- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.815
Bdv’de hırlaşan bir çift vardı sabahtan beri.Eşine söyleyemeyen de ne bilim
-Şeyyy, Cima edelim mi hanım?
-ıı şeyyy... olur beyim..
Al ama hortum başına dert açıp üzmesin dusbdıjejdhsudhshhdhshshSizin yüzünüzden deminden beri erkek tangası bakıyorum, bir tane fil hortumlu erkek tangası buldum, göz bile yabıştırmışlar. Sevgiler günü de yaklaşmışken alsak mı
Açılamamış pekKadının kocayı boşadıktan sonra cinsel hayatı olmamış pek. Libido da ahım şahım değil. Yeni yeni açılıyor.
Ayyy bu dramı bizzat yaşadım hahhhajaja. Memelerime 1 beden küçük sütyenli takımı verdi bana al al olur sana diye. Denedim, benim memeler ağzıma girecekti, üstten yandan pörtledi hep skkdkdE
En en kötüsü de satıcı kadın beni ikna ettive giyince benim kıç muhallebi gibi kaldı dhjdjdh
Size 2 kez bu adamla nerden tanıştınız diye sordum ama cevap vermediniz.Ne kadar oldu,kaç kez görüştünüz dedim cevap vermediniz.Herkesin normali farklıdır ama genelleme yaparsak normal ilişkilerde bu fantazi olayları bazı şeyler yaşandıktan sonra konuşulur.
Kim hırlaşıyor?Bdv’de hırlaşan bir çift vardı sabahtan beri.
-Hırlaşalım mı hanım
-olur bey
- ama sen şu adını söyleyemediğim şeyleri bi giyiver hele
çıkan kıvılcımlar, uçuşan spermler, 1 hafta önce üzerinde ayıplı şeyler yapılmış çarşafta yatınca hamilelik testi yapanlarrr, gırgırlar, leoparlı taytlarrrr...kot niye çıksın ki.onun üzerinden hamile bile kalınabiliyor
Aaaa görmedin mi o konuyuKim hırlaşıyor?
Allah beşanı vermesinnn. Kahkaha attımmm bebeğim uyandıdddd
ya ben bunu giyen bi insani canli kanli gordumNe zevksiz donlar atiyorsunuz. Penikini yazın aratin.
Ahahahhah fantaziye bak.Aaaa görmedin mi o konuyubdv’de hırlaşan bir karı koca var.
He iki gün önce evlilik öncesi seks istemiyordu bugün iç çamaşırına kadar gelmiş mevzu. Biliyoruz da eğleniyoruz işte.Konu sahibesinin gercekte birisiyle bu sohbeti yaptığını düşünmüyorum.
Kendi konuları ve yorumlarına bakarsanız tutarsızlığı görürsünüz.
Elinde çayı önünde çekirdeği yorumları okuyup eğleniyor muhtemelen.
+18 topiklerine gelmem ilgilenmem ama bu konu çok hoşuma gitti.aşırı eğlenceliiii tam kopmalıkkkçıkan kıvılcımlar, uçuşan spermler, 1 hafta önce üzerinde ayıplı şeyler yapılmış çarşafta yatınca hamilelik testi yapanlarrr, gırgırlar, leoparlı taytlarrrr...
Naptım ki
Ben ?Eşine söyleyemeyen de ne bilim
-Şeyyy, Cima edelim mi hanım?
-ıı şeyyy... olur beyim..
Açmaz olaaayyydııın!!!Naptım kiUfkunuzu açtım kıaz
en iyi don kaşındırmayan sıkmayan pammuklu şöylee beli kapatan dondurrrrrr.bak asıl bu ufkunuzu açsınnn.napacaksınız adamı mayasır eden kaşındıran laylon donları?Naptım kiUfkunuzu açtım kıaz
He iki gün önce evlilik öncesi seks istemiyordu bugün iç çamaşırına kadar gelmiş mevzu. Biliyoruz da eğleniyoruz işte.
çiriii bizde biliriz abileri atmayı da KALDIRAMAZ SİTENe zevksiz donlar atiyorsunuz. Penikini yazın aratin.