• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

nedeni tabiki o degil ama sirf kadin oldugu icin bile Meral Akşener'e oy vermek geliyor içimden. ülkeye düzen gelecek. kadın toparlar emek verir güzellestirir. ilk kez bir kadin cumhurbaskani olacak Türkiyemde. Bütün kadinlarin da desteklemesi gerekir bence.Allah yardimcimiz olsun.

Tayyip erdoganı bu kadar istemeyen varken nasıl kazanabiliyor anlamıyorum

Abdullah gül başta olmak üzere kaç kişi saf dışı bırakıldı ?
Abdullah gül de ilk anlayamadım ama sonra Ahmet davutoglu Bülent arınç Recep akdag gittikçe anladım ki tek adamlık istiyor
Amaç Osmanlıyı geri getirmek değil amaç kendi saltanatı kurmak yepyeni bir devlet ama saltanat vari

Ay nasil kazaniyor bunlar bende anlamiyorum:KK64: ay yoksa oylarimi caliyor bunlar:eek:

1 Çıkarlar
Normalde çoğu kitlenin kazanarak hakkıyla asla elde edemeyeceği kazanımlar var
2 dindar kimlik
Ülkede çoğu insan din deyince düşünme yeteneğini kaybediyor bu hükümetin en önemli argümanı din
3 güçlü liderlik inajı
Erdoğanın elinde sihirli asası var denizleri yarar diyen kitle
4 usulsüzlük
Bunu açıklamama gerer var mı bilmem ama ben seçimlerin adil yaoıldığına inanmıyorum
Malum trafoya kedi bile girip elekriğin kesilmesine sayım işlerinin aksamasına bile neden olmuştu
Vs vs vs diye uzar heralde
Burde koyun (lar) var unutmayalim :)

Tatlım onu ben kendim özellikle yapıyorum sen geriden geliyorsan bişey diyemem. İkincisi ben Fransadan geldim türkiyeye ve neyin ne olduğunu gayet kendim görebiliyorum orda ki durum da burda ki durum çok aynı sadece Euro tl oynuyor ve sen şuan gitsen yurtdışına şuan açlıktn ölürsün tam tersi olsa ordan buraya gelen olursa zengin olur buna ben şahitim. Türkiye’yi bu durumda beğenmeyin sizsiniz fetocu tarım marım karıştırıyosunuz. Akp nin farkı sizinle nedir biliyormusunuz. Akp ileri düşünerek geliyor siz de geri düşünerek geliyorsunuz geriden düşünen insan biraz zor ilerler aynı çemberin içinde döner döner dolanır sizin ki o hesap.

Yahu TL'nin değeri olmadığı için elbette TL'yi Euro ya da Dolar'a çevirirsem mahvolurum. Yurt dışından gelip kafasını çalıştırmayanlar da "baaak baaak, ülkemiz ne kadar ucuz" der. Yok anam ülke ucuz değil, elinizdeki Dolar ve Euro değerli ondan.
1000 Euro ile yurt dışında ne yapılabilir bir onu düşünün, sonra o 1000 Euro'yu Türk Lirasına çevir, elinde olur 5000 TL.

Gidişat değişti sanırım. Beklenmeyen bir destek geldi Chp den. Ben bile şaşırdım☺️

Burde koyun (lar) var unutmayalim :)
Koyun derken? Şu sayfada yazılanları okudum bir bir. Kendince bir kesimi destekleyip başka kesimi yermek oy sandığında yapamıyoruz burda yapalım demek hoş durmuyor.
Burda bulunan herkese aslında IYI zannettiğiniz bazı kişi veya kişilerin ne olduğunu anlatirim yazarım ama anlayan anlamak istediği kadar anlayacak.
Sayın Bahçeliyi tanirim. Sayin Cumhurbaşkanıni da gerek ideolojisi gerekse insanligi acisindan beğeniyor ve takdir ediyorum.
Bazı arkadaşlar (sözüm size degil) anayasanın 299. Maddesinden bihaber bir ülkenin başkanına hakaret edebiliyor burada.
Birisi beğensin veya beğenmesin 25 Haziranda herkes gerçeği görecek. Dua edelim ki bu ülke Kılıçdaroğlu yada Akşener e kalmasin

Son düzenleme:
Öğrendiğime gore yine seçime sokmayacaklardi. Son anda bunun bilgisi gelmis ve Chp'den 15 milletvekili Iyi partiye gecmis. Grup kurarak secime girecekler.
İttifak bu ise çok sinirlenmis :KK53:
Evet ikudum bend3 az once , cok sevindim
Kararsizdim iyi ile chp arasinda , kararsizligim ortadan kalkmis oldu :)

Silmişsiniz yazdıklarınızıı ama ben de acıktı secreenshot yaptım.

Eklentiler

• IMG_2256.PNG
    IMG_2256.PNG
    339,8 KB · Görüntüleme: 70
Silmişsiniz yazdıklarınızıı ama ben de acıktı secreenshot yaptım.
Aferin bende anlamazsınız diye silmişti dur yazayım
Şu sayfada yazılanları okudum bir bir. Kendince bir kesimi destekleyip başka kesimi yermek oy sandığında yapamıyoruz burda yapalım demek hoş durmuyor.
Burda bulunan herkese aslında iyi zannettiğiniz bazı kişi veya kişilerin ne olduğunu anlatirim yazarım ama anlayan anlamak istediği kadar anlayacak.
Sayın Bahçeliyi tanirim. Sayin Cumhurbaşkanıni da gerek ideolojisi gerekse insanligi acisindan beğeniyor ve takdir ediyorum.
Bazı arkadaşlar (sözüm size degil) anayasanın 299. Maddesinden bihaber bir ülkenin başkanına hakaret edebiliyor burada.
Birisi beğensin veya beğenmesin 25 Haziranda herkes gerçeği görecek. Dua edelim ki bu ülke Kılıçdaroğlu yada Akşener e kalmasin

Son düzenleme:
Back