Erol Evgin: Parmak basanla 3 üniversite bitirenin oyu aynı mı?

eskiden olsa kızardım böyle açıklamaya. Koskoca sanatçısın senin sosyalist olman lazım diye.
Ama maalesef artık öyle düşünmüyorum.

Superdiii bakk

Tam anlamıyla öyle, bunun sonu olmaz. Kaldı ki cahil olup olmamaya kim karar verecek kıstaslar ne olacak o da ayrı muamma.

Demokrasinin iyi tarafı herkes eşit haklara ve fırsatlara sahip (teoride öyle). Kötü tarafı ise, gerçekten cehalet ortalamayı düşürür. Çan eğrisi gibi. Böyle bişey de var sahiden.

Yine de elimizdeki en iyi sistem bu yani. İnsanoğlunun olduğu yerde zaten ideal diye bişey olmaz, insanlık boyunca kör topal geliştirdiğimiz sisteme talim.

Halkı asagilamandan anladım sen de benim gibi chplisin

ahahaha yok CHP li değilim, kibirliyim ben

hadi bir sivri zeka ortaya atmış bunu, ama ne atlamışlar olayın üzerine Turan birliği kurulmuş, Amerika fethedilmiş, Osmanlı ruhu canlanmış.. biri demiyor la toplu iğne üretemiyorsun ne uzay gemisi hem de millenium falcon diye ben okurken utandım millet o kafayla yaşıyor işte..

Eh zaten o ayni mantik imf'ye borc bitti ve Türkiyenin hicbir borcu kalmadigini düsünüyor. Yada aksaray'in bati dünyasina korkutan bir cesit millenium falcon oldugunu düsünen mantiktir.

‘Haddini bilmiyor’
Erol Evgin’in bir gazeteye verdiği röportajda söylediği sözler sosyal medyada birçok kullanıcının tepkisini çekti.
Twitter’da uzun süre ‘Trend Topic’ oldu. Evgin’e, “İşte bunlar hep acınası zihniyet”, “Milleti beğenmeyen beğendiği yere gitsin”, “Okuma yazma biliyor ama haddini bilmiyor” denildi.

‘Adaletten yanayım’

Evgin, dün yaptığı yazılı açıklamada, “Röportajın tamamını okumalarını rica ediyorum. Benim adaletten, eşitlikten ve demokrasiden yana olduğumu herkes bilir” dedi.
http://www.milliyet.com.tr/-haddini-bilmiyor--magazin-2265824/?ref=OtherNews

ee ne yapalım teyzeye üç üniversite mi bitirtelim yani? ne saçma konu allah aşkına..Hep bir gündeme gelme çabaları..

Huzurevlerinden servislere bindirilip, akli dengesi yerinde olmayan büyüklerimizin yanında kabine girerek kullanılan oyla, benimkinin bir olması elbette kanıma dokunuyor.
Ya da doğu illerimizde bir köyü otobüse doldurup, şuna vereceksiniz ben de size şu kadar para dağıtacağım deyip, türkçeyi bilmeyen vatandaşlarımıza zorla kullandırılan oyla yine benimkinin birliği acınası bir durumdur.
Oy verecek bireylerde reşit olması dışında aranacak çok daha başka özellikler olması kanısındayım.

Okumayan kesim genel itibari ile fakir kesim oluyor elde bi bu var zaten kendini eşit saydığı oy hakkını da okumuş okumamış diye bölsünler alsınlar ellerinden bu hakkı. Artık birkaç yıl sonra da oksijen israfı bunlar ölsünler gitsin diye başka bir haberi tartışırız

Bence de oy sistemi olmasın o zaman demokrasi kaldırılsın Padişahlık olsun babadan oğula geçsin
yani oy sistemi saçma bu en mantıklısı

:) Sayın evgin, profil evgin nasılda üstün zekasını konuşturmuş..

Parmak basan , kendine göre neyin iyi neyin kötü olduğunu bilmiyor mu ?. Parmak basanin görüşü ile 3 üniversite bitirmiş birinin görüşü aynıdır.

Herkes sağını solunu seçiyor ve oyunu veriyor hepsi bu. O çok üniversite okuyan kişilerde sol yaşayıp sağ parmak basmıyor.

Ne kadar mide bulandirici, assagilayici ve kibirli sözler.
Kim kendini ne kadar begenirse begensin, ne kadar overse ovsun, ne kadar okursa okusun su evrende kimsenin kimseden herhangi bir üstünlüğü yoktur hepsi ayni topraga girecek. E 3 universite bitirenle okumayan kişinin topragi ayni mi olurmus? Siz kendinizinkine altin sacarsiniz artik..!
Velhasilikelam;
Istersen 10 universite bitir sen şu cumleleri kurup belki de bazilarinin kalbini kiriyorsan bi oturup da düşün "o kadar boşuna okumusum" diye..

Yani oyle eski bi cagda yasiyoruz ki dogru haklisiniz.millet sadece ampul diyo ok diyo hilal diyo ona gore oy veriyo.yani ne tv var ne radyo var.ne yapilan yollar goruluyor ne kopruler ne hastaneler ne camiler ne kultur merkezleri ne metrolar ne metronusler...yasli parmagini basan amcam hastaneye gidince randevusunu alip gelmis olmuyor, ilacini alirken az odedigini farketmiyor, yaslilik ayligi almiyor dogru sizde haklisiniz ya.okuma yazma bilmeyen teyzem bakima muhtac cocugu icin devlet uardimi almiyor, bakima muhtac yaslisi icin aylik almiyor, evladini askere gondermis fakir teyzem aylik almiyor, vs de vs. DOGRU SADECE SEKLE OY VERIYORLAR!! Icraatleri goremiycek kadar cahiller hatta akillari yokki algilayabilsinler(!!!) degil mi?

Yapma chess adam hakli ..
Kocasi x partiye veriyor diye oy veren hanim mi dersin..
Babasi zorluyor diyen 18 yas ve biraz ustu secmen mi dersin ?
Kac tane insan sorgulayarak,fikirlerine uygun mu degil mi diye tartarak ,arastirarak ,inanarak oy veriyor saniyorsun ..
Eger oyle olsaydi su an bu durumda mi olurduk.
katiliyorum demokrasi bize fazla ..
Gelismemis bir toplumuz biz kim ne derse desin ..
Oy verme yetisi arastirilmali
Gerekiyorsa da oy vermemeli maalesef bazilari ..
Ablayi da Erol evgin yas icin dememistir herhalde
Pazarda bana abla diyen karpuzcu 70 yasinda
Ben 30
Sence kendini 25yasinda mi saniyor ?

Oy vermeden kabirdeki topraga nasil gectik yahu
Ayni topraga giricez diye
Ayni .oka basmak zorunda miyiz
Kibir bunun neresinde anlamis degilim
Adam sozcuklerini gayet secerek kullanmis
Gayet mantikli kelimeler etmis ..
Muhtarini secsin dmesi disinda
Maalesef cahil ,dusunmeyen ,arastirmayan insanlar bu ulkenin kaderini degistiriyor yalan mi degil ..
Tayyibin .otunun kiliyiz diyen insanlarla ayni toplumda yasiyoruz ..
Agzina ampul sokup mitinge katilan beyinsizlerle ayni yerde oy veriyoruz ..
Hak mi bu yani ..
Evet cok ayrimciyim
Cokta mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…