- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Uslu soz dinleyen arastirmayanKoyun derken?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uslu soz dinleyen arastirmayanKoyun derken?
Bir laf böyle çevirilir tebrik ederimUslu soz dinleyen arastirmayan
Bana yazmis hemde niye silddu acaba en son koyunun ne oldugunu sormus oysa herkes biliyoe koyunlarin hayatini nasil ysadiginiSilmişsiniz yazdıklarınızıı ama ben de acıktı secreenshot yaptım.
Cevirdimmi niye sendenmi korktum :) haydi canim sende hakaret etsene size gore heekes sizden korkuyor ve ancak hakaret esebiliyirsunuz komik olmaBir laf böyle çevirilir tebrik ederim
Aferin bende anlamazsınız diye silmişti dur yazayım
Şu sayfada yazılanları okudum bir bir. Kendince bir kesimi destekleyip başka kesimi yermek oy sandığında yapamıyoruz burda yapalım demek hoş durmuyor.
Burda bulunan herkese aslında IYI zannettiğiniz bazı kişi veya kişilerin ne olduğunu anlatirim yazarım ama anlayan anlamak istediği kadar anlayacak.
Sayın Bahçeliyi tanirim. Sayin Cumhurbaşkanıni da gerek ideolojisi gerekse insanligi acisindan beğeniyor ve takdir ediyorum.
Bazı arkadaşlar (sözüm size degil) anayasanın 299. Maddesinden bihaber bir ülkenin başkanına hakaret edebiliyor burada.
Birisi beğensin veya beğenmesin 25 Haziranda herkes gerçeği görecek. Dua edelim ki bu ülke Kılıçdaroğlu yada Akşener e kalmasin
Sizden derken?Cevirdimmi niye sendenmi korktum :) haydi canim sende hakaret etsene size gore heekes sizden korkuyor ve ancak hakaret esebiliyirsunuz komik olma
Valla git baska yerde oyna ya ya okudugunu yorumlayamiyorsun ya yazdigini ben yazdimmi siz kimin yerine koydunu kendinizi ozaman :))) git baskasini korkutmayi dene zira bana sokmezSizden derken?
Ben beğendiğim iki liderden bahsettim vereceğim oyu söylemedim beni hangi tarafa koydunuz merak ettim :)
Yazmayım su konuya diye çok tuttum kendimi. Ama dayanamadım yazdım işte. Sakince tartışıp fikir beyan etme diye birşey yok malesef ülkede. Herkes zıttı düşünceye hakaret peşinde. Daha fazla yazma gereği duymuyorum.Ne oldu anayasanın maddesiyle KK üyesi mi korkutamaya çalışıyorsun? Cidden anayasa var mı ülkede, anayasayı takan siyası erk var mı? Anayasayı savunduğunuz liderlere karşı da savunup, onlara da hatırlatın olur mu?Ayrıca anlatın neden çok ıyıymıs begendıgınız ve beğenmedıgınız lıderler, mılletın bılıssel yetenegı hakkında fıkır beyan etmek yerıne.
Yazmayım su konuya diye çok tuttum kendimi. Ama dayanamadım yazdım işte. Sakince tartışıp fikir beyan etme diye birşey yok malesef ülkede. Herkes zıttı düşünceye hakaret peşinde. Daha fazla yazma gereği duymuyorum.
Muhalefetin karşı ciktigini nerede duydunuz,okudunuz böyle bir şey yok lütfen iyi dinleyin asil muhalefet istiyor iktidar karşi çikiyordu.Düne kadar da erken seçim ve koalisyon vatana ihanet, dış mihrakların oyunu, kıskanç Avrupa'nın hasetiydi.
İktidarı anlamak daha zor sanki.
Bende bunu dile getirmiştim asgari ücret nasıl Türkiye de varsa yurtdışındada var bu bahane olamaz yane. Burda bi vatandaş aldığı az parayla neler yapıyor üstüne geziyor birde durumu iyi olan biri paranın kıymetini bilmiyor ama diyor ki Euro dolar olsaydı paramız çok olurdu yani kısaca sorun Euro tl dolar değil nasıl paramızı harcadığımız. Ben yurtdışındakiker için bişey demiyorum sadece aklı olan Türkiye’de değerlendirir Türkiye de ki vatandaş hiç memnun değil hiç bir şeyden bu sayfada bunu öğrendim Allah’a şükür etrafımda yokYahu TL'nin değeri olmadığı için elbette TL'yi Euro ya da Dolar'a çevirirsem mahvolurum. Yurt dışından gelip kafasını çalıştırmayanlar da "baaak baaak, ülkemiz ne kadar ucuz" der. Yok anam ülke ucuz değil, elinizdeki Dolar ve Euro değerli ondan.
1000 Euro ile yurt dışında ne yapılabilir bir onu düşünün, sonra o 1000 Euro'yu Türk Lirasına çevir, elinde olur 5000 TL.
Beni de şikayet etmişler :))) ne demişler doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş.Beni şikayet edenler olmuştur mutlaka. Ama gayet normal şeyler yazıyorum. Ben bugün düşüncelere açığım isteyen istediği oyu kullansın. Türkiye stratejik olarak çok gözde bir konumda. Bu ülkeyi Akşener de Kılıçdaroğlu da hatta Bahçeli de idare edemez bu bir gerçek. Varsayin ben Akp ye oy veriyorum veya mhp ye bunu söylediğimde bu kadar uste gelinmesi bizi korkutamazsın denmesi hoş olmadi.önceki sayfalarda gördüm ciddi hakaret eden bir iki kişi olmuş ki bu siz değilsiniz suçtur. Bunu burda yazan elbetteki dışarda konuşur. Uyarmak için söyledim. Tehdit falan aklıma gelmedi:)
Biraz düşüncelere saygılı olunması taraftariyim. Döviz almış başını gitmiş ülke karışık birbirimize düşünce birşeyler düzelmiyor
Herkes oyunu versin tamam. Ama lütfen biraz düşüncelere saygı gosterelim
Sizi şikayet ettiklerini nerden anladınız acabaBeni de şikayet etmişler :))) ne demişler doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş.
gerçekten asgari ücret alıp geçinip,üstüne de gezdiklerini mi düşünüyorsun ?Bende bunu dile getirmiştim asgari ücret nasıl Türkiye de varsa yurtdışındada var bu bahane olamaz yane. Burda bi vatandaş aldığı az parayla neler yapıyor üstüne geziyor birde durumu iyi olan biri paranın kıymetini bilmiyor ama diyor ki Euro dolar olsaydı paramız çok olurdu yani kısaca sorun Euro tl dolar değil nasıl paramızı harcadığımız. Ben yurtdışındakiker için bişey demiyorum sadece aklı olan Türkiye’de değerlendirir Türkiye de ki vatandaş hiç memnun değil hiç bir şeyden bu sayfada bunu öğrendim Allah’a şükür etrafımda yok
Sayfaya giremedim bi not çıkıyo gireceğim tarihini söylüyor hesap pasif kalıyor bu durumdaSizi şikayet ettiklerini nerden anladınız acaba
Hayır kardeşim bildiğin evli çift aileleri diyorum çocuklarıyla bir. Ben yeni evli olduğum halde normal geziyorken onlar maşallah hafta sonları geziyorlar ha birde borçsuz insanlardan bahsediyorm ama yine bi kaç tanıdığım borç olmasına rağmen gidiyorlar gezmeye. Asgari ücreti kimler beğenmiyor evliler zaten karı koca çalışsalar durumları iyi olur. Sadece koca asgari ücreti kazanıyorsa eş de destek verip çalışsın olmuyosa da bilmiyorm çünkü çoğu artık evde çalışıyor Gayette paralarını kazanıyor artık devir değiştigerçekten asgari ücret alıp geçinip,üstüne de gezdiklerini mi düşünüyorsun ?
bunu yapanlar bekar ve aileleriyle yaşayanlardır ancak.
bahçeli kendi kendini bitirdi.Bahçeli hesap yapmamışmış mı ki ya, matematık ondan sorulurdu oysa
onların yan geliri vardır.markete gidiyorsun küçük 2 poşet 3oo lira.nasıl gezilecek asgari ücretle,adım atsan para.Hayır kardeşim bildiğin evli çift aileleri diyorum çocuklarıyla bir. Ben yeni evli olduğum halde normal geziyorken onlar maşallah hafta sonları geziyorlar ha birde borçsuz insanlardan bahsediyorm ama yine bi kaç tanıdığım borç olmasına rağmen gidiyorlar gezmeye. Asgari ücreti kimler beğenmiyor evliler zaten karı koca çalışsalar durumları iyi olur. Sadece koca asgari ücreti kazanıyorsa eş de destek verip çalışsın olmuyosa da bilmiyorm çünkü çoğu artık evde çalışıyor Gayette paralarını kazanıyor artık devir değişti