- 13 Mart 2018
- 660
- 387
- 53
Aynı aynı şeyi düşünüyorum benimde siyasi düşünceme uygun bir yönetim değil ama baltada söylediğim gibi Demokrat olması yeterli artık bukadarına razıyımBenim siyasi görüşümü temsil eden bir yönetim olmadı hiç ancak diyorum ki olmasa da ülkenin refahını arttıracak başk siyasi görüşe sahip parti de gelse sorun değil yeter ki ülkemizin kalkınması başlasın. Ben bunu umud eder hale geldim. Hiç bir zaman istediğim olmayacak belki ama en azından bir kaç tanesi olsa ne güzel olur. Umut varsa ihtimalde vardır hayırlısı
Konu Kılıçdaroğlu değil biz ülkenin cumhurbaşkanından bahsetiyoruz Kılıçdaroğlu başkanmı olduda icraatlarını eleştirelim yada övelimBakın Antalya’da Konya’da Edirne’de şehit oldu onada katılmadı cemevindeki cenazelere gelmemiş bumu olay Kılıçdaroğlu geliyor mu ben hiç göremiyorum da ?
Aynen demokrasi herkese lazım.Aynı aynı şeyi düşünüyorum benimde siyasi düşünceme uygun bir yönetim değil ama baltada söylediğim gibi Demokrat olması yeterli artık bukadarına razıyım
Siz yapılan yanlışları asla kabul etmeyip "öyle de oldu ama böyle de oldu oh olsun" şeklinde baktıkça biz ülkecek çukura gitmeye devam edeceğiz.Bakın Antalya’da Konya’da Edirne’de şehit oldu onada katılmadı cemevindeki cenazelere gelmemiş bumu olay Kılıçdaroğlu geliyor mu ben hiç göremiyorum da ?
Cemevini o iyi bilir oda gidiyor ama ben görmedim cemevine gittiğini ?Konu Kılıçdaroğlu değil biz ülkenin cumhurbaşkanından bahsetiyoruz Kılıçdaroğlu başkanmı olduda icraatlarını eleştirelim yada övelim
Valla soylenenlere mantikli cevaplar verebilseydin seninle bir guzel siyaset tartismasi yapardim fakat fos ciktin ben de bunlarla ugrasiyorum :)Bunu ben kendim yapıyorum. Salak değiliz herhalde anladın mı bula bula bunu buldun sende. E normal susunca haliyle insanla uğraşırsınız
O sizin içinizde var ki böyle diyorsun ben öyle bişey asla kabul etmiyorum görüyorum yaşıyorumSiz yapılan yanlışları asla kabul etmeyip "öyle de oldu ama böyle de oldu oh olsun" şeklinde baktıkça biz ülkecek çukura gitmeye devam edeceğiz.
Yazar bu cümlede ne anlatmak istedi acabaO sizin içinizde var ki böyle diyorsun ben öyle bişey asla kabul etmiyorum görüyorum yaşıyorum
Bu nasıl birşey nasıl bir savunma hiç mantıklımı yazdığınız evet iyi bilir etnik kökeni Alevi çünkü eğer Başkan olsaydı cemevindeki cenazeleri gidip cami ye gitmeseydi onada gerekeni söylerdik kendim de onun gibi cemevlerini iyi bilmeme rağmenCemevini o iyi bilir oda gidiyor ama ben görmedim cemevine gittiğini ?
Ama siz de su an erdogan i elestiriyorsunuzzzBakın Antalya’da Konya’da Edirne’de şehit oldu onada katılmadı cemevindeki cenazelere gelmemiş bumu olay Kılıçdaroğlu geliyor mu ben hiç göremiyorum da ?
İşte sen bu kadarsın ki başka söz bulamadığın için benimle dalga geçiyorsun asıl senin siyaset tartışmanın sonundan belli oluyor yazık insan Özgür değil mi istediği yerde yorum yapamaz mı demek ki sende tam olgunlaşamamışsn gelmiş birde siyaset diyosn:) kızım biraz büyü de gel İstediğim yer de yorum yaparım dururum bu kimseyi ilgilendirmez ayrıca ben zaman geçsin diye bu sayfaya giriyorum ve bu topiğe girdim bildirim geldiği için Yoksa değil bu sayfa benim senşnle işim olmaz. Ben v w istediğim şekilde kullanırım bunu en başında söyledim okusaydın zaten yazmazdın. Mümkünse benim yazdıklarıma yorum yapma ve cevap verme. Sadece iyi dileğin için teşekkür ederim gerçi içinden mi söyledin ondan bile şüphe ediyorum artık. Allah yolunu açık etsinValla soylenenlere mantikli cevaplar verebilseydin seninle bir guzel siyaset tartismasi yapardim fakat fos ciktin ben de bunlarla ugrasiyorum :)
Türkçemize sahip çıkalım.
Sen bence bu topikten cik BAT BEKLEYENLER topiginde takil ve insallah bir cocugun olur. Gelecegi parlak ulkemizde mutlu sekilde buyurler
He he okumayı öğren :)Ama siz de su an erdogan i elestiriyorsunuzzz
Niye başka cenazelere gidiyor o zaman ? Üstelik duruşu bile yanlıştı :)Bu nasıl birşey nasıl bir savunma hiç mantıklımı yazdığınız evet iyi bilir etnik kökeni Alevi çünkü eğer Başkan olsaydı cemevindeki cenazeleri gidip cami ye gitmeseydi onada gerekeni söylerdik kendim de onun gibi cemevlerini iyi bilmeme rağmen
Ancak ve ancak bilgisi, kapasitesi yetmeyen insanlar olayi hakarete baglayip "gotunden mi anliyorsunuz" cumlesini kurar.İşte sen bu kadarsın ki başka söz bulamadığın için benimle dalga geçiyorsun asıl senin siyaset tartışmanın sonundan belli oluyor yazık insan Özgür değil mi istediği yerde yorum yapamaz mı demek ki sende tam olgunlaşamamışsn gelmiş birde siyaset diyosn:) kızım biraz büyü de gel İstediğim yer de yorum yaparım dururum bu kimseyi ilgilendirmez ayrıca ben zaman geçsin diye bu sayfaya giriyorum ve bu topiğe girdim bildirim geldiği için Yoksa değil bu sayfa benim senşnle işim olmaz. Ben v w istediğim şekilde kullanırım bunu en başında söyledim okusaydın zaten yazmazdın. Mümkünse benim yazdıklarıma yorum yapma ve cevap verme. Sadece iyi dileğin için teşekkür ederim gerçi içinden mi söyledin ondan bile şüphe ediyorum artık. Allah yolunu açık etsin
Sacmalayiop durma olur mu. Inanci geregi degil, gorevi geregi gidecek. Kilicdaroglu gitmis, yanlis duruyor diye elestirmek ne haddine, kendi inanci degil ki hepsini bilsin degil mi? Sen alevilik, hiristiyanlik, yahudilik, budistlik hakkinda na kadar derin bilgilere sahipsin?Niye başka cenazelere gidiyor o zaman ? Üstelik duruşu bile yanlıştı :)
Ya Allah askina cevap yazdigimiz zamana parmagimiza yazik :)Sacmalayiop durma olur mu. Inanci geregi degil, gorevi geregi gidecek. Kilicdaroglu gitmis, yanlis duruyor diye elestirmek ne haddine, kendi inanci degil ki hepsini bilsin degil mi? Sen alevilik, hiristiyanlik, yahudilik, budistlik hakkinda na kadar derin bilgilere sahipsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?