- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
Acaba 3 univ. bitirmisle parmak basanin insanligi bir mi Allah askina
Sanki yokBence de oy sistemi olmasın o zaman demokrasi kaldırılsın Padişahlık olsun babadan oğula geçsin
yani oy sistemi saçma bu en mantıklısı
Sanki yokadam seçilmiş Başbakanı koltuğunda etti damadini bakan yaptı hahahahahajaja hala padişahlik demokrasi diyorlar
Tam anlamıyla öyle, bunun sonu olmaz. Kaldı ki cahil olup olmamaya kim karar verecek kıstaslar ne olacak o da ayrı muamma.
Demokrasinin iyi tarafı herkes eşit haklara ve fırsatlara sahip (teoride öyle). Kötü tarafı ise, gerçekten cehalet ortalamayı düşürür. Çan eğrisi gibi. Böyle bişey de var sahiden.
Yine de elimizdeki en iyi sistem bu yani. İnsanoğlunun olduğu yerde zaten ideal diye bişey olmaz, insanlık boyunca kör topal geliştirdiğimiz sisteme talim.
Yollarrrr, köprülerrrr, hastanelerrrrYani oyle eski bi cagda yasiyoruz ki dogru haklisiniz.millet sadece ampul diyo ok diyo hilal diyo ona gore oy veriyo.yani ne tv var ne radyo var.ne yapilan yollar goruluyor ne kopruler ne hastaneler ne camiler ne kultur merkezleri ne metrolar ne metronusler...yasli parmagini basan amcam hastaneye gidince randevusunu alip gelmis olmuyor, ilacini alirken az odedigini farketmiyor, yaslilik ayligi almiyor dogru sizde haklisiniz ya.okuma yazma bilmeyen teyzem bakima muhtac cocugu icin devlet uardimi almiyor, bakima muhtac yaslisi icin aylik almiyor, evladini askere gondermis fakir teyzem aylik almiyor, vs de vs. DOGRU SADECE SEKLE OY VERIYORLAR!! Icraatleri goremiycek kadar cahiller hatta akillari yokki algilayabilsinler(!!!) degil mi?
AKP li olduğunu bildiğim herkes bu konuda karşı çıktı beklediğim gibiÖyle bir yazılıyor ki ,sanki CHPye oy veren kişilerin hepsi üni mezunu ,kültürlü insanlar.Genelde AKPye oy veren cahil ,okumamış kesim diye adlandırılıyor. Ama benim çevremde de çoğu sırf sadece sol parti olduğu için CHPye oy veren ,gündemi bile takip etmeyen CHPye oy veren insanlarla dolu.
Seni döyerim bak,her yazdığıma muhalefet olmaAKP li olduğunu bildiğim herkes bu konuda karşı çıktı beklediğim gibi
Öğrenim düzeyinin ahlak ya da etik anlayışıyla hiç bir alakası yok.
uzmanlaşmak, meslekleşmek istenen konuyla alakası var. İnsan insandır, eğilimleri yönelimleri aynıdır
Hahahaha di mi her yazdığına cevap veriyorum farkettim ben de. Özür dilerimSeni döyerim bak,her yazdığıma muhalefet olma.Doğruyu söylüyorum ben. Geçen gün bahsetmiştim ben,kürt komşuma neden HDPye veriyorsun oyunu dediğimde ben kürtüm o yüzden ,alevilerde CHPye veriyor ona kalırsa demişti,yani AKPye özel durum değil
Seni döyerim bak,her yazdığıma muhalefet olma.Doğruyu söylüyorum ben. Geçen gün bahsetmiştim ben,kürt komşuma neden HDPye veriyorsun oyunu dediğimde ben kürtüm o yüzden ,alevilerde CHPye veriyor ona kalırsa demişti,yani AKPye özel durum değil
Malesef benim görüşümü beni o parti temsil ediyor deyip oy veren var.Ezikleme muhabbetini sen ben açsak neyse de ,bir sanatçının açması hoş olmamış.Onu dinleyen herkes üni mezunu mu?Kasetlerini dinleyen,konserlerine giden hep okumuş ,kültürlü insanlar mı?Onlara da hakaret etmiş oluyor.Teorik olarak komşunuza saygı duymak zorundayım, duyuyorum fakat kendi içimde kalbimde komşunuza bu kafayla oy veren kimselere saygı duyamıyorum. Kabul edemiyorum.
Böyle örnekler olunca etkiye tepki böyle ezikleme muhabbeti açılıyor.
YaniKimin insanligi daha iyi ?
Etrafinizdaki 3 universite bitirmis 100 kisi
Ve parmak basanlarin hepsini tahlil ettiniz ve parmak basanlarin daha insancil olduguna bilimsel olarak mi karar verdiniz ?
Yoksa amaaaaaaann dur uni.mezunlarina bi sallayayim
Parmak basanlari oveyim manasinda mi bu yazdiklariniz ?
Bana sallamak kismi daha yakin geldi cunku