daha jartiyer giy, bir sürü güzel iç çamaşırı giy diyen olursa ne demeliyim?
Not: ben zaten normalde temiz ve güzel çamaşırlar giyiyorum, ama renk renk ya da erotik giyim, jartiyer, dantelli tulum, vücut çorabı tarzı ürünler almıyorum kendime, gereksiz masraf gibi geliyor. Adam alsa ya da parasını verse giyerim tabi. Burda kişi hem istiyor hem isteğini almıyor, ben de geçim derdindeyim yani.
Hemen aldın dimi hxhsjsj bişi dicemm benim kocam kıro birazAçmaz olaaayyydııın!!!
Bir de dikkatimi çeken su oldu başlıkta ne demeliyim yazıyor. Konuda yol verdiğini yazmis.Onu fark ettim Kudra .Fark etmeyenler boşa aklı selim cevap vermek için kendini yormasın diye belirttim.
Bu arada yaratıcı konu açmak için kendini yoran varsa yormasın. Çünkü hakikaten bu tarz erkekler de var. Aklınca yoklama çekenden tutta ağzının ayarı olmayana kadar.
Bende onlardan giyiyom artık. Üstelik yüksek bel olacaken iyi don kaşındırmayan sıkmayan pammuklu şöylee beli kapatan dondurrrrrr.bak asıl bu ufkunuzu açsınnn.napacaksınız adamı mayasır eden kaşındıran laylon donları?
ben de cep sobası var hediye etsem olur mu ki?koyuversin sıcacıkkkÜşümesin diye o appası
"Beni gınayan benim köğneeemi giysin" vardı. Bu o mu kız?Kuzum ben linçe alışmışımhatta 1 haftadır kimse bana bişi yapmıyor hxhshs ki bende çok azgınım bu sıralar
Zengineee fantağzi derlerr , fakiree sapık müge aplaaağ hdhshsh
Ayyy bu dramı bizzat yaşadım hahhhajaja. Memelerime 1 beden küçük sütyenli takımı verdi bana al al olur sana diye. Denedim, benim memeler ağzıma girecekti, üstten yandan pörtledi hep skkdkd
Kocamın üstünde düşünüp düşünüp gülüyorumHemen aldın dimi hxhsjsj bişi dicemm benim kocam kıro birazbana dio ki bunları niye giyiyon ki zaten çıkacak hepsini ödeticem bu herife hdjejdjdhjdjd
Onun bi değişiği"Beni gınayan benim köğneeemi giysin" vardı. Bu o mu kız?
Ikinizde hatalisiniz. Onun bunu simdiden istemesi olmamis. Seninde sen alirsan giyerim demende olmamis. Konuya maddiyati ne sokuyonki.Kızlar, görüştüğüm biri oldu. Olaylar cinsellik aşamasına doğru gidiyordu ama daha hiç birlikte kalmamıştık, yani o iş olmamıştı daha. Bana “ ben güzel iç çamaşırlar giymeni isterim, renk renk farklı çamaşırlar erotik kostümler, Jartiyer giymeni isterim” dedi. Benim de böyle renk renk kıyafetlerim yok. Ben de “ sen alırsan giyerim” dedim, çünkü bütçemi jartiyere harcamak istemiyorum birikim yapıyorum şuan. Karşımdaki erkek de sessiz kaldı, alırım demedi. Benden bu isteğini tekrarladı. Ben de ilişkiyi bitirdim sebep sunmadan, yatak olayı da olmadı.
Sizce burda kim haklı?
Erkekler erotik çamaşır talebinde bulunuyor mu size, bulunursa benim gibi bunu erkeğin satın almasını bekliyor musunuz?
Bana bir daha jartiyer giy, bir sürü güzel iç çamaşırı giy diyen olursa ne demeliyim?
Not: ben zaten normalde temiz ve güzel çamaşırlar giyiyorum, ama renk renk ya da erotik giyim, jartiyer, dantelli tulum, vücut çorabı tarzı ürünler almıyorum kendime, gereksiz masraf gibi geliyor. Adam alsa ya da parasını verse giyerim tabi. Burda kişi hem istiyor hem isteğini almıyor, ben de geçim derdindeyim yani.
Hortumu alalım bence knkKocamın üstünde düşünüp düşünüp gülüyorum
Benimki de sevmiyo öyle dantellileri. Basit gösteriyormuşmuş. Bi jartiyer seviyo işte onunla idare ediyoruz. Seninki kro benimki fazla entelikisini karıştırıp bölersek güzel bişiler çıkar bence