- 13 Mart 2018
- 660
- 387
- 53
Sen asgari ücreti yükseltsin mi istiyorsun ? Aslında hiç bi yerde paranın değeri Yok yurtdışında Türkiye de aynı ben sadece Türkiye çocuklu ailelere yardım etsin istiyorum mesela her ay rahat bir çocuk için 150 iki çocuk 320 üç çocuk için 700 tl gibi bu gibi şeyler gelirse hiç kimse asgari ücretten bahsetmezonların yan geliri vardır.markete gidiyorsun küçük 2 poşet 3oo lira.nasıl gezilecek asgari ücretle,adım atsan para.
Ama hala aktifsin şuan.Sayfaya giremedim bi not çıkıyo gireceğim tarihini söylüyor hesap pasif kalıyor bu durumda
Hayır kardeşim bildiğin evli çift aileleri diyorum çocuklarıyla bir. Ben yeni evli olduğum halde normal geziyorken onlar maşallah hafta sonları geziyorlar ha birde borçsuz insanlardan bahsediyorm ama yine bi kaç tanıdığım borç olmasına rağmen gidiyorlar gezmeye. Asgari ücreti kimler beğenmiyor evliler zaten karı koca çalışsalar durumları iyi olur. Sadece koca asgari ücreti kazanıyorsa eş de destek verip çalışsın olmuyosa da bilmiyorm çünkü çoğu artık evde çalışıyor Gayette paralarını kazanıyor artık devir değişti
Evet çünkü bu konu açıldığı gün girmiştim ve orda şimdi söylemek istemediğim bişey dedim çünkü anlamıyorlardı bunu da sanki git gerçekten yap der gibi anladılar :) neyse bi gün sadece kapandı hesapAma hala aktifsin şuan.
Anlaşılan bekarsın yada çocuğun yok senin. Her neyse birincisi Türkiye de yaşıyorum ikincisi sen kendin göremiyorsan o ayrı ben kafamdan uydurmadım asgari ücreti alıpta gezeni bildiğim için konuşuyorum yardıma gelince ailelere yardım edilsin istiyorum ben. Bekarlara da işsizler az bi miktarda para verilsin isterdim açıkçası iş bulmak için yardım parası diyelim tabi 3 ay da bir randevu şartıyla benim düşüncem. Tayyip Erdoğan devletin başına geçetiği için kadınlar kızlar okuyor çalışıyor devir değişti evet artık herkes rahatlıkla para kazanabiliyor. Bizim kafalarda ne var ki seni deli ediyor düzgün konuş.Yemin ediyorum sizin kafalar beni deli edecek, devir değişmiş asgari ücretle dünya gezilirmiş....nerede yaşıyorsun bacım sen yurtdışında mı? ! Çoçuklu ailelere neden yardım etsin sorması ayıpta? Ben vergımın milletin yata yata yaptığı çoçuklara harcanmasını istemıyorum belki?
Iki kucuk cocugum var , essek gibi calisiyorum onlara bakabilmek icinAnlaşılan bekarsın yada çocuğun yok senin. Her neyse birincisi Türkiye de yaşıyorum ikincisi sen kendin göremiyorsan o ayrı ben kafamdan uydurmadım asgari ücreti alıpta gezeni bildiğim için konuşuyorum yardıma gelince ailelere yardım edilsin istiyorum ben. Bekarlara da işsizler az bi miktarda para verilsin isterdim açıkçası iş bulmak için yardım parası diyelim tabi 3 ay da bir randevu şartıyla benim düşüncem. Tayyip Erdoğan devletin başına geçetiği için kadınlar kızlar okuyor çalışıyor devir değişti evet artık herkes rahatlıkla para kazanabiliyor. Bizim kafalarda ne var ki seni deli ediyor düzgün konuş.
Anlaşılan bekarsın yada çocuğun yok senin. Her neyse birincisi Türkiye de yaşıyorum ikincisi sen kendin göremiyorsan o ayrı ben kafamdan uydurmadım asgari ücreti alıpta gezeni bildiğim için konuşuyorum yardıma gelince ailelere yardım edilsin istiyorum ben. Bekarlara da işsizler az bi miktarda para verilsin isterdim açıkçası iş bulmak için yardım parası diyelim tabi 3 ay da bir randevu şartıyla benim düşüncem. Tayyip Erdoğan devletin başına geçetiği için kadınlar kızlar okuyor çalışıyor devir değişti evet artık herkes rahatlıkla para kazanabiliyor. Bizim kafalarda ne var ki seni deli ediyor düzgün konuş.
İnsanlık?Koyun derken? Şu sayfada yazılanları okudum bir bir. Kendince bir kesimi destekleyip başka kesimi yermek oy sandığında yapamıyoruz burda yapalım demek hoş durmuyor.
Burda bulunan herkese aslında IYI zannettiğiniz bazı kişi veya kişilerin ne olduğunu anlatirim yazarım ama anlayan anlamak istediği kadar anlayacak.
Sayın Bahçeliyi tanirim. Sayin Cumhurbaşkanıni da gerek ideolojisi gerekse insanligi acisindan beğeniyor ve takdir ediyorum.
Bazı arkadaşlar (sözüm size degil) anayasanın 299. Maddesinden bihaber bir ülkenin başkanına hakaret edebiliyor burada.
Birisi beğensin veya beğenmesin 25 Haziranda herkes gerçeği görecek. Dua edelim ki bu ülke Kılıçdaroğlu yada Akşener e kalmasin
Bunu yapabilen varsa Valla bravo!.Hayır kardeşim bildiğin evli çift aileleri diyorum çocuklarıyla bir. Ben yeni evli olduğum halde normal geziyorken onlar maşallah hafta sonları geziyorlar ha birde borçsuz insanlardan bahsediyorm ama yine bi kaç tanıdığım borç olmasına rağmen gidiyorlar gezmeye. Asgari ücreti kimler beğenmiyor evliler zaten karı koca çalışsalar durumları iyi olur. Sadece koca asgari ücreti kazanıyorsa eş de destek verip çalışsın olmuyosa da bilmiyorm çünkü çoğu artık evde çalışıyor Gayette paralarını kazanıyor artık devir değişti
+1Ne oldu anayasa maddesiyle KK üyesi mi korkutmaya çalışıyorsun? Cidden anayasa var mı ülkede, anayasayı takan siyası erk var mı? Anayasayı "savunduğunuz liderlere" karşı da savunup, onlara da hatırlatın olur mu?Ayrıca anlatın neden çok ıyıymıs begendıgınız ve beğenmedıgınız lıderler, mılletın bılıssel yetenegı hakkında fıkır beyan etmek yerıne.
Ben kendimden memnunum. Şikayet olan biri varsa oda sensin düzgünce konuşmak senin kitabında YÖK galiba her neyse bu demek için yazdm. Ben fikrimi söyledim. Cumhurbaşkanına ben dedim diye gidip yapacak mı anlamadım yani bu tavır nerden geliyor yani relaks ol tatlm devlet yaparsa yapsın yapmasa yapmasn alla alla hayret bişey.Kafandan şikayetcısın kı fıkrınden şikayet etmemi hakaret olarak algılıyorsun. Senın kısıtlı çevrende , ne tur gelırı olduğundan bi haber olduğun ıki tane ınsana bakarak, çok ıyı yetiyor maaş demek tam bır trajedi, bekar a da evli olması gerekmez yardım ıcın, ülkenın kaynağını çocuk yapmaktan öte başka şey yapmayan kıtleye harcayacak bununda parasını çalışandan aldığın vergı ile yapacaksın öyle mi, bılmem farkında mısın ama işsiz de olsan sıgortadan yararlanmak ıcın para ödemen lazım şu an ama sen bilemezsin kocanın sıgortasından yararlandığın için!
Öte yandan yirmilerının basındasın muhtemelen ama Erdoğan oncesınden çok haberın var değil mi? Senın çocukluğundan bırı zaten ıktıdarda kendısi, Türkiye de kadınların çalışma oranları da ortada, senın sözüne degıl istatıstıge, bılıme bakarız!
Tayyıp öncesı kadınların okumadığını ve çalışmadığını ama sımdı aksı olduğunu ıddıa etmek ne kafası bilemıyorum.
Tayyip Erdoğan devletin başına geçetiği için kadınlar kızlar okuyor çalışıyor devir değişti evet artık herkes rahatlıkla para kazanabiliyor
Tüp bebek ne alaka ?tüp bebek tedavısını sağlık güvencesinden, sigortadan bır çıkarsalar görürüm o kıyasıya savunduğunuz sisteme saydığınız salvolarınızı.
Burada sanırım kapalı kadınlardan bahsediyorsunuz?Tayyip Erdoğan devletin başına geçetiği için kadınlar kızlar okuyor çalışıyor devir değişti evet artık herkes rahatlıkla para kazanabiliyor.
Ya kapalı açık .. kapalı bayanlar daha çok zor iş buluyordu ne oldu her yerde kapalı bayan çalışıyor çok şükür. Açık olanlar da cesaret edemiyordu yine onun sayesinde iş buldular bu yaniBurada sanırım kapalı kadınlardan bahsediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?