• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

onların yan geliri vardır.markete gidiyorsun küçük 2 poşet 3oo lira.nasıl gezilecek asgari ücretle,adım atsan para.
Sen asgari ücreti yükseltsin mi istiyorsun ? Aslında hiç bi yerde paranın değeri Yok yurtdışında Türkiye de aynı ben sadece Türkiye çocuklu ailelere yardım etsin istiyorum mesela her ay rahat bir çocuk için 150 iki çocuk 320 üç çocuk için 700 tl gibi bu gibi şeyler gelirse hiç kimse asgari ücretten bahsetmez

Hayır kardeşim bildiğin evli çift aileleri diyorum çocuklarıyla bir. Ben yeni evli olduğum halde normal geziyorken onlar maşallah hafta sonları geziyorlar ha birde borçsuz insanlardan bahsediyorm ama yine bi kaç tanıdığım borç olmasına rağmen gidiyorlar gezmeye. Asgari ücreti kimler beğenmiyor evliler zaten karı koca çalışsalar durumları iyi olur. Sadece koca asgari ücreti kazanıyorsa eş de destek verip çalışsın olmuyosa da bilmiyorm çünkü çoğu artık evde çalışıyor Gayette paralarını kazanıyor artık devir değişti

Yemin ediyorum sizin kafalar beni deli edecek, devir değişmiş asgari ücretle dünya gezilirmiş....nerede yaşıyorsun bacım sen yurtdışında mı? ! Çoçuklu ailelere neden yardım etsin sorması ayıpta? Ben vergımın milletin yata yata yaptığı çoçuklara harcanmasını istemıyorum belki?

Yemin ediyorum sizin kafalar beni deli edecek, devir değişmiş asgari ücretle dünya gezilirmiş....nerede yaşıyorsun bacım sen yurtdışında mı? ! Çoçuklu ailelere neden yardım etsin sorması ayıpta? Ben vergımın milletin yata yata yaptığı çoçuklara harcanmasını istemıyorum belki?
Anlaşılan bekarsın yada çocuğun yok senin. Her neyse birincisi Türkiye de yaşıyorum ikincisi sen kendin göremiyorsan o ayrı ben kafamdan uydurmadım asgari ücreti alıpta gezeni bildiğim için konuşuyorum yardıma gelince ailelere yardım edilsin istiyorum ben. Bekarlara da işsizler az bi miktarda para verilsin isterdim açıkçası iş bulmak için yardım parası diyelim tabi 3 ay da bir randevu şartıyla benim düşüncem. Tayyip Erdoğan devletin başına geçetiği için kadınlar kızlar okuyor çalışıyor devir değişti evet artık herkes rahatlıkla para kazanabiliyor. Bizim kafalarda ne var ki seni deli ediyor düzgün konuş.

Sayfadan çekiliyorum bana yazılan yorumlara artık bakmıyorum bilginize ona göre yorum yapın benim adıma . Herkese hayırlı akşamlar.

Anlaşılan bekarsın yada çocuğun yok senin. Her neyse birincisi Türkiye de yaşıyorum ikincisi sen kendin göremiyorsan o ayrı ben kafamdan uydurmadım asgari ücreti alıpta gezeni bildiğim için konuşuyorum yardıma gelince ailelere yardım edilsin istiyorum ben. Bekarlara da işsizler az bi miktarda para verilsin isterdim açıkçası iş bulmak için yardım parası diyelim tabi 3 ay da bir randevu şartıyla benim düşüncem. Tayyip Erdoğan devletin başına geçetiği için kadınlar kızlar okuyor çalışıyor devir değişti evet artık herkes rahatlıkla para kazanabiliyor. Bizim kafalarda ne var ki seni deli ediyor düzgün konuş.
Iki kucuk cocugum var , essek gibi calisiyorum onlara bakabilmek icin
Neden benim parami devlet baskasina verecekmis??
Yok artik yahu ne tuhaf dusunuyorsunuz , ben nasil calisiyorsam o cocuklari doguranlar da calisip baksinlar cocuklarina bir zahmet

Asgari ucretle birak sehir sehir gezmeyi komsuya kisir yemeye zor gidiyorum.
Hesap yapalim basitinden
400 kira 65 aidat
300 tl mutfak masrafi en asgari oda gunluk alinan ekmegi sutu saymiyorum misafir geldigindeki masrafida eklemiyorum.
110 elektrik 50 su. Araba var gaz olmus 3.50 ltsi oda
Evde tup var dogalgaz yok oda 90 tl
Oglum kucuk bezi var oyuncagi var aylik 100 tlda ona. Pazar parasi 200 dlyelim aylik kalanida arabanin yakitina gider 1 tl bile artmiyor ustume basimada bisey almiyorum eee ne kaldi bitti gitti. Ben bunu kucuk bir ilcedeyken harciyorum bitane kucuk cocuk varken.
Ya unvde cocuk okutanlar napsin lisede okutanlar napsin devlet 50 tl cocuk parasi veriyor bozdur bozdur harcaaa

Kafandan şikayetcısın kı fıkrınden şikayet etmemi hakaret olarak algılıyorsun. Senın kısıtlı çevrende , ne tur gelırı olduğundan bi haber olduğun ıki tane ınsana bakarak, çok ıyı yetiyor maaş demek tam bır trajedi, bekar a da evli olması gerekmez yardım ıcın, ülkenın kaynağını çocuk yapmaktan öte başka şey yapmayan kıtleye harcayacak bununda parasını çalışandan aldığın vergı ile yapacaksın öyle mi, bılmem farkında mısın ama işsiz de olsan sıgortadan yararlanmak ıcın para ödemen lazım şu an ama sen bilemezsin kocanın sıgortasından yararlandığın için!

Öte yandan yirmilerının basındasın muhtemelen ama Erdoğan oncesınden çok haberın var değil mi? Senın çocukluğundan berı zaten ıktıdarda kendısi, Türkiye de kadınların çalışma oranları da ortada, senın sözüne degıl istatıstıge, bılıme bakarız!

Tayyıp öncesı kadınların okumadığını ve çalışmadığını ama sımdı aksı olduğunu ıddıa etmek ne kafası bilemıyorum.

Son düzenleme:
Koyun derken? Şu sayfada yazılanları okudum bir bir. Kendince bir kesimi destekleyip başka kesimi yermek oy sandığında yapamıyoruz burda yapalım demek hoş durmuyor.
Burda bulunan herkese aslında IYI zannettiğiniz bazı kişi veya kişilerin ne olduğunu anlatirim yazarım ama anlayan anlamak istediği kadar anlayacak.
Sayın Bahçeliyi tanirim. Sayin Cumhurbaşkanıni da gerek ideolojisi gerekse insanligi acisindan beğeniyor ve takdir ediyorum.
Bazı arkadaşlar (sözüm size degil) anayasanın 299. Maddesinden bihaber bir ülkenin başkanına hakaret edebiliyor burada.
Birisi beğensin veya beğenmesin 25 Haziranda herkes gerçeği görecek. Dua edelim ki bu ülke Kılıçdaroğlu yada Akşener e kalmasin
İnsanlık?

Hayır kardeşim bildiğin evli çift aileleri diyorum çocuklarıyla bir. Ben yeni evli olduğum halde normal geziyorken onlar maşallah hafta sonları geziyorlar ha birde borçsuz insanlardan bahsediyorm ama yine bi kaç tanıdığım borç olmasına rağmen gidiyorlar gezmeye. Asgari ücreti kimler beğenmiyor evliler zaten karı koca çalışsalar durumları iyi olur. Sadece koca asgari ücreti kazanıyorsa eş de destek verip çalışsın olmuyosa da bilmiyorm çünkü çoğu artık evde çalışıyor Gayette paralarını kazanıyor artık devir değişti
Bunu yapabilen varsa Valla bravo!.

Ne oldu anayasa maddesiyle KK üyesi mi korkutmaya çalışıyorsun? Cidden anayasa var mı ülkede, anayasayı takan siyası erk var mı? Anayasayı "savunduğunuz liderlere" karşı da savunup, onlara da hatırlatın olur mu?Ayrıca anlatın neden çok ıyıymıs begendıgınız ve beğenmedıgınız lıderler, mılletın bılıssel yetenegı hakkında fıkır beyan etmek yerıne.
+1

Kafandan şikayetcısın kı fıkrınden şikayet etmemi hakaret olarak algılıyorsun. Senın kısıtlı çevrende , ne tur gelırı olduğundan bi haber olduğun ıki tane ınsana bakarak, çok ıyı yetiyor maaş demek tam bır trajedi, bekar a da evli olması gerekmez yardım ıcın, ülkenın kaynağını çocuk yapmaktan öte başka şey yapmayan kıtleye harcayacak bununda parasını çalışandan aldığın vergı ile yapacaksın öyle mi, bılmem farkında mısın ama işsiz de olsan sıgortadan yararlanmak ıcın para ödemen lazım şu an ama sen bilemezsin kocanın sıgortasından yararlandığın için!

Öte yandan yirmilerının basındasın muhtemelen ama Erdoğan oncesınden çok haberın var değil mi? Senın çocukluğundan bırı zaten ıktıdarda kendısi, Türkiye de kadınların çalışma oranları da ortada, senın sözüne degıl istatıstıge, bılıme bakarız!

Tayyıp öncesı kadınların okumadığını ve çalışmadığını ama sımdı aksı olduğunu ıddıa etmek ne kafası bilemıyorum.
Ben kendimden memnunum. Şikayet olan biri varsa oda sensin düzgünce konuşmak senin kitabında YÖK galiba her neyse bu demek için yazdm. Ben fikrimi söyledim. Cumhurbaşkanına ben dedim diye gidip yapacak mı anlamadım yani bu tavır nerden geliyor yani relaks ol tatlm devlet yaparsa yapsın yapmasa yapmasn alla alla hayret bişey.

Burada sanırım kapalı kadınlardan bahsediyorsunuz? :kahve:
Ya kapalı açık .. kapalı bayanlar daha çok zor iş buluyordu ne oldu her yerde kapalı bayan çalışıyor çok şükür. Açık olanlar da cesaret edemiyordu yine onun sayesinde iş buldular bu yani

Evliyim. Eşim de bende devlet memuruyuz. 4 yıllık evliliğimde sadece balayına tatile gittim!
Gerçekten neyi savunursanız savunun neyi eleştiriyorsanız eleştirin ama bunu ezbere yapmayın.
Bir arkadaş Kılıçdaroğlu ve Akşener devlet yönetemez demiş. Devletin başına geçmemiş kişilerin yönetip yönetemeyeceğini bilemem ama şu 15 yılda yöneten kişinin nasıl yönettiğini biliyorum.
Geçen arkadaşın biri demişti ki tek kanal izlemeyin gerçekten çoklu haber sitelerine bakarım ama bunikigün özellikle Beyaz tv ve a haber e baktım. 2001 yılını anltıyorlar. O dönemde ecevit dönemini krizini. Ama hoppp 2018 e geliyoruz peşinden. Madem nostalji yapıyorsun arayı da verseydi bari. Bu kadar yandaş bir haber kanalı ilk kez görüyorum. Propaganda başlamış bile....
Allah toptak bütünlüğümüzü bayrağımızı korusun. Ve bu ülkenin birliği ve bütünlüğünü düşünen halkı korusun.

Back