Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Ne oldu anayasa maddesiyle KK üyesi mi korkutmaya çalışıyorsun? Cidden anayasa var mı ülkede, anayasayı takan siyası erk var mı? Anayasayı "savunduğunuz liderlere" karşı da savunup, onlara da hatırlatın olur mu?Ayrıca anlatın neden çok ıyıymıs begendıgınız ve beğenmedıgınız lıderler, mılletın bılıssel yetenegı hakkında fıkır beyan etmek yerıne.

Cevirdimmi niye sendenmi korktum :) haydi canim sende hakaret etsene size gore heekes sizden korkuyor ve ancak hakaret esebiliyirsunuz komik olma
Sizden derken?
Ben beğendiğim iki liderden bahsettim vereceğim oyu söylemedim beni hangi tarafa koydunuz merak ettim :)

Sizden derken?
Ben beğendiğim iki liderden bahsettim vereceğim oyu söylemedim beni hangi tarafa koydunuz merak ettim :)
Valla git baska yerde oyna ya ya okudugunu yorumlayamiyorsun ya yazdigini ben yazdimmi siz kimin yerine koydunu kendinizi ozaman :))) git baskasini korkutmayi dene zira bana sokmez

Yazmayım su konuya diye çok tuttum kendimi. Ama dayanamadım yazdım işte. Sakince tartışıp fikir beyan etme diye birşey yok malesef ülkede. Herkes zıttı düşünceye hakaret peşinde. Daha fazla yazma gereği duymuyorum.

Burada da mağdur olmayın artık ya. Tartışmaktan, kendımızı savunmaktan , fıkrınızın arkasında durmaktan bu kadar çekınmeyin, fıkrını beyan edin. Algılarım açıktır, iyi anlarım, siz anlatın.

Düne kadar da erken seçim ve koalisyon vatana ihanet, dış mihrakların oyunu, kıskanç Avrupa'nın hasetiydi.
İktidarı anlamak daha zor sanki.
Muhalefetin karşı ciktigini nerede duydunuz,okudunuz böyle bir şey yok lütfen iyi dinleyin asil muhalefet istiyor iktidar karşi çikiyordu.

Beni şikayet edenler olmuştur mutlaka. Ama gayet normal şeyler yazıyorum. Ben bugün düşüncelere açığım isteyen istediği oyu kullansın. Türkiye stratejik olarak çok gözde bir konumda. Bu ülkeyi Akşener de Kılıçdaroğlu da hatta Bahçeli de idare edemez bu bir gerçek. Varsayin ben Akp ye oy veriyorum veya mhp ye bunu söylediğimde bu kadar uste gelinmesi bizi korkutamazsın denmesi hoş olmadi.önceki sayfalarda gördüm ciddi hakaret eden bir iki kişi olmuş ki bu siz değilsiniz suçtur. Bunu burda yazan elbetteki dışarda konuşur. Uyarmak için söyledim. Tehdit falan aklıma gelmedi:)
Biraz düşüncelere saygılı olunması taraftariyim. Döviz almış başını gitmiş ülke karışık birbirimize düşünce birşeyler düzelmiyor
Herkes oyunu versin tamam. Ama lütfen biraz düşüncelere saygı gosterelim

Hanımlar,
kiblemeler olmuş, kiblenen mesajlar site kurallarına ve yasalara aykırıysa gereken yapılacak fakat hatırlatmak da yarar var, site kuralları dışında, bu bölüme özellikle bazı ilgili kanunları eklediğimiz bir başlık açmıştık ki okuyun da kanunlara aykırı yorumlar yazmayın diye çünkü siyasilerin hepsini veya bir kısmını sevmeseniz desteklemeseniz de hakaret edemezsiniz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yasalara-gore-suc-kapsamina-giren-haller.658251/

Aynı şekilde birbirinize de nefret söylemlerinde bulunamazsınız, birbirinizi kin ve düşmanlığa sevk edemezsiniz, hepiniz kardeşsiniz söylemlerini bıraktım uzun zaman önce, en kabaca söylemle aynı topraklarda birlikte yaşamak zorundasınız, o zaman hepiniz diğerinin vatandaşlık haklarına saygı duyacak, diğer türlüsü sizi birbirinizi kıyıma götürür, etrafınızdaki ülkelere bakın, bakın da ibret alın, Allah göstermeye bir gün bugünleri özler hale gelmeyin.

Bende bunu dile getirmiştim asgari ücret nasıl Türkiye de varsa yurtdışındada var bu bahane olamaz yane. Burda bi vatandaş aldığı az parayla neler yapıyor üstüne geziyor birde durumu iyi olan biri paranın kıymetini bilmiyor ama diyor ki Euro dolar olsaydı paramız çok olurdu yani kısaca sorun Euro tl dolar değil nasıl paramızı harcadığımız. Ben yurtdışındakiker için bişey demiyorum sadece aklı olan Türkiye’de değerlendirir Türkiye de ki vatandaş hiç memnun değil hiç bir şeyden bu sayfada bunu öğrendim Allah’a şükür etrafımda yok

Beni de şikayet etmişler :))) ne demişler doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş.

gerçekten asgari ücret alıp geçinip,üstüne de gezdiklerini mi düşünüyorsun ?
bunu yapanlar bekar ve aileleriyle yaşayanlardır ancak.

gerçekten asgari ücret alıp geçinip,üstüne de gezdiklerini mi düşünüyorsun ?
bunu yapanlar bekar ve aileleriyle yaşayanlardır ancak.
Hayır kardeşim bildiğin evli çift aileleri diyorum çocuklarıyla bir. Ben yeni evli olduğum halde normal geziyorken onlar maşallah hafta sonları geziyorlar ha birde borçsuz insanlardan bahsediyorm ama yine bi kaç tanıdığım borç olmasına rağmen gidiyorlar gezmeye. Asgari ücreti kimler beğenmiyor evliler zaten karı koca çalışsalar durumları iyi olur. Sadece koca asgari ücreti kazanıyorsa eş de destek verip çalışsın olmuyosa da bilmiyorm çünkü çoğu artık evde çalışıyor Gayette paralarını kazanıyor artık devir değişti

onların yan geliri vardır.markete gidiyorsun küçük 2 poşet 3oo lira.nasıl gezilecek asgari ücretle,adım atsan para.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…