Malesef benim görüşümü beni o parti temsil ediyor deyip oy veren var.Ezikleme muhabbetini sen ben açsak neyse de, bir sanatçının açması hoş olmamış.Onu dinleyen herkes üni mezunu mu?Kasetlerini dinleyen,konserlerine giden hep okumuş ,kültürlü insanlar mı?Onlara da hakaret etmiş oluyor.
Yaniburadaki one cikma arzusu mu demeli konuya yorun lutfen kisi yorumunu elestirme ne alaka
Tamam da bana degil konuya yaz arkadasim benim kimse ile isim olmaz kimseninde benimle olmasin.Benim gorusumde kimseyi baglamz senin gorusunu ben elestirmedigim gibi konu uzerinden beni elestirme hakkini kim veriyor size ne munasebetKonu secmenler ..
Oy verme yetisi ..
Ama siz parmak basanlar daha insancil tezini ortaya koyarsaniz
Bende niye universite mezunlari insaniyetsiz mi diye sorarim elbet
Merak ettim ne diye boyle bi ayrima vardiniz?
Tamam da bana degil konuya yaz arkadasim benim kimse ile isim olmaz kimseninde benimle olmasin.Benim gorusumde kimseyi baglamz senin gorusunu ben elestirmedigim gibi konu uzerinden beni elestirme hakkini kim veriyor size ne munasebet
Malesef benim görüşümü beni o parti temsil ediyor deyip oy veren var.Ezikleme muhabbetini sen ben açsak neyse de ,bir sanatçının açması hoş olmamış.Onu dinleyen herkes üni mezunu mu?Kasetlerini dinleyen,konserlerine giden hep okumuş ,kültürlü insanlar mı?Onlara da hakaret etmiş oluyor.
Daha önce yazdığım mesaja bakarsan ,ne için yazdığımı anlarsın.İnsanların görüşünü temsil eden partiye oy vermesi kadar doğal ne var? Siz görüşünüzü temsil etmeyen partiye mi oy veriyorsunuz? Neye göre oy verecektik?
Yaptiginiz yorumlar sizin kendi ozunuzu yansitiyor zaten benim kelam etmeme ne hacetOzur dilerim talihsiz bir aciklamaydi demek bu kadar mi zor yaw
Hala bik bik bik bana yorum yazma diyosunda
Senin dikkate alinacak bir yorumun mu var Allah askina
Iyi oldu iste bir daha kimseye komplekslerin yuzunden laf carpitmazsin
Daha önce yazdığım mesaja bakarsan ,ne için yazdığımı anlarsın.
Ben öyle düşünerek oy vermiyorum.Siz böyle düşünerek oy verdiğinizde diğer partilere oy verenlere dinsiz diyor olmuyor musunuz?E tamam, kadın kürtmüş kürtleri temsil ettiğini düşündüğü partiye oy vermiş. Siz dindarsınız dindarları temsil ettiğini düşündüğünüz partiye oy veriyorsunuz. Basite indirgersek hepimiz bu şekilde oy veriyoruz.
Ben öyle düşünerek oy vermiyorum.Siz böyle düşünerek oy verdiğinizde diğer partilere oy verenlere dinsiz diyor olmuyor musunuz?
Dindarlığıyla oy toplasa saadet partisi iktidarda olurdu,inanmak inanmamak size kalmış.Öyle düşünerek oy vermediğinize beni malesef inandıramazsınız.
Hayır diyer partileri dinsiz yapmıyorum. Bu ülkede hepimizin bildiği hemfikşr olacağımız dini kullanarak oy toplayan tek bir parti var. Kendini dindar olarak tanımlayan insanlar da bu partiye oy veriyor. Diğerleri din ile ön planda değiller diye dinsiz olmuyorlar. Her parti bir özelliği ile ön plandadır. Biri milliyetçiliğiyle, biri atatürkçülüğüyle vs.
Dindarlığıyla oy toplasa saadet partisi iktidarda olurdu,inanmak inanmamak size kalmış..Dindar olmasının bana faydası yok ki,yapıyorsa ibadetini kendine.
Evet.Çünkü yalan değil,hislerim...Hıhı evet. Ne diyeyim. Söylediğinize kendiniz inanıyor musunuz acaba?
Evet.Çünkü yalan değil,hislerim...
Dindarlığıyla oy toplasa saadet partisi iktidarda olurdu,inanmak inanmamak size kalmış..Dindar olmasının bana faydası yok ki,yapıyorsa ibadetini kendine.
Seni severim ZeyMurEl ,çoğu zaman aynı düşünceleri paylaşmasakta yorumlarını zevkle okuduğum nadir insanlardansın.O zamanlar CHP tek parti miydi peki.SHP,CHP,DSP de vardı.DSP 1999 seçiminde iktidar bile oldu,peki becerebildi mi?Bir daha ki seçiminde oy düşüklüğüne uğramadı mı?3 parti tek partide toplandı,daha güçlü bir sol olması gerekmez miydi?Bu millet sol partilerin iktidarını da gördü,sağ partilerin de ,ona göre oy verdi.Sen şu an CHP den memnun musun?Söylemlerini başarılı buluyor musun?Çoğunuz bulmuyorsunuz eminim,ama konu bize gelince hepimiz bilinçsiz oy veriyoruz,kömüre makarnaya ,yola,dine oy veriyoruz.Hadi diyelim biz ona oy veriyoruz,siz neye oy veriyorsunuz,Atatürk'ün partisi olmasının dışında.İyi de Refah partisi de zamanında dehşet oylar almadı mı? Ayrıca RP döneminde ANAP, DYP, Özal, Demirel, Ecevit sonrasında Çiller, Yılmaz faktörleri ve bu adamların koyu partilileri vardı, bunlar olmasa Refah partisi de ezer geçer tek başına gelirdi. Refah da sağlam sömürdü başörtülüyü, çarşaflıyı, sakallı cübbeliyi, inkar edemez kimse. Sonra Refah bağrından RTE'yi çıkardı, ANAP, DYP sona erdi AKP tek başına topladı dinle oyları. O zaman Refah'a verenler şimdi AKP'ye verdi hatta Özal'a, Demirel'e ve türevlerine oy verenler hep AKP'ye kaydı.
Neden insanlar RTE gibi dindarım diye naralar atan dominant biri varken pasivize olmuş Saadet'e oy versin ki? Ne alaka, ne mantık?