• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Ya kapalı açık .. kapalı bayanlar daha çok zor iş buluyordu ne oldu her yerde kapalı bayan çalışıyor çok şükür. Açık olanlar da cesaret edemiyordu yine onun sayesinde iş buldular bu yani
Tabiii, kendisi zaten kadınlara cesaret verip onları çalışmaya teşvik etmesiyle bilinir. Asla kadınları kısıtlayan sözler etmez, her zaman ama her zaman kadınlara destektir.

8 Mart mesela kendisinin en değer verdiği gündür. İşçi ve emekçi kadınlara söylediği güzel sözleri buraya yazmaya kalksam destan olur destan.

Ne güzel bir hayal dünyası sizinki

Çok bilenle
Tabiii, kendisi zaten kadınlara cesaret verip onları çalışmaya teşvik etmesiyle bilinir. Asla kadınları kısıtlayan sözler etmez, her zaman ama her zaman kadınlara destektir.

8 Mart mesela kendisinin en değer verdiği gündür. İşçi ve emekçi kadınlara söylediği güzel sözleri buraya yazmaya kalksam destan olur destan.

Ne güzel bir hayal dünyası sizinki
Siz Tayyip Erdoğan’ı sevmiyorsanız o sizin sorununuz eğer sevmiyorsanız burada Benimle muhatap olmayın. Hangi partiyi destekliyorsun bilmiyorum ama akp olmadığın belli

Çok bilenle

Siz Tayyip Erdoğan’ı sevmiyorsanız o sizin sorununuz eğer sevmiyorsanız burada Benimle muhatap olmayın. Hangi partiyi destekliyorsun bilmiyorum ama akp olmadığın belli
Eğitim durumu lise olan ve ev hanımı olan birinin Erdoğan'ın kadınları iş hayatına yöneltip yöneltmediği konusunda söz hakkına sahip olduğunu düşünmüyorum. Bilmediğiniz konulara bulaşmayın derim.

Evliyim. Eşim de bende devlet memuruyuz. 4 yıllık evliliğimde sadece balayına tatile gittim!
Gerçekten neyi savunursanız savunun neyi eleştiriyorsanız eleştirin ama bunu ezbere yapmayın.
Bir arkadaş Kılıçdaroğlu ve Akşener devlet yönetemez demiş. Devletin başına geçmemiş kişilerin yönetip yönetemeyeceğini bilemem ama şu 15 yılda yöneten kişinin nasıl yönettiğini biliyorum.
Geçen arkadaşın biri demişti ki tek kanal izlemeyin gerçekten çoklu haber sitelerine bakarım ama bunikigün özellikle Beyaz tv ve a haber e baktım. 2001 yılını anltıyorlar. O dönemde ecevit dönemini krizini. Ama hoppp 2018 e geliyoruz peşinden. Madem nostalji yapıyorsun arayı da verseydi bari. Bu kadar yandaş bir haber kanalı ilk kez görüyorum. Propaganda başlamış bile....
Allah toptak bütünlüğümüzü bayrağımızı korusun. Ve bu ülkenin birliği ve bütünlüğünü düşünen halkı korusun.
Onu diyen bayan yönetsin ozaman tüm KK oy verelim :KK70:
Yenilik istemiyorlar.

Ben kendimden memnunum. Şikayet olan biri varsa oda sensin düzgünce konuşmak senin kitabında YÖK galiba her neyse bu demek için yazdm. Ben fikrimi söyledim. Cumhurbaşkanına ben dedim diye gidip yapacak mı anlamadım yani bu tavır nerden geliyor yani relaks ol tatlm devlet yaparsa yapsın yapmasa yapmasn alla alla hayret bişey.
:issiz:
Evliyim. Eşim de bende devlet memuruyuz. 4 yıllık evliliğimde sadece balayına tatile gittim!
Gerçekten neyi savunursanız savunun neyi eleştiriyorsanız eleştirin ama bunu ezbere yapmayın.
Bir arkadaş Kılıçdaroğlu ve Akşener devlet yönetemez demiş. Devletin başına geçmemiş kişilerin yönetip yönetemeyeceğini bilemem ama şu 15 yılda yöneten kişinin nasıl yönettiğini biliyorum.
Geçen arkadaşın biri demişti ki tek kanal izlemeyin gerçekten çoklu haber sitelerine bakarım ama bunikigün özellikle Beyaz tv ve a haber e baktım. 2001 yılını anltıyorlar. O dönemde ecevit dönemini krizini. Ama hoppp 2018 e geliyoruz peşinden. Madem nostalji yapıyorsun arayı da verseydi bari. Bu kadar yandaş bir haber kanalı ilk kez görüyorum. Propaganda başlamış bile....
Allah toptak bütünlüğümüzü bayrağımızı korusun. Ve bu ülkenin birliği ve bütünlüğünü düşünen halkı korusun.
Hic sormayin propaganda Cuma namazi icin camiide basladi.
Yine basladilar Kuran okumaya bangir bangir. Artik o kadar ezbere yapiyorlarki insanlarin can damarini bulmuslar somur babam somur :issiz:

Recep Tayyip Erdoğan ın maşallahı var kafası da çalışıyor bu Türkiye chp ye kalsaydı sonumuz belliydi Allah’a şükür olmadı. Fetoculer zaten belli olsaydı Ayvayı yemiştik amerıkanın köpekleri. Mhp zaten artık Erdoğan’la aynı düşüncede bazı konuları bilemem çünkü onu dinlemiyorm denk gelirse. Akşenerin de ne olduğu belli.

Recep Tayyip Erdoğan ın maşallahı var kafası da çalışıyor bu Türkiye chp ye kalsaydı sonumuz belliydi Allah’a şükür olmadı. Fetoculer zaten belli olsaydı Ayvayı yemiştik amerıkanın köpekleri. Mhp zaten artık Erdoğan’la aynı düşüncede bazı konuları bilemem çünkü onu dinlemiyorm denk gelirse. Akşenerin de ne olduğu belli.
Çok değil birkaç sene önce fetöyü istemeyen bizlerin partiniz tarafından mimlendiği dönemde neredeydiniz merak ettim.

Aha Sayin Aksener'in ne oldugunu bilen biri cikti :66:
Hele anlat bakalim arkadasim, neymis bu Aksener hanimefendi?

Fetöye Dönde bitsin bu hasret diyende sayin Kılıcdarogluydu zaten evet sonra? :)

İyi günler. Samimiyetle bir soru sormak isterim. Burada şuan ki iktidarı onaylamadığımı ya da onaylamayan arkadaşların niçin onaylamadığını ekonomik, sosyal ve siyasi açıdan eleştirerek yapılan politikaları anlatarak söyledik.
1- Sizin için chp başa geçse ne olur du? Daha önce Kılıçdaroğlu başbakn ya da cumhurbaşknı olmadı olsa ne değişirdi? Nasıl bir düşünceniz var?
2- şuan ki iktidarın yaptığı politikaları beğeniyorsunuz anladığım kadarıyla bu iktidarın tekrar seçilmesinden yanasınız. Ama fetö düşmanlığı yapıyorsunuz. Akp içinde hiç fetöcü oln olup olmadığını düşünüyor musunuz?
3- iktidara gelip yeniden c.başkanı seçilmesi sonucu başlanlık sistemini uygulamasını tam anlamıyla hayata geçirirse bunu destekler misniz?

kafasının çalışıyor oluşuna katılıyorum.
kafasının neye çalıştığı konusu çok su götürür..

Bir de en önemli sorum. Akp sizin gözünüzde aadece Recep Tayyi Erdoğan dan mı ibaret?

Şimdiden cevaplr için teşekkür ediyorum.

İyi günler. Samimiyetle bir soru sormak isterim. Burada nemiçin şuan ki iktidarı onaylamadığımı ya da onaylamayan arkadaşların niçin onaylamadığını ekonomik, sosyal ve siyasi açıdan eleştirerek yapılan politikaları anlatarak söyledik.
1- Sizin için chp başa geçse ne olur du? Daha önce Kılıçdaroğlu başbakn ya da cumhurbaşknı olmadı olsa ne değişirdi? Nasıl bir düşünceniz var?
2- şuan ki iktidarın yaptığı politikaları beğeniyorsunuz anladığım kadarıyla bu iktidarın tekrar seçilmesinden yanasınız. Ama fetö düşmanlığı yapıyorsunuz. Akp içinde hiç fetöcü oln olup olmadığını düşünüyor musunuz?
3- iktidara gelip yeniden c.başkanı seçilmesi sonucu başlanlık sistemini uygulamasını tam anlamıyla hayata geçirirse bunu destekler misniz?

akp de hiç fetöcü yok bir kere..
akp li fetöcüler kandırılanlar. yoksa ak paklar.

Sevdalikelebek Sevdalikelebek bi de Erdoğanın esininde kafası cok calisiyor bi sürü hastanesi var.
Sende oraya muayineye gidebilirsin mesela.
150-200tl falan muayineleri.
Kan tahlili falan derken o mebla 500tl olur.
Sonra seni ultrasonda falan alırlar olur 750tl
Asgari ücretin yarisi.
Olsun dimi.
Asgari ücret yeter.
Onlar zengin olsunda cok sukur müslüman ülkeyiz elhamdullillah.
Allah başımızdan eksik etmesin.
amin.

Bir de en önemli sorum. Akp sizin gözünüzde aadece Recep Tayyi Erdoğan dan mı ibaret?

Şimdiden cevaplr için teşekkür ediyorum.
Kesinlikle öyle
Erdoğan chp geçse hepsi chp li olur.
Tabi Allah korusun.

akp de hiç fetöcü yok bir kere..
akp li fetöcüler kandırılanlar. yoksa ak paklar.
Gerçekten düşüncesini merak ettim.
Örneğin iş yerinde bir arkadaşa sordum saygı duyarım aynı iş ortamındayıZ ama savunma sebebin nedir dedim. Mümin olduğu için yasakları kaldırdığı için ve buna benzer bir kaç şey söyledi. Bir de büyüklerinin söyledikleri şunlr mış müslüman olan chp ye değil akp ye oy vermeliymiş. Tabi herkesin düşüncesi kendine. Keşke herkes istediği şekilde yönetilse ama ülkemiz bu tip bir yer değil maalesef. Başksının özgürlüğü diğerini kısıtladığı an biter ama bizde daha bitmedi

Burda ilk başta onu söylemiştim tekrar söylim her insan hata yapar önemli olan şuan arkasında mı değil
Hata??????????? Bu hata kaç insanın hayatına mal oldu haberiniz var mı sizin?
Bu adamlar ülkeye yerleştiler dershaneler yurtlar açtılar
Kaç genci zehirlediler
Kaç kişiye iş verdiler
Sadece ve sadece çıkar, menfaat çatışması yüzünden yollar ayrıldı!
Bunca insan işsiz kaldı, hayatları yıkıldı
Ha müstahak mı müstahak. Ama bu hata değil hanımefendi.
Eğer bu hataysa, bu kadar büyük ve insanların canına bile mal olan bir "hata" yüzünden, yüzü olan insan istifa ederdi.
Bilmem anlatabildim mi

Back