- 13 Mart 2018
- 660
- 387
- 53
Peki eskiden de çok terör vardı onlarda babasız kaldı şimdikilerde bu ayrım nerden geliyo ?Birilerinin hatalari yüzünden kac cocuk babasiz büyüyor. Ama o cocuklar onlarin çocuğu degilse sorun yok bazilarina göre.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki eskiden de çok terör vardı onlarda babasız kaldı şimdikilerde bu ayrım nerden geliyo ?Birilerinin hatalari yüzünden kac cocuk babasiz büyüyor. Ama o cocuklar onlarin çocuğu degilse sorun yok bazilarina göre.
Duvara konusmak daha mantıklı onun bile yüzü kizarirdi.Bir arkadaş fetö için hapise girdi suçsuz oldu ama yine akp diyor
Çünkü harika bir kişilik ve kendisinden olmayan vatandaşlarına bile bayılır.Evet bu neden peki ?
Siz bulursunuz cevabınızı:)Neden acaba, her inanca saygili oldugu icin bence, sence neden?
http://www.dersimiz.com/atasozleri_sozlugu.asp?islem=bilgigoster&id=255Bir arkadaş fetö için hapise girdi suçsuz oldu ama yine akp diyor
Yok o öyle düşünmüyor emin olDuvara konusmak daha mantıklı onun bile yüzü kizarirdi.
Eskiden kimse dagdakilerle megri megri söylemedi.Peki eskiden de çok terör vardı onlarda babasız kaldı şimdikilerde bu ayrım nerden geliyo ?
Siz bulursunuz cevabınızı:)
Walla kardeşim sizde sabahtanberi konuşuyorsunuz soruyu soran kişide cevabını iyi biliyordur diye düşünüyorum .Biz bulamadik sen soyle onu da ogrenelim. malum sabahtan beri bizi aydinlatiyorsun muthis siyasi analiz yeteneginle.
Walla kardeşim sizde sabahtanberi konuşuyorsunuz soruyu soran kişide cevabını iyi biliyordur diye düşünüyorum .
Yanindaki cocuga sorsa o bile verir aslinda cevabiniBiz bulamadik sen soyle onu da ogrenelim. malum sabahtan beri bizi aydinlatiyorsun muthis siyasi analiz yeteneginle.
Omurgasız insan neler düşünebilir benim aklım hayalim almıyor.Yok o öyle düşünmüyor emin ol
Bitecek azalıyor evet ne yazıkki birden bire bitmiyor çünkü mantar gibi çıkıyorlar bunu bütün Türkiye istiyor ama hainler o kadar var ki afrine artık temizleyelim dediler başarılı geçti .su Damla’ya damalaya göl olur yakında bitecek2015-2017 arasinda 1500 civarinda asker ve polisimiz sehit olmus.
Siz hala akp geldi sehitler bitti diyorsunuz.
Sev, oy ver fakat Allah askina azicik mantikli ve vicdanli dusun partini bir kenara birakip
Bakın kötülemek nedir? Ben C. Başkanını kişisel olarak tanımam ben bu ilke vatandaşıyım ve anayasal hakkım olan düşünce özgürlüğünden kaynaklı eleştiri yapıyorum! Umarım anlatmışımdır kötülemek ile eleştirmek farklı şeylerdir. Ben olmayan bir şeyi söylemedim politik durumu söyledim. Kişisel olarak da ne insani yapısını ne inancını ne tuttuğu takımı ne hobisi ne fobisi umrumda değil beni de ilgilendirmz. Beni ülkemin cumhurbaşkanı olduğu için ülke için yaptığımicraatlar ilgilendirir.Ben söylediklerine bişey demiyorum kötülemiyorum ama siz kötülüyorsunuz. Ben ilk oyumu vermiştim MHP ne yaptığını bilmiyodm bile akp öğrenince vazgeçmicm dedim öyle de yaptım adam çumhubaşkanı oldu neden acaba ? Buraya kdr geliyorsa herşeyde bir hayır var Bu hayırlı Türkiye için
Türkçemizde W harfi yokturWalla kardeşim sizde sabahtanberi konuşuyorsunuz soruyu soran kişide cevabını iyi biliyordur diye düşünüyorum .
Sizde iyi biliyorsunuz ki ayrım yaptığı için Alevi cenazesine Alevi ibadethanesine gitmiyor bir ülkenin Cumhurbaşkanı ayrım yaparım vatandaşları arasında heleki şehit olan bir vatandaşına siz biliyorsunuz ama söyleyemediğiniz diymi bu davranışınıda anlayışla karşılıyormusunuzWalla kardeşim sizde sabahtanberi konuşuyorsunuz soruyu soran kişide cevabını iyi biliyordur diye düşünüyorum .
Benim siyasi görüşümü temsil eden bir yönetim olmadı hiç ancak diyorum ki olmasa da ülkenin refahını arttıracak başk siyasi görüşe sahip parti de gelse sorun değil yeter ki ülkemizin kalkınması başlasın. Ben bunu umud eder hale geldim. Hiç bir zaman istediğim olmayacak belki ama en azından bir kaç tanesi olsa ne güzel olur. Umut varsa ihtimalde vardır hayırlısıUmut olmadan yaşanılmıyor Umur edeceğiz keşke o ahaberlerdeki gibi olsa herşey ne diye böyle endişe edecektik ozaman acaba kendimize kastımızmı vardı
Bunu ben kendim yapıyorum. Salak değiliz herhalde anladın mı bula bula bunu buldun sende. E normal susunca haliyle insanla uğraşırsınızTürkçemizde W harfi yoktur
Ayrıca dahi anlamında de ayrı yazılır