Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Kızlar karşınızdaki kişi belirli bir bilgi birikimi olan, araştırmaya hevesli, sorgulayan bir insan değil. Çevresinin de gazıyla sadece görmek istedikleriyle mutlu olan biri. Daha fazla güzel parmaklarınızı yormayın, onu asla bir şeylerin yanlış olduğuna inandıramazsınız.

Bak Erdoğan da bazı yerlere gitmiyor bu istemediği için değil gidemiyor. Kılıçdaroğlu na gelirsek başkalarınınkine gidiyor ona amenna neden tuncelideki bir cenzaye katılmıyor bak geçenlerde bir olay oldu neden gelmedi ? Terör Tunceli halkını vurdu neden ses çıkarmadı ? Tunceli halkı asker için kule yaptırmak için iş makinesini götürürken terör tarafından katlediliyor neden peki ? Neden burda kendi memleketi için bişey yapmıyor her şeyi yapan Kılıçdaroğlu her yere giden Kılıçdaroğlu neden tuncelide cemevine yada bi sorun olunca gitmiyor ???

O degilde öğrencilere üzülüyorum erken secim yuzunden sinav iptal edildi keske once sinav sonra seçim olsaydi gercekten eğitim sistemi ogrencileri deneme tahtasi gibi kullaniyor...!
Onlarin bunyesi aliskin. Bu yil girecekler teog un ilk magdurlari neler atlattilar bunu da atlatirlar :)

Ancak ve ancak bilgisi, kapasitesi yetmeyen insanlar olayi hakarete baglayip "gotunden mi anliyorsunuz" cumlesini kurar.
Seni buralarda harcarlar hatce git olgunlas oyle gel
Bi zahmet onu sen uygulasan fena olmaz hani :) neyse cahilliğine verim. Siz benim laflarımı o tarafa çektiğiniz için yapacak bişey yok.

Bak sanirim anlamakta zorluk cekiyorsun. Burada kimse herkes surekli her cenazeye gitmeli ya da gidecek diye bir sey demiyor. Insanlar diyor ki " kasitli olarak sadece cemevinde kaldirilan cenazeye gtmiyor" yani neden her" cemevinde kaldirolan cenazeye" gitmiyor denmiyor. Anlastik mi bunda? Bir cok alevi asker cenazesi zaten ailelerinin istememesine ragmen camiden kaldiriliyor, gazete haberleri ile dolu, cunku bizim zati alilerimiz cemevine gitmezmis, askere alirken guzel esit yurttas, ama oldugunde cenazesine gitme, ya da inatla cemevi yerine camiden cenaze kaldir. Bunlar yapilmamasi gereken, devlete yakismayan hareketler, cok mu zor bunu anlamak!

Kapasite almıyor işte almıyor anlatma diyor ben saçma sapan her şeyle doldum bunların hepsinin yanlış olduğunu görmek istemiyorum diyor! Valla boşuna yoruluyoruz

Yok anlıyorum ama olması gerekenler hep vardı bunlar. Bana normal geliyor şehit adı üstünde.

Eminin iyi niyetle söylemiştir çünkü bu konunun şakası olmaz. Allah isteyene evlt nasip etsin. Ben de tedavi görüyorum bu konuda ayıplanacak ya da dalgaya alınacak bir durum yok. Allah şifa versin.

Diğer konuya gelince bir devlat başkanının temsil ettiği koltukta ayrım yapmadan vatandaşa eşit yaklaşması gerek. Vatandaş benim inancım bu dur benim yaşam tatzım şudur diyebilir ama devlt adamı diyemez. Taraf tutmuş olur.
Reyhanlı patlamasında 40 tane sünni kardeşimiz öldü diyerek ne yapılmaya çalışıldıysa Chp Genel başkanının ırkı ve dini- mezhebi gündeme getirilerek aynı şey yapılıyor.
Üzücü gerçekten toplum olarak tahammülsüz olmuşuz

Ben daha yeni düşünüyorum bebek işini arkadaş birwz haddini aştı ama Allah’a havale ettim her konuda ayrıca herkesi burda Allah’a havale ediyorum eğer ki benimle uğraştıysnz

Maalesef siz kendinizi kandırmışsınız. Hayırlısı olsun bakalım umarım gözünüzü bir gün açarsınız benim ki açık. Siz geriden geliyorsunuz ileriyi düşünmüyorsunuz. Çünkü akıl geriyle meşgul her başa geçenin bir oyunu var o zaman. Kılıçdaroğlu Akşener de öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…