Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Ceyloo sende bana atıyorsun :KK70: hatta C Calcifer de atıyor. Nolcak yaw bundan :KK70: bunlara cidden takılmayalım arkadaşlar. Bakın ne güzel kültürleşiyoruz :KK70:
aama ben bak atıyorumm diye gülen emoji de yazıp öyle atıyorum.önden haber veriyorum yaniii :KK45:

ben eskiden birine bu janjanlı erkek sliplerini atıp atıp bundan alayım mı sana diye dalga geçerdim, anılarım canlandı...hangi erkek giyiyor bunları çok merak ediyorum. bana sanki böyle özel gecelerde dans filan eden abiler, meslek erbabı (!) filan giyermiş gibi geliyor...yoksa sadece eşiyle/sevgilisiyle dalga geçmek için alan kadınlar için bu kadar ürün yapıyor olamazlar! dimi?
yurt disinda plajlarda giyiyorlar 🙈 bir kez de cesmede bir beachte gordum yunan bi adam giymisti de 10 dk sonra geri giydirdiler sortunu 😂 hatta eda taspinar adamla fotograf cekinmisti ahshshsjahajahahah kafasi iyiydi buyuk ihtimalle

Yok ya, nefes alamadım kdjdjdj. Nefes kesici seks bu değil gibi jsjsjs
Beni de kandırdılar :KK70: koymuşlar Adrianayı :KK70: bende de öyle duracak sandım :KK70: evlere şenlik. Bir de balayında çok üşümüştümmm çorabım da vardııı ama fantazi değil nene çorabıı haha onu çıkartmadan yapalımm dedimmmmmmmmmmmmmmmm :KK70:

X