Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Sizin yüzünüzden deminden beri erkek tangası bakıyorum, bir tane fil hortumlu erkek tangası buldum, göz bile yabıştırmışlar. Sevgiler günü de yaklaşmışken alsak mı :KK53::KK53:
Al ama hortum başına dert açıp üzmesin dusbdıjejdhsudhshhdhshsh

E

En en kötüsü de satıcı kadın beni ikna etti:KK70: ve giyince benim kıç muhallebi gibi kaldı dhjdjdh
Ayyy bu dramı bizzat yaşadım hahhhajaja. Memelerime 1 beden küçük sütyenli takımı verdi bana al al olur sana diye. Denedim, benim memeler ağzıma girecekti, üstten yandan pörtledi hep skkdkd

Size 2 kez bu adamla nerden tanıştınız diye sordum ama cevap vermediniz.Ne kadar oldu,kaç kez görüştünüz dedim cevap vermediniz.Herkesin normali farklıdır ama genelleme yaparsak normal ilişkilerde bu fantazi olayları bazı şeyler yaşandıktan sonra konuşulur.

Konu sahibesinin gercekte birisiyle bu sohbeti yaptığını düşünmüyorum.

Kendi konuları ve yorumlarına bakarsanız tutarsızlığı görürsünüz.

Elinde çayı önünde çekirdeği yorumları okuyup eğleniyor muhtemelen.

Konu sahibesinin gercekte birisiyle bu sohbeti yaptığını düşünmüyorum.

Kendi konuları ve yorumlarına bakarsanız tutarsızlığı görürsünüz.

Elinde çayı önünde çekirdeği yorumları okuyup eğleniyor muhtemelen.
He iki gün önce evlilik öncesi seks istemiyordu bugün iç çamaşırına kadar gelmiş mevzu. Biliyoruz da eğleniyoruz işte.

çıkan kıvılcımlar, uçuşan spermler, 1 hafta önce üzerinde ayıplı şeyler yapılmış çarşafta yatınca hamilelik testi yapanlarrr, gırgırlar, leoparlı taytlarrrr...
+18 topiklerine gelmem ilgilenmem ama bu konu çok hoşuma gitti.aşırı eğlenceliiii tam kopmalıkkk :KK45: :KK53:

He iki gün önce evlilik öncesi seks istemiyordu bugün iç çamaşırına kadar gelmiş mevzu. Biliyoruz da eğleniyoruz işte.

Onu fark ettim Kudra .Fark etmeyenler boşa aklı selim cevap vermek için kendini yormasın diye belirttim.

Bu arada yaratıcı konu açmak için kendini yoran varsa yormasın. Çünkü hakikaten bu tarz erkekler de var. Aklınca yoklama çekenden tutta ağzının ayarı olmayana kadar.

X