• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Sevdalikelebek Sevdalikelebek bi de Erdoğanın esininde kafası cok calisiyor bi sürü hastanesi var.
Sende oraya muayinhaneye gidebilirsin mesela.
150-200tl falan muayinhaneleri.
Kan tahlili falan derken o mebla 500tl olur.
Sonra seni ultrasonda falan alırlar olur 750tl
Asgari ücretin yarisi.
Olsun dimi.
Asgari ücret yeter.
Onlar zengin olsunda cok sukur müslüman ülkeyiz elhamdullillah.
Allah başımızdan eksik etmesin.
amin.
Sen benimle neden kıyaslıyosn kendin gitmek istiyorsan git benim yakınımda hastane dururken neden uzaklara gideym. Onlar haliyle Zengin olacaklar yoksa senin mi olman gerekiyordu bişey yapmadığın halde ? Bırakta Zengin olsunlar bu kadar da olmayın milletin parasına bakmayın kendimizi onunla kıyaslayamayız?.... dizideki oyuncularda çok para kazanıyo biliyorsun değil mi oyuncu da olabilirsin !.

Kesinlikle öyle
Erdoğan chp geçse hepsi chp li olur.
Tabi Allah korusun.
O kadar değildir. Yani netice de bu insanlar düşünerek oy veriyor. İster beyniyle ister vicdanıyla ister kalbiyle.... netice de düşünüyorlar

Burda ilk başta onu söylemiştim tekrar söylim her insan hata yapar önemli olan şuan arkasında mı değil
Hanimefendi annem 1977 yilinda calisma hayatina basladi 1997 senesinde ust duzey yonetici oldu , 2010 senesinde de emekli oldu
Ben 2002 de calismaya basladim hala calisiyorum
Ne 1977 de ne de 2002 de iktidarda akp yoktu , tum ulkeyi kendi cevrenizden ibaret sanmayin lutfen
Kadinlar gayet de calisip iyi yerlere geliyordu eskiden de

bende böyle olmak istiyorum.
bilmediklerimle mutlu.
burada üyenin biri demişti fox izliyorsunuz her şeyi karamsar görüyorsunuz,oysa yandaş kanallar her şeyi güzel anlatıyor diye.:kızgın:
neymiş yandaş kanal izleyip hayatı toz pembe göreceğiz:KK37:

Hanimefendi annem 1977 yilinda calisma hayatina basladi 1997 senesinde ust duzey yonetici oldu , 2010 senesinde de emekli oldu
Ben 2002 de calismaya basladim hala calisiyorum
Ne 1977 de ne de 2002 de iktidarda akp yoktu , tum ulkeyi kendi cevrenizden ibaret sanmayin lutfen
Kadinlar gayet de calisip iyi yerlere geliyordu eskiden de
Ya teknoloji bile akp sayesinde gelişti diyecekler diye korkuyorum artık

Hata??????????? Bu hata kaç insanın hayatına mal oldu haberiniz var mı sizin?
Bu adamlar ülkeye yerleştiler dershaneler yurtlar açtılar
Kaç genci zehirlediler
Kaç kişiye iş verdiler
Sadece ve sadece çıkar, menfaat çatışması yüzünden yollar ayrıldı!
Bunca insan işsiz kaldı, hayatları yıkıldı
Ha müstahak mı müstahak. Ama bu hata değil hanımefendi.
Eğer bu hataysa, bu kadar büyük ve insanların canına bile mal olan bir "hata" yüzünden, yüzü olan insan istifa ederdi.
Bilmem anlatabildim mi
Her şerde bir hayır var derler boşuna değil. Eğer zamanında bu hatayı yapmasaydı belki darbe gerçekten başarılı olacaktı neden olumlu bakmıyorsunuz da başka yerde bakıyorsunuz ?????

Her şerde bir hayır var derler boşuna değil. Eğer zamanında bu hatayı yapmasaydı belki darbe gerçekten başarılı olacaktı neden olumlu bakmıyorsunuz da başka yerde bakıyorsunuz ?????
Ne hatası yahu hala hata diyorsunuz. Bunları ülkenin içine yerleştirenler, güçlendirenler zaten onlar!

akp de hiç fetöcü yok bir kere..
akp li fetöcüler kandırılanlar. yoksa ak paklar.
evet onlar kandırılabilir ama diğer kişilerin kandırılma durumu olamaz.ne yazık ki sürekli kandırılanlar(!) tarafından yönetiliyoruz.

İktidarda ya da muhalif hngisi olursa olaun bir milletvekili fakir edebiyatı yapıp sebepsiz zenginleşiyor ve parasına para katıyorsa burda bir yolsuzluk bar demesini bilmeliyiz. Daha önce de dediğiniz gibi partiler bizler için bar. Akp yi savunmak için chp yi kötülemek chp yi savunmak için akp yi kötülemek çok saçma. kim olursa olsun arkadaş bu adam neydi ne oldu? diyere k sorgulamalıyız.
Halk fakirleşirlen devlet adamları zenginleşiyorsa siyasi rant almış başını gitmiş demektir.

İyi günler. Samimiyetle bir soru sormak isterim. Burada şuan ki iktidarı onaylamadığımı ya da onaylamayan arkadaşların niçin onaylamadığını ekonomik, sosyal ve siyasi açıdan eleştirerek yapılan politikaları anlatarak söyledik.
1- Sizin için chp başa geçse ne olur du? Daha önce Kılıçdaroğlu başbakn ya da cumhurbaşknı olmadı olsa ne değişirdi? Nasıl bir düşünceniz var?
2- şuan ki iktidarın yaptığı politikaları beğeniyorsunuz anladığım kadarıyla bu iktidarın tekrar seçilmesinden yanasınız. Ama fetö düşmanlığı yapıyorsunuz. Akp içinde hiç fetöcü oln olup olmadığını düşünüyor musunuz?
3- iktidara gelip yeniden c.başkanı seçilmesi sonucu başlanlık sistemini uygulamasını tam anlamıyla hayata geçirirse bunu destekler misniz?
1- kıyamet kopardı şuan hala askerler terör peşindeydi ve şehitler bitmeyecekti yine günün birinde 18 -10 vs şehit haberleri gelecekti hdpyle aynı. Benim gözümde. Eski Türkiye gelişmeyecekti. Zaten yönetemezdi o eğer olsaydı tekrar seçilse kaybederdi.
2-beğeniyorum. Ben zaten sevmiyordm o adamı ama yine de akpyi kötülemedim farklı bi gözle bakmadım neyse ki sağlam birimdeğilmiş ki fark ettiler düşman oldular. Akp içinde kesinlikle fetöcü yok şuan olsa bile yakında oda hapıse gider ki temiz adamları var neden diye sorarsn darbeden sonra iyi bir temizlik yapmışlardır.
3- evet isterdim.

İktidarda ya da muhalif hngisi olursa olaun bir milletvekili fakir edebiyatı yapıp sebepsiz zenginleşiyor ve parasına para katıyorsa burda bir yolsuzluk bar demesini bilmeliyiz. Daha önce de dediğiniz gibi partiler bizler için bar. Akp yi savunmak için chp yi kötülemek chp yi savunmak için akp yi kötülemek çok saçma. kim olursa olsun arkadaş bu adam neydi ne oldu? diyere k sorgulamalıyız.
Halk fakirleşirlen devlet adamları zenginleşiyorsa siyasi rant almış başını gitmiş demektir.
Zaten zenginlerdi şimdi mi aklınıza geldi bu

Burda ilk başta onu söylemiştim tekrar söylim her insan hata yapar önemli olan şuan arkasında mı değil
Ya böyle birşey olabilirmi bu adam herhangi bir yerde müdür değil bir devlet yönetiyor nasıl her insan hata yapabilir nasıl kandırıldık denir ya yazık değilmi sizlere bizlere bu kadar insanın karşına çıkıp kandırıldık nedemek ben anlamıyorum gerçekten aklımızla dalga geçiyorlar farkında değilmisiniz

O kadar değildir. Yani netice de bu insanlar düşünerek oy veriyor. İster beyniyle ister vicdanıyla ister kalbiyle.... netice de düşünüyorlar
tr_lelli tr_lelli niye sen chp limisin ? Bizim de irademiz var neyin ne olduğunu görüyoruz zaten zamanında iyi ki oyumuzu akp ye vermişiz diyorum pişman değilim

Sen benimle neden kıyaslıyosn kendin gitmek istiyorsan git benim yakınımda hastane dururken neden uzaklara gideym. Onlar haliyle Zengin olacaklar yoksa senin mi olman gerekiyordu bişey yapmadığın halde ? Bırakta Zengin olsunlar bu kadar da olmayın milletin parasına bakmayın kendimizi onunla kıyaslayamayız?.... dizideki oyuncularda çok para kazanıyo biliyorsun değil mi oyuncu da olabilirsin !.
Yakın hastaneden kastınız ne devlet hast. mi?
Özel hast. Daha konforlu tavsiye ederim.

Dizideki oyuncular en azindan bir emek harciyorlar.
Karısı ne emek harcadi.
Ya da çocukları?
Bizden aldıkları vergilerle zengin oldular.
Hıı bi de yavuz sultan selim köprüsünü yaptılar ve çinlilere satacaklar hayirli uğurlu olsun mu?
Satsınlar mi daha cok.
Vicdanınız rahat mi

Ya böyle birşey olabilirmi bu adam herhangi bir yerde müdür değil bir devlet yönetiyor nasıl her insan hata yapabilir nasıl kandırıldık denir ya yazık değilmi sizlere bizlere bu kadar insanın karşına çıkıp kandırıldık nedemek ben anlamıyorum gerçekten aklımızla dalga geçiyorlar farkında değilmisiniz
Farkındayım ama ben dalga etmiş algılamadım çünkü devlet yönetiyor siz bilmezsiniz akpler bir olduk arkadasından gittik ve şuan pişman değiliz

Geçmiş sayfalarda bir soru sormuştum.
Cevap veren olmamış şaşırmadım tabi ki
Ama yine de yenileyim sorumu
Belki bu sefer cevap veren olur ?!
İktidarı destekleyen üyelerden hiç mi çocuğu olan yok ?
Hiç mi düşünmüyorsunuz geleceğini ?
Onu geçtim bir gece de değiştirilen sınav sistemlerini ?
Ben anlamıyorum gerçekten
Reisiniz naptı da çoluğunuzun çocuğunuzun istikbalini düşündürtmeyecek kadar öne geçti sizin gözünüzde ???

tr_lelli tr_lelli niye sen chp limisin ? Bizim de irademiz var neyin ne olduğunu görüyoruz zaten zamanında iyi ki oyumuzu akp ye vermişiz diyorum pişman değilim
Bende iyiki vermemişim diyorum.
Vicdanım acayip rahat.
Allah sizede vicdan rahatlığı verir umarim.

Yakın hastaneden kastınız ne devlet hast. mi?
Özel hast. Daha konforlu tavsiye ederim.

Dizideki oyuncular en azindan bir emek harciyorlar.
Karısı ne emek harcadi.
Ya da çocukları?
Bizden aldıkları vergilerle zengin oldular.
Hıı bi de yavuz sultan selim köprüsünü yaptılar ve çinlilere satacaklar hayirli uğurlu olsun mu?
Satsınlar mi daha cok.
Vicdanınız rahat mi
Ortak yaptılar onu. O yüzdendir öyle bi konuşuldu netleşmedi galiba

1- kıyamet kopardı şuan hala askerler terör peşindeydi ve şehitler bitmeyecekti yine günün birinde 18 -10 vs şehit haberleri gelecekti hdpyle aynı. Benim gözümde. Eski Türkiye gelişmeyecekti. Zaten yönetemezdi o eğer olsaydı tekrar seçilse kaybederdi.
2-beğeniyorum. Ben zaten sevmiyordm o adamı ama yine de akpyi kötülemedim farklı bi gözle bakmadım neyse ki sağlam birimdeğilmiş ki fark ettiler düşman oldular. Akp içinde kesinlikle fetöcü yok şuan olsa bile yakında oda hapıse gider ki temiz adamları var neden diye sorarsn darbeden sonra iyi bir temizlik yapmışlardır.
3- evet isterdim.
İşk önce burda soru sorduğum iktidar partisini destekleyen kişilerden sadece sorularıma sen cevap vereiğin için teşekkür ediyorum.
1- kıyamet kopma noktasını anlamadım onu es geçiyorum. Terör mevzusuna gelince 2000 yılı öncesi azalmış terör bu iktidar döneminde daha artarak devam etti. Şehit sayısını gerçek anlmda sayısal olarak inceledin bilmiyorum ama yapılan plansız günü birlik politikalar durumu bunhale getirdi. Geçmişi bırakalım açılım ve sonrası olanlar be 7 haziran sonrası yapıln icraatlar aslında iktidarın uygulamalı sonucu olmuştur. Hdp ye gelince pkk nın bitmesi için kürt halkını destekleyecek bir partiyr ihtiyaç var her ne kadar savunmasam da siyasi görüşünü herkesin temsil hakkına sahip olduğunu düşünüyorum bu ülkede( tabi silahlı terör örgütünün değil)
3- başknlık sisteminin tam anlamı aslında üniter yapınıj bitmesi demektir. Bu da ülkenin ileriki dönemlerde doğunun özerklibin konuşulması ve bu sürece imkan tanıyacak demektir.

Şimdi anladığım kadarıyla sen bunları destekleyerek oy verecek sin. Cevaplaeı samimiyetle verdiğini düşünüyorum. İnşallah ülkemiz için ne iyi olacaksa o olsun.
İyi günler dilerim .

Back