Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Klasik Ortadoğu kafası işte, kabilecilik. Hırsız da olsa, arsız da olsa " ama alnı secdeye değiyor, bizden, yiyecekse bizimki yesin azıcık " diye oy veren, başka inançlardan insanların herhangi bir kurum kuruluş veya partinin veya iktidarın sahıbı olmasını istemeyen çünkü kendisi gibi adam kayırmacılık, ayrımcılık yapacagını düşünen, kendilerinin " hoşgörülü olduğunu ", " yaradılanı yaratandan ötürü sevdiğini" iddia eden bir Ortadoğu kabilesi var ülkede.

Ne A partisi ne B partisi ne de C partisi... Ne olursa olsun milletimiz, vatanimiz, güzel yurdumuz "Türkiye' miz" için Hayirlisi olsun. Rabbim işini hakkiyla yapabilen bir yönetici ve tabiki milletimize de o yöneticiyi seçebilecek akıl,kudret ve basiret versin.

İktidarı desteklemiyorum ama Kılıçdaroğlu olmaz.

Lider karizması diye bir şey duydunuz mu?
Kılıçdaroğlu’nda yok.
Siyaset yapma becerisi zayıf.
Bir kere Hazırcevap değil. Karşılıklı konuşmalarda çok zayıf kalıyor.

Halka yapmacık yaklaşıyor, kimi insan vardır, oooo dayıoğlu naber? Diye girer kafa, o giremez.
Girmeye çalıştığında ise komik duruma düşüyor. Ama insanımız bunu seviyor.

Bir de diyorsunuz ya neden bunkadar kötü?
Tersini sorayım, neden Kılıçdaroğlu’na oy vereyim? Neden iyi?

Ayyy varya aynı cümleyi kurdu. Ege bölgesi bizim olsun ve sadece bizim olsun diye. Ama direk bunlar kendi bölgelerini bozup bizim bölgeye kaçmaya çalışırlar. Her şekilde değişmez :))
Aynen oyle oluyor zaten , ben egede yasiyorum ve son 5 yildir inanilmaz bir degisim yasaniyor maalesef

Trabzon Araplar'in eline geçti dersek yeridir.

İyi olmuş :))ülke haritasını çıkarıp oy oranlarına göre toprak satışı, mülteci yerleşimi yapacaksın sonuçta iktidarı gözü kara desteklediklerine göre, bu politikaları da destekliyorlardır değil mi mantıken, memnun olmuş olmalılar yapılanlardan o yüzden yapılan bu yeniliklerden önce önlar faydalansın.

Chpyi bitirdi.
Planlı başta tutuldu diye düşünüyorum. Seçmenleri "İstemiyoruz" derken, inatla oturdu yerinde "İstifa ederim" demesine karşın kaç kere. Onun orada olmasının, işine yaradığı kişiler var. Malum.

Ahhaa ayni fikirdeyim bende hep bunu soyluyorum

Hiçbirinden bir cacık olmaz, politikayı takip ettikçe canım sıkılıyor.

Ben sosyal demokrat bir aileden geliyorum, Baykal ve sürekası idi asıl istenmeyen partide, ülkenin sosyal demokrat kökenli hiç bir kimsesi Kılıçdaroğlu kötü diyemez, partiyi azıcık daha sosyal demokratlığa kaydırdı ama tek dez avantajı pasif,o şekilde naiflikle turkiye de politika yapılamıyor ne yazık kı , adamın inancına hakaret ediyorlar susup kalıyor ..al gibi Öte yandan bugün CHP kalesi gibi görünen hiç bir yer eskiden köklü CHP'li değil, ya ANAP'lı ya da DYP kökenliler, yani sosyal demokratlıkla aslında alakaları yok. Resmen şağcılar ama sağ siyasette hem seküler olan hem de sagcı olan dyp ve anap gibi partiler kalmadığı , yani merkezi sağ olmadığı için, o seçmenler aslında sosyal demokrat kafaya sahip olmamalarına rağmen mecburen CHP saflarına kaydılar.

Ben ve benim gibi milyonlar var ülkede, bizlerin Meral Akşener gibi derin devletle alakalı karanlık geçmişi olan birine oy vermesi imkansız, geçmişi unutmadık henüz, Türkiye tarihini de iyi biliyoruz. Akşener ne yapar Derseniz, seküler ama sagcı olan seçmenden ve akp den umudu kesenlerden epey oy alır.

Ben kimseye oy vermeleri yönünde yönlendirme yapmiyorum.. iktidarı desteklemiyorum. Iktidarı destekleyen kesimin muhafelette bulamadıkları nedir? Tek ithamlar asılsız bi sgk durumu .. Memur çizgisinden çıkamadığı, mahalle ağzıyla konuşmadığı için hatalı ... Halktan duymadığından midir belki de... olabilir...

Sağ sol pek umurumda değil açıkçası, partilerle de işim olmaz, klişedir ya "Kişiye, icraatına, geçmişine, duruşuna vs bakar ona göre karar veririm" diye, ben de o tarz biriyim ve benim için ne iktidar, ne muhalefette hiçbir aday/parti başkanı oyumu gönül rahatlığıyla kullanabileceğim vasıfta değil. Şu anki düzen, düzense zaten, ben anarşistin önde gideniyim ve hiçbir partiyi bu koltuğa yapışmış tipleriyle tanımıyorum.

Ahhaa ayni fikirdeyim bende hep bunu soyluyorum

e o zaman türkiyenin bütünü içinde geçerli bu..
azınlık ne olsun ölsün mü?

Ah... doktora derslerimi verdim. Tez donemindeydim, üniversiteyi kapattılar.

Okuduğum bölümün yüksek eğitimi zaten 4-5 üniversitede vardı İstanbul’da.

Tez danışmanı bulmam gerekiyordu, alakam olmamasına rağmen okullardaki hocalar,
haklı olarak seni kabul etmek, mimlenmek olur dediler.

He bir de okuduğum üniversitede burslu yapıyordum doktorayı, başka bir üniversite biz sana danışman atarız ama bursluluk koşullarımız farklı parasıyla dedi.
(Atarız dediği danışman kabul etmiyordu ama dayatacaklardı)
Neyse, olan doktoraya oldu :)
Hani sorumluları cezalandırmayı anlarım da, üniversite bir değerdir.
Neden kapatılır? Koskoca devlet üniversiteyi neden kendine almaz? Her şirkete kayyum atanırken, üniversiteye atamak çok mu zordur?
Vs vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…