Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela Kayseride kitaba para veriyorum diye enayi misin kızım sen diye doldururlardı beni baskılar yüzünden kütüphaneye üye oldumMarmara hadi neyse de İç Anadolu bir hayli düşündüren bir sonuç olmuş :)
çıkar meselesi işte.. herkes kendi kç kurtarma peşindevalla ben hak veremedim arkadaşlar, eğer akp yi kast ediyorsa bi sürü üni hatta bi kaç tane üni bitirip akp ye oy veren var, hatta memleket akpci prof larla dolu
Halkı asagilamandan anladım sen de benim gibi chplisingeçen gün Facebook da bir paylaşım gördüm.. baya baya Star Wars da ki Millenium Falcon gemisinin fotoğrafını koyup, bunun Aselsanın gizli projesi olduğundan o yüzden Amerikanın bize cephe aldığından falan bahsetmişler.. Altındaki sayfalarca "oh oh şimdi Amerika düşünsün" den tutun da "bu yüzden bizden korkuyorlar"a kadar vardı :) valla aşağılama, kibir, ego artık ne derseniz deyin, benim oyum bunlarla bir olamaz yahu olmamalı.. yani bir insan "hepimiz aynıyız" diyerek nasıl kendini bu kadar aşağılayabilir ki.. değiliz, bence alakamız bile yok..
Son örneklemen mükemmel olmuşdemokrasiyi kim getirdi bu ülkeye?
o zaman okuma yazma orani kacti?
tek parti dönemi? demokrasi? üf neyse bosa yormayim kendimi...
demokrasi isine yararken ne ala namlu kendine dönünce tü kaka
o halde okumus 2 3 uni mezunlarinada 2 3 kat fazla ceza verin suc islenmesi durumunda nede olsa uni mezunu yani hic cahil vatandasla bir olur mu?!
geçen gün Facebook da bir paylaşım gördüm.. baya baya Star Wars da ki Millenium Falcon gemisinin fotoğrafını koyup, bunun Aselsanın gizli projesi olduğundan o yüzden Amerikanın bize cephe aldığından falan bahsetmişler.. Altındaki sayfalarca "oh oh şimdi Amerika düşünsün" den tutun da "bu yüzden bizden korkuyorlar"a kadar vardı :) valla aşağılama, kibir, ego artık ne derseniz deyin, benim oyum bunlarla bir olamaz yahu olmamalı.. yani bir insan "hepimiz aynıyız" diyerek nasıl kendini bu kadar aşağılayabilir ki.. değiliz, bence alakamız bile yok..