Götünüzden mi anlıyorsunuz yazdıklarımı yuh diyorum
2015-2017 arasinda 1500 civarinda asker ve polisimiz sehit olmus.Konuyu sizin gibilerbaşka yerlere çeker diyorum ki o zaman devletten şüphe ettim akp geçti şehitler azaldı evet fark etmez ama bir tane de olsa canımız yanıyor akp devam edecek terör bitecek. Hain tuzaklar olmayack ama trafik kazası olursa bilemem Allah’ın bildiği o
Cemevinden kaldırılan şehitlere resmi tören yapılmıyor maalesef.Reisleri kendinden olmayan şehitleri es geçiyor
O yüzden sayı azmış gibi görünüyor
He He anlayışına hayran kaldım pes :)Reisleri kendinden olmayan şehitleri es geçiyor
O yüzden sayı azmış gibi görünüyor
Sen hangi kategoriye girersin diye düşünüyorumŞimdi bir kelime edecem olmayacak ama dayanamıyorum yapacm. Götünüzden mi anlıyorsunuz yazdıklarımı yuh diyorum walla birine anlatırken çocukta dinledi ve çocuğa anlattım şimdi niye anlamıyorlar diyo anlamayacak ne var bunda ? Ben sana bi tanesi can değil mi dedim az önce erdoğanı kötülediniz ne oldu ? Erdoğan’ın sayesinde şehit azaldı ve bitecek bunu diyorum 20 sene önce 18 kere canımız yanıyordu şimdi bir tane yakında hiç yanmayacak anladınmmı yoksa anlatmamı istiyomusn ?
Birilerinin açılım, ve fetö hataları(!) yüzünden insanlar hayatlarini kaybetti. Bilmem idrak edebiliyor mu bazi insanlar?
Insanlar öldü !
Insanlara iftiralar atildi haksiz yere hapis yattilar!
Atilan iftiralari gururuna onuruna yediremeyenler canina kıydı!
Nasil kolay hata dersiniz ya Allah'tan korkun!
Giden sizin canınız değil ya yanan sizin canınız değil ya kolay hata diyip geçmek.
Utanma yok mu anlamıyorum.
Açılım sürecindeki taviz yüzünden pazarda hamile karısına ayva alirken şehit olan Necdet Astsubayin ailesinin karsina gecip "Açılım falan hep hataymis her serde bir hayir vardir." diyecek yüzünüz var mi?
Yine ayni süreçte Hakkari'de çarşının orta yerinde şehit edilen askerlerden Ramazan Gülle, Ramazan Köse ve Yunus Yılmaz'in uzerlerinden 25 kurşun çıktı. Gidin ailelerine "hata" dan bahsedin yüzünüz tutarsa.
Fetönün kumpasi yüzünden iftiralarla hapse giren mesleginden olan, bunu kendine yediremeyip intihar eden Ali Tatar'i bilir misiniz? Ailesine "Her şerde bir hayir vardir." derken utanacak yüzünüz var mi?
Insanlarin acılarıyla, akillariyla dalga gecmeyi birakin artik.
Valla siz beyninizle degil gotunuzle dusundugunuz surece biz de nereden cikarsa fikirler oradan anliyoruz kusura bakmayin.Şimdi bir kelime edecem olmayacak ama dayanamıyorum yapacm. Götünüzden mi anlıyorsunuz yazdıklarımı yuh diyorum walla birine anlatırken çocukta dinledi ve çocuğa anlattım şimdi niye anlamıyorlar diyo anlamayacak ne var bunda ? Ben sana bi tanesi can değil mi dedim az önce erdoğanı kötülediniz ne oldu ? Erdoğan’ın sayesinde şehit azaldı ve bitecek bunu diyorum 20 sene önce 18 kere canımız yanıyordu şimdi bir tane yakında hiç yanmayacak anladınmmı yoksa anlatmamı istiyomusn ?
Yolda yanlışlıkla birine çarpmış gibi pardon bilmeden birinin kalbini kırmış gibi hata böyle birşey sanıyorlar herhaldeBirilerinin açılım, ve fetö hataları(!) yüzünden insanlar hayatlarini kaybetti. Bilmem idrak edebiliyor mu bazi insanlar?
Insanlar öldü !
Giden sizin canınız değil ya yanan sizin canınız değil ya kolay hata diyip geçmek.
Açılım sürecindeki taviz yüzünden pazarda hamile karısına ayva alirken şehit olan Necdet Astsubayin ailesinin karsina gecip "Açılım falan hep hataymis her serde bir hayir vardir." diyecek yüzünüz var mi?
Yine ayni süreçte Hakkari'de çarşının orta yerinde şehit edilen askerlerden Ramazan Gülle, Ramazan Köse ve Yunus Yılmaz'in uzerlerinden 25 kurşun çıktı. Gidin ailelerine "hata" dan bahsedin yüzünüz tutarsa.
Fetönün kumpasi yüzünden iftiralarla hapse giren mesleginden olan, bunu kendine yediremeyip intihar eden Ali Tatar'i bilir misiniz? Ailesine "Her şerde bir hayir vardir." derken utanacak yüzünüz var mi?
Ben söylediklerine bişey demiyorum kötülemiyorum ama siz kötülüyorsunuz. Ben ilk oyumu vermiştim MHP ne yaptığını bilmiyodm bile akp öğrenince vazgeçmicm dedim öyle de yaptım adam çumhubaşkanı oldu neden acaba ? Buraya kdr geliyorsa herşeyde bir hayır var Bu hayırlı Türkiye içinBen toplu oy veriyorlar demedim. Ülkenin siyasi, ekonomik açıdan gidişatına bakınca aklım almıyor ve soruyorum neden diye?
Umarım mhp den vazgeçtiğiniz gibi akp den de vazgeçmezsiniz. Malum insan beşerdir şaşarda :)
Bak çok güzel bir şey dedin. İki yıl önce şehir içindeydi terör örgütleri. Neden şehirdeydi bunlar? açılım sürecinde bunu da savunmuşsundur sanırım. Davulla zurnayla geitrnleri o gün aşkışlayanlar bıgün onlara tavrını da alkışlıyor. Dediğin gibi insan hatanyapar ama siyasetçi yapmaz!!! Siyaset yapan kişi devleti temsilen bir koltuğa geçiyorsa kendi inancını fikirlerini kenara bırakıp ülkenin toplumun çıkarınındüşünerek anayasa doğrultusunda icraatlar göstereek.
Hiç iyi şey yapmadı demişsin.ben lise de katsayı sorunu yaşadım, ben kpss de mağdur oldum ben memur olduktan 2 yıl sonra benim kazanımlarımı elimden aldı yasaları bu geçtim bunlar kişisel kayıplar. Ülkenin dış politikası yüzünden sınır ülkelerimiz savaş içinde tüm mültecileri aldılar ülkeyi güvrnsiz savunmasız bir ortama sürüklediler. Doğuda ki açılım ve sonrası icraatları daha beter etti ve en önemlisi kutuplŞma yaratarak insanlara kin duygusu aşıladı.tabi özelleştirmeleri es geçmeyelim. Eğitim sağlık doğalgaz bunlr özel sektöre verilmemesi gereken ihtiyaçlar !!!!
Ha bunların yanında yol ve köprü için takdir edeceksem kusura bakma onlar göz boyama basit icraatlrdır. İncelersen yapılm alt geçitlerin yolların kimlere ihaleye verildğini ana yollrdaki kaldırımları iki yılda kim değiştiryor görürsün.
Kıcasa kişinin ne dediğine değil ne yaptığına bakarak karar verdiğimden iktidar partisini savunmuyor onların yaptığı icraatlar nedeniyle yenilen hallarımı helal etmiyorum.
Siz de b nim aksime savunmakta ve oy vermekte özgürsünüz berbirimizi benimsemek zorunda değiliz ama aynı toplum içinde yaşadığımız için saygı duymak zorundayız.
Ülkenin gidiştı nasıl olacak gerçekten çok merak ediyorum. Seçim sonrası reformdan bahsediliyor bu süreci hepimiz göreeğiz bakalım.
Bitecek Allah’ın izniylemitin tırlarından da bahsetsene biraz..
ortaya çıkarıp yazan gazetecilerin başlarına gelenden?
terör bitecek derken bunları es geçme lütfen..
Umut olmadan yaşanılmıyor Umur edeceğiz keşke o ahaberlerdeki gibi olsa herşey ne diye böyle endişe edecektik ozaman acaba kendimize kastımızmı vardıAllah sonumuzu hayır etsin. Eminim burda olan herkesin ortak dileği sadece ülke için en iyisidir. İnşallah ülkemin hayrın olur gidişat.
Mühim olan hatadan dönmekmiş! Oturulan yerden söylemesi ne kadar kolay.
Yolda yanlışlıkla birine çarpmış gibi pardon bilmeden birinin kalbini kırmış gibi hata böyle birşey sanıyorlar herhalde
Reisinizin cemevlerinden kalkan cenazelere katılmadığını bilmiyor olamazsınız değil miHe He anlayışına hayran kaldım pes :)
Bir arkadaş fetö için hapise girdi suçsuz oldu ama yine akp diyorBirilerinin açılım, ve fetö hataları(!) yüzünden insanlar hayatlarini kaybetti. Bilmem idrak edebiliyor mu bazi insanlar?
Insanlar öldü !
Evet bu neden peki ?Reisinizin cemevlerinden kalkan cenazelere katılmadığını bilmiyor olamazsınız değil mi
Ay neden diye bana mı soruyorsunuz ?Evet bu neden peki ?
Neden acaba, her inanca saygili oldugu icin bence, sence neden?Evet bu neden peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?