İşgalden kasıt nedir bence zaten şuan işgaldeler. Şuan o kadar eleştirdiğimiz ülkeler şuan burnumuzun dibinde afrinde öso var mebbiç de Amerika maalesef Şam’da Rusya. Burnumuzun dibindeler zaten Akdeniz’i hiç söylemiyorum. Şuan olma da boyun eğen bir ülke olmaz arıza çıkarttırsak sonumuz Suriye gittikten sonra diğer orta doğu ülkeleri gibi olacak. AB ve ABD için önemli bir bölgedeyiz tabi hemen karar veremezler ama bu yolda o kadar oyun oynanıyor ki. Bu benim düşüncem tabi belki bu konu da çok karamsarım biraz yaşadığım yerdeki gözlemlerim doğrultusunda daha hassas ve umutsuz olmuş olabilirimYa arkadaşlar siz ciddi ciddi ABD bin Türkiye'yi işgal edeceğini mı sanıyorsunuz:)) turkıye NATO üyesi, her tarafında ABD üssü var, 1950lerlerden sonra zaten ABD bin karakolu olarak görev yapıyor bölgede, adam resmen kendi ülkesini mi işgal edecek:)) İran da Suriye de vs ABD üssü yok, NATO üyesi değiller, ABD'nin partneri değiller, batı bloğunun hedefi İran zaten, başkası değil.
Evet gerçekten de ben ondan çok şey öğrendim. Hani olay artık kişiler ve partiler üstü. O öyküyü haklısın herkes dinlemeliBanu Avar'i çok uzun yıllardır takip ederim,yillardir uyarır insanları ama ajan muamelesi görüyor şu andaAKP'nin kuruluş öyküsünü dinlemeyen varsa lütfen onun agzindan dinlesin.Abd yularini elinde tutamadigi hiç kimseyi iktidar yapmaz!Bu malesef aci bir gerçek.
Çok basit aslında Alevi ve Dersim'li,karşıt görüşten kimsenin oy vermesi imkansız yani,ne kadar dürüst ne kadar düzgün karakterli bir insan olsa bile.evet deniz baykal da çok su götürür..
zira şahsı elleriyle meclise sokan o dur.
ben bu noktada nerede ciddi anlamda ters düşüp baykalın ipinin kesilip kılıçdaroğuna yol verildiğini çok merak ediyorum.
ve niye kılıçdaroğlu?
ve niye ısrarla o koltukta?
O konuda çok haklısın bak. Geçen gün bunu eşimle konuşuyordum. Eşim dedi ki ülke parcalansın ve "o" grup artık uzak dursun yeter dedi. Zaten çok parçalıydık üstüne on milyon mülteci ekstra mis gibi oldukÜlkenin kaderi 70lerden beri belli, halkı da tercıhını vermiş durumda, duygusal olarak bölünen halk bütün fızıkı ayrımlardan daha tehlikelidir.
Hepimiz aynı fikirdeyiz millet no problem :))Dediğini anlamamışım kafam uçmuş nooption :)
Evet resmen son çıkışa geldik. Yıllardır bunlara şahit olmakta çok kötü. Resmen göz göre diğer ülkelerin parçalanma modeli bize geldi. Sıra bizde
Teşekkür ederim. Ancak şu da bir gerçek Kılıçdaroğlu bu söylemlere gerçekten cevap vermeli. O dönemde çalışan memur arkadaşlar la konuştuğumuzda aynı görüşü paylaşmasalar dahi ne kadar iyi geçindiklerini anlatıyorlar hepsi.Ağzınıza sağlık.. Sgk zaten kar amaclı bi kuruluş değil-dir.. Benim anlamak istediğim muhafeletin tek eleştirisi bu , Bunu kabul edip bununla eleştirdiniz,Başka eleştirecek neyi var , Neden bu kadar kotu ?! Iktidarı destekleyenlerin anlatmasını istedim o kadar... Sizin uzunca yazdıklarınizdan belki sgk konusunda haksız ithamlarda bulunduklarını algılayabilecek aydınlanabilecek insanlar bulunur burada..
Bu ayrıntıyı kim yazacak diye bekliyordumÇok basit aslında Alevi ve Dersim'li,karşıt görüşten kimsenin oy vermesi imkansız yani,ne kadar dürüst ne kadar düzgün karakterli bir insan olsa bile.
Çok basit aslında Alevi ve Dersim'li,karşıt görüşten kimsenin oy vermesi imkansız yani,ne kadar dürüst ne kadar düzgün karakterli bir insan olsa bile.
"Artık sağcı solcu kalmadı Elimizde bir vatan kaldı... " Bu sözü çok severim. Olay artık bence de kişiler ve partiler üstü. Birinin bizi kurtarmasını bekleyemeyiz. Atatürk gibi düşünmeliyiz. Onun yolundan gidersek ülkemiz çiçek gibi olur. Dediğin gibi menderesle emperyalizme boy eğmeye başladık. Sonra birsürü şey oldu. Söylemezsem içimde kalır. Özellikle laikliğe sıkı sıkı sarılmalıyız. Din siyasete bulaştığı gün herşey geriye gittiAtatürk bu günleri anlatmadı mı?
Bu ilkeye parçalanmamanın formülünü öğretmedi mi? Bence sorun burada siyasi görüşü ne olursa olsun Atatürk ilkelerinden sapmamalı politikacılar. Vatan sevgisi kaybedildiği zaman çöküşün önüne geçilemez. Maalesef ki Menderes zamanında başladı bu bozulma ve çığ gibi büyüyerek devam etti. Şu an politika sahnesinde olan insanlar o zaman ekilen tohumların devamı. Sağ sol demiyorum vatanı sevmek ortak payda olmalı diyorum bu olursa ayakta kalırız. Yıllardır Amerikanın İsrailin vs devletlerin teröristleri yaratıp kullandığını bilmiyor muyuz o halde bu tuzaklara neden düşülüyor işte bu yüzden vatan sevgisi eksik hepsi göstermelik.
"Artık sağcı solcu kalmadı Elimizde bir vatan kaldı... " Bu sözü çok severim. Olay artık bence de kişiler ve partiler üstü. Birinin bizi kurtarmasını bekleyemeyiz. Atatürk gibi düşünmeliyiz. Onun yolundan gidersek ülkemiz çiçek gibi olur. Dediğin gibi menderesle emperyalizme boy eğmeye başladık. Sonra birsürü şey oldu. Söylemezsem içimde kalır. Özellikle laikliğe sıkı sıkı sarılmalıyız. Din siyasete bulaştığı gün herşey geriye gitti
Teşekkür ederim. Ancak şu da bir gerçek Kılıçdaroğlu bu söylemlere gerçekten cevap vermeli. O dönemde çalışan memur arkadaşlar la konuştuğumuzda aynı görüşü paylaşmasalar dahi ne kadar iyi geçindiklerini anlatıyorlar hepsi.
Dediğin gibi kar amacı gütmeyen bir kurum sgk ve o dönemde SSK vardı ve bu SSK ya bağlı hastaneler. Transfer harcaması diye bir harcama vardır bilirsiniz belki de bu devletin karşılıksız ödediği bir bütçe dir. Gerçi şuan karşılıksız bir şey alamıyoruz o ayrı ama hastanelerde sıra kalmadı diyenler sanırım hiç devlet hastanesine gitmiyor. Katılım payı ilaç reçete payı kaç olmuş bilmiyor. Acil de bile ölmesiysen acil bir hasta değilsin yeşil ya da sarı odaya geçtiğin an hesap kesiliyor. Özel hastaneler şuan Sgk dan ne kadar götürüyor ne kadar usulsüzlük var? Kimse bunu sorgulamıyor ? Bekar kıza hamile diye reçete yazılıp ölen insaların üzerinden yatış gösterilip götürüyorlar devlet katkısını. sonra da cezalandırılıyor parayla ödüyor sonra işe devam!!!!
Çok şey var yazacak ama mecal kalmaz insan da
Bunun için Cem Yılmaz’ ın bir reklam oynadığı roldeki repliğini söylemek istiyorum:Anlayabilseler keşke..
Bunu bizde konusuyoruz bir suredir sakasina ama bu gidisle gercek olacak , ege cumhuriyeti kurulsun burasi bize kalsin diyoruz ama maalesef goclerle buraya da dolduruyorlar yandaslariniO konuda çok haklısın bak. Geçen gün bunu eşimle konuşuyordum. Eşim dedi ki ülke parcalansın ve "o" grup artık uzak dursun yeter dedi. Zaten çok parçalıydık üstüne on milyon mülteci ekstra mis gibi olduk
Halk akıllanmıyor ondan bence. Bak o kadar olay oldu ülkede millet hala şeyh şıh peşinde dergah dergah dolaşıyorlar. Eee daha yeni hocalar yüzünden kötü olay yaşanmadı mı. Yok illa devam edecekler. E onlar da kafasına göre halkı dolandırıyorlar. Önceki sayfalarda konuştuk bak dini liselerde gençler deizme kaymaya baslamışlar. Gençler durumdan memnun değil. Yaşlılar değil de gençler bizim umudumuz bencebende söylemeden geçmek istemedim ne hikmetse gelen gideni aratıyor ille bu memlekette..
Ayyy varya aynı cümleyi kurdu. Ege bölgesi bizim olsun ve sadece bizim olsun diye. Ama direk bunlar kendi bölgelerini bozup bizim bölgeye kaçmaya çalışırlar. Her şekilde değişmez :))Bunu bizde konusuyoruz bir suredir sakasina ama bu gidisle gercek olacak , ege cumhuriyeti kurulsun burasi bize kalsin diyoruz ama maalesef goclerle buraya da dolduruyorlar yandaslarini
Halk akıllanmıyor ondan bence. Bak o kadar olay oldu ülkede millet hala şeyh şıh peşinde dergah dergah dolaşıyorlar. Eee daha yeni hocalar yüzünden kötü olay yaşanmadı mı. Yok illa devam edecekler. E onlar da kafasına göre halkı dolandırıyorlar. Önceki sayfalarda konuştuk bak dini liselerde gençler deizme kaymaya baslamışlar. Gençler durumdan memnun değil. Yaşlılar değil de gençler bizim umudumuz bence
Evet ege adalarımız gittiİşgal zaten yabancılara toprak satımı ile başladı... Hey gidi günler hey... Unutuldu...
Denesin bakalım :))) kesin işe yarar :)))))
ona da çözüm buldu ya ..
din reformu yapacakmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?