- 13 Mart 2018
- 660
- 387
- 53
Amin. Ben vicdan olarak çok rahatımBende iyiki vermemişim diyorum.
Vicdanım acayip rahat.
Allah sizede vicdan rahatlığı verir umarim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin. Ben vicdan olarak çok rahatımBende iyiki vermemişim diyorum.
Vicdanım acayip rahat.
kim zengindi?Zaten zenginlerdi şimdi mi aklınıza geldi bu
Yarın satılır ozaman tıpkı gölcük golünü imara açıp sinopa nükleer santral yapılacağı ağaçların kesileceği gibi.Ortak yaptılar onu. O yüzdendir öyle bi konuşuldu netleşmedi galiba
aslında ben bir kere verdim yerel seçimde,sevdiğim biriydi.o da çok yaşamadı,Allah rahmet eylesin.Bende iyiki vermemişim diyorum.
Vicdanım acayip rahat.
Şimdi mi aklınıza geldi derken? Agresif cevap vermenize gerek yok. Zaten zengin olduğunu nerden biliyorsunuz?Zaten zenginlerdi şimdi mi aklınıza geldi bu
Hanımefendi sizlere son olarak şunu söylemek istiyorum benim için ister muhafazakar olsun ister Cumhuriyetçi olsun ne olur olsun Demokrat olması önemli Demokrat olamalıki adelet olsun Adelet siz ne görüşte olursanız olun sizede lazım ben ne görüşte olursam olayım bana da lazım Adelet herkese lazım durum yazınıza içden hamile biri olarak şunu söylemek istiyorum inşllah sizde hamile olur evlat sahibi olursunuz ve sizlerinde benimde evlatlarımızın aydınlık yaşayabilcekleri bir gelecekleri bir Türkiye olur.Farkındayım ama ben dalga etmiş algılamadım çünkü devlet yönetiyor siz bilmezsiniz akpler bir olduk arkadasından gittik ve şuan pişman değiliz
Anlamadim ki nasil bir yerde yasiyorlar , kadinlarin calistigindan haberi yokYa teknoloji bile akp sayesinde gelişti diyecekler diye korkuyorum artık
Ben çok üzüldüm nasıl olur dedim yaaa!!! Çoçuklar 1 hafta daha o stresi yaşıycaklar.Geçmiş sayfalarda bir soru sormuştum.
Cevap veren olmamış şaşırmadım tabi ki
Ama yine de yenileyim sorumu
Belki bu sefer cevap veren olur ?!
Ben Chp li değilim parti tutmayı doğru bulmuyorum. Benim siyasi düşüncemi destekleyecek parti girmeyecek seçime maalesef.tr_lelli niye sen chp limisin ? Bizim de irademiz var neyin ne olduğunu görüyoruz zaten zamanında iyi ki oyumuzu akp ye vermişiz diyorum pişman değilim
Sen benimle neden kıyaslıyosn kendin gitmek istiyorsan git benim yakınımda hastane dururken neden uzaklara gideym. Onlar haliyle Zengin olacaklar yoksa senin mi olman gerekiyordu bişey yapmadığın halde ? Bırakta Zengin olsunlar bu kadar da olmayın milletin parasına bakmayın kendimizi onunla kıyaslayamayız?.... dizideki oyuncularda çok para kazanıyo biliyorsun değil mi oyuncu da olabilirsin !.
Ya ben hayret ediyorum gerçektenBen çok üzüldüm nasıl olur dedim yaaa!!! Çoçuklar 1 hafta daha o stresi yaşıycaklar.
2.5 milyon genci etkileyecekmiş. Bakalım onlar ve şu satılan şeker fabrikalarının olduğu illerde soma gibi koşa koşa gidip oylarını akepeyemi vercekler!
Dur dur yavaş yavaş söyleseydinya cidden hiç bir bilgiye sahip olmadan bu kadar komik savunmalar nasıl yapabiliyorsunuz?
c.başkanı maaşı ne kadar biliyormusunuz?
karısını hastane ortağı oğlunu gemicik sahibi yapacak kadar çok aldığını falan mı sanıyorsunuz?
bu paraların kaynağı nereden geliyor sizce?
size akp ye oy vermenizdeki aynı mantıkla soruyorum bunları..
ve ayrıca obama nın başkanlık süresi bittiğinde borç batağında olduğunu biliyormusunuz?
aldığı maaş dışında katıldığı resepsonlarda bile eşinin kıyafetini karşılamadığını abd hükümetinin?
abdullah gül ün dış işleri bakanıyken yaptığı şahsi harcamaları nedeniyle hakkında açılan davayı kaybettiği için ve ısrarla devletin parasını ödemediği için evine icra gittiğini biliyormusunuz?
Rica ederim. Destek vereceğim. Terör her yer de oldu yurtdışında Türkiye de. Canlı bombalar falan onları ben kenara koyuyorum. Ben çok takip ettim eskilerde şehitler bitmezdi artık dizi gibi olmuştu haberler illa duymamız lazımdı bir değil ikimdeğil çok sayıda şehit veriyorduk sebepsiz yere çünkü terör haince vuruyordu. Neyse ki bitti ben Doğunun bir şehirindeyim burası eskiden terörden geçilmiyormuş ve bi kaç sene önce de şehirdelermiş karışmış yani burası ama şimdi terörle alakası olmayan bi yer oldu sadece bazı alanlar onlarada askerler polisler müdahale ediyorlar şimdi polis asker öğretmen olanların canı yokmu hiç birinin ağzınızdan Allah’a şükür şehitler azaldı yada artık duymuyoruz kelimesi yada çok şükür Tayyip Erdoğan bi şeyleri yoluna getirdi yada akp geldi düzene girdi az da olsa sizin gözünüzde teşekkür etmedniz böyle şeyler demediniz yazık insan bi iyi şeyini söyler bi kötüsünü maşallah neymişsiniz siz. ben burda oldum olalı hep niyetiniz kötülemeoldu hep iyi yaptıklarını değil kötü olanı dediniz oda neymiş fetövüyle böyle böyleydi bidaha oldu mu Olmadı yani sana değil kk olan herkese diyorum.İşk önce burda soru sorduğum iktidar partisini destekleyen kişilerden sadece sorularıma sen cevap vereiğin için teşekkür ediyorum.
1- kıyamet kopma noktasını anlamadım onu es geçiyorum. Terör mevzusuna gelince 2000 yılı öncesi azalmış terör bu iktidar döneminde daha artarak devam etti. Şehit sayısını gerçek anlmda sayısal olarak inceledin bilmiyorum ama yapılan plansız günü birlik politikalar durumu bunhale getirdi. Geçmişi bırakalım açılım ve sonrası olanlar be 7 haziran sonrası yapıln icraatlar aslında iktidarın uygulamalı sonucu olmuştur. Hdp ye gelince pkk nın bitmesi için kürt halkını destekleyecek bir partiyr ihtiyaç var her ne kadar savunmasam da siyasi görüşünü herkesin temsil hakkına sahip olduğunu düşünüyorum bu ülkede( tabi silahlı terör örgütünün değil)
3- başknlık sisteminin tam anlamı aslında üniter yapınıj bitmesi demektir. Bu da ülkenin ileriki dönemlerde doğunun özerklibin konuşulması ve bu sürece imkan tanıyacak demektir.
Şimdi anladığım kadarıyla sen bunları destekleyerek oy verecek sin. Cevaplaeı samimiyetle verdiğini düşünüyorum. İnşallah ülkemiz için ne iyi olacaksa o olsun.
İyi günler dilerim .
Bir sistem getiriliyor harika deniyor.Geçmiş sayfalarda bir soru sormuştum.
Cevap veren olmamış şaşırmadım tabi ki
Ama yine de yenileyim sorumu
Belki bu sefer cevap veren olur ?!
ya cidden hiç bir bilgiye sahip olmadan bu kadar komik savunmalar nasıl yapabiliyorsunuz?
c.başkanı maaşı ne kadar biliyormusunuz?
karısını hastane ortağı oğlunu gemicik sahibi yapacak kadar çok aldığını falan mı sanıyorsunuz?
bu paraların kaynağı nereden geliyor sizce?
size akp ye oy vermenizdeki aynı mantıkla soruyorum bunları..
ve ayrıca obama nın başkanlık süresi bittiğinde borç batağında olduğunu biliyormusunuz?
aldığı maaş dışında katıldığı resepsonlarda bile eşinin kıyafetini karşılamadığını abd hükümetinin?
abdullah gül ün dış işleri bakanıyken yaptığı şahsi harcamaları nedeniyle hakkında açılan davayı kaybettiği için ve ısrarla devletin parasını ödemediği için evine icra gittiğini biliyormusunuz?
Dur dur yavaş yavaş söyleseydin
Bence gecirdiğimiz bu dönem dünyanın en önemli üniversiteri tarfından araştırılmalıYa ben hayret ediyorum gerçekten
Senin evladının yaşadığı stres,üzüntü nasıl bir parti başkanının sevgisinden daha önemsiz oluyor.
Anlamak güç...
Kurunun yanında yaş da yanıyor maalesefBir sistem getiriliyor harika deniyor.
Birkaç sene çocuklar sürünüyor. Sonra bu olmadı diyorlar yeni sisteme harika deniyor.
Veliler de gidip oy atıyor.
Kim zengindi pardon???Zaten zenginlerdi şimdi mi aklınıza geldi bu