Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Biz bulamadik sen soyle onu da ogrenelim. malum sabahtan beri bizi aydinlatiyorsun muthis siyasi analiz yeteneginle.
Walla kardeşim sizde sabahtanberi konuşuyorsunuz soruyu soran kişide cevabını iyi biliyordur diye düşünüyorum .

2015-2017 arasinda 1500 civarinda asker ve polisimiz sehit olmus.
Siz hala akp geldi sehitler bitti diyorsunuz.
Sev, oy ver fakat Allah askina azicik mantikli ve vicdanli dusun partini bir kenara birakip
Bitecek azalıyor evet ne yazıkki birden bire bitmiyor çünkü mantar gibi çıkıyorlar bunu bütün Türkiye istiyor ama hainler o kadar var ki afrine artık temizleyelim dediler başarılı geçti .su Damla’ya damalaya göl olur yakında bitecek

Bakın kötülemek nedir? Ben C. Başkanını kişisel olarak tanımam ben bu ilke vatandaşıyım ve anayasal hakkım olan düşünce özgürlüğünden kaynaklı eleştiri yapıyorum! Umarım anlatmışımdır kötülemek ile eleştirmek farklı şeylerdir. Ben olmayan bir şeyi söylemedim politik durumu söyledim. Kişisel olarak da ne insani yapısını ne inancını ne tuttuğu takımı ne hobisi ne fobisi umrumda değil beni de ilgilendirmz. Beni ülkemin cumhurbaşkanı olduğu için ülke için yaptığımicraatlar ilgilendirir.
Ben sosyal demoktar- anlyacağınız şekilde solcu- bir insanım. Bu nedenle yapılan özelleştirmelerden tutunda bağımlı olunan tahil ürünlerinin ve ham maddelerin ithal kararları kısaca iç ve dış politika benim savunduğumbir politika değil bu nedenle savunmuyorum. Bu kötüşemek olmuyor bilesin.
Allah kimseyi yanıltmasın ne oldum değil ne olacağım demeli. Ülkemizin hayrına olır herşey inşallah

Walla kardeşim sizde sabahtanberi konuşuyorsunuz soruyu soran kişide cevabını iyi biliyordur diye düşünüyorum .
Sizde iyi biliyorsunuz ki ayrım yaptığı için Alevi cenazesine Alevi ibadethanesine gitmiyor bir ülkenin Cumhurbaşkanı ayrım yaparım vatandaşları arasında heleki şehit olan bir vatandaşına siz biliyorsunuz ama söyleyemediğiniz diymi bu davranışınıda anlayışla karşılıyormusunuz

Umut olmadan yaşanılmıyor Umur edeceğiz keşke o ahaberlerdeki gibi olsa herşey ne diye böyle endişe edecektik ozaman acaba kendimize kastımızmı vardı
Benim siyasi görüşümü temsil eden bir yönetim olmadı hiç ancak diyorum ki olmasa da ülkenin refahını arttıracak başk siyasi görüşe sahip parti de gelse sorun değil yeter ki ülkemizin kalkınması başlasın. Ben bunu umud eder hale geldim. Hiç bir zaman istediğim olmayacak belki ama en azından bir kaç tanesi olsa ne güzel olur. Umut varsa ihtimalde vardır hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…