Superdiii bakkdemokrasiyi kim getirdi bu ülkeye?
o zaman okuma yazma orani kacti?
tek parti dönemi? demokrasi? üf neyse bosa yormayim kendimi...
demokrasi isine yararken ne ala namlu kendine dönünce tü kaka
o halde okumus 2 3 uni mezunlarinada 2 3 kat fazla ceza verin suc islenmesi durumunda nede olsa uni mezunu yani hic cahil vatandasla bir olur mu?!
Tam anlamıyla öyle, bunun sonu olmaz. Kaldı ki cahil olup olmamaya kim karar verecek kıstaslar ne olacak o da ayrı muamma.valla ben bu ayrımı doğru bulmuyorum, bu ancak çok yaşlılar için geçerli olabilir, o da birinin yardımıyla kabine girmek zorunda olanlar için
kimse kimseye sen cahilsin ancak muhtar seçebilirsin dememeli bence, çünkü bunun sonu olmaz
Hahah iyi fikiro halde okumus 2 3 uni mezunlarinada 2 3 kat fazla ceza verin suc islenmesi durumunda nede olsa uni mezunu yani hic cahil vatandasla bir olur mu?!
Halkı asagilamandan anladım sen de benim gibi chplisin
Niyese aklima dünyayi kurtaran adam geldi. Gecenlerde esim ile izlemistik ve gülmekten yikilmistik. Dedik o zaman internet yaygin degildi, nereden halk bilsin calinti oldugunu. Demek yil olmus 2016 ve Türk halki millenium falcon ile ego tatminimi yapmaya calisiyorlar?
Hahaha Han solo duymasin sakin
ahahaha yok CHP li değilim, kibirliyim ben
hadi bir sivri zeka ortaya atmış bunu, ama ne atlamışlar olayın üzerineTuran birliği kurulmuş, Amerika fethedilmiş, Osmanlı ruhu canlanmış.. biri demiyor la toplu iğne üretemiyorsun ne uzay gemisi hem de millenium falcon diye ben okurken utandım millet o kafayla yaşıyor işte..
Konu akpye ya da başka partiye verilmesi değil. Kimin hangi partiye verdiğini okuyarak, parti hakkında kendini tatmin edecek düşünceleri olarak vermesi. Etrafın yönlendirmesiyle verilen aa şu şekle vermeyecek miydim tüh yanlış olmuş diyen çok kişi var
valla ben bu ayrımı doğru bulmuyorum, bu ancak çok yaşlılar için geçerli olabilir, o da birinin yardımıyla kabine girmek zorunda olanlar için
kimse kimseye sen cahilsin ancak muhtar seçebilirsin dememeli bence, çünkü bunun sonu olmaz