Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

arap kökenli türkiye vatandaşlarımızdan bahsetmiyorum. hatta suriyeli mülteciler bile değil bahsettiklerim.
bildiğiniz petrol zengini araplardan bahsediyorum uzun gölün peşkeş çekildiği, sebebi muamma yangınlarla villalarına yer açılan araplardan..

Ne kullandiklarini hep merak etmişim dur:)Bu arada Trakya'da yasadigim için kendimi çok sansli hissetmeye basladim:)
Ben de yıllardır kendi memleketime gitmeye çalışıyorum ama olmuyor. Aydınlıyım. Orayı sevmeyenler garip şekilde oraya kaçtı malum :))

O bilir çünkü hatmetti :) bu kadar dini bilgi yeter, geçen Pakistan'la ilgili belgesel izliyordum aynı biz:)
Evet ya. Eskiden iran gibi olucaz eyvah diyordum. İran çoğu konuda bizi geçti gitti. Pakistan da geçer bile bu hızla hiç şaşırmam :))

hah bende bunu diyorum.
nasıl bir taahhüt varsa ortada kendi bile çekilemiyor.

İşte bu noktayı sonradan sonraya acaba diye yorumlar oldum. İddialaşma yarış haline getirdi hırslandı adam diyordum ama yok, başka bir şey olmalı bi paslaşma gibi bir şey, bu kadar siyaset bilimci vb chp çevresinde dediler uyardılar da, partinin imajı için bile çekilirdi insan. Bilmiyorum artık.

Bana göre sosyal demokrat partide din olmaz ama sağ kanattan tut çarşaflı kadınları üye yaparak prim yapmıştır sağ kanattan oy kapma derdine düşerken benim gibi bir çok oy potansiyelini kaybetmiştir. Benim ve eşimin ailesi de SHP zihniyetiyle eleştirse bile yine CHP ye oy veriyor. Bana göre yanlış bu tabi benim şahsi fikrim.
Karamollaoğlu nun geçmişini bilmiyorum şuan ki söylemini dile getirdim takdir ettim. Belki pişmandır o dönemde olanlardan ya da hala aynı zihniyettedir. Zaten dediğim gibi siyasi görüşünü savunmuyorum ama bu aralar konuşmalarını dinlediğimde takdir ettim .
Sivas katliamı döneminde olan olayda maalesef tüm siyasilerin suçu büyük hala o ayıp devam ediyor gerçi. Aynı zihniyet şuan sokaklarda birde imkan verseler gönüllü, cihad ayağına yapacaklar benzer şeyleri!!( 6 yıl önce açık ve net bir şekilde bir memur tarafından tehdit edilmişliğin var mezhebim nedeniyle. Ölümü hak ediyormuşum devlet imkan verse bir kurşunla öldürülecekmişiz )

Ayrıca bilmediğim bir bilgi verdiğin için teşekkürler tekrar göz gezdireceğim Sivas katliamı olayını.

Son düzenleme:
Ben de yıllardır kendi memleketime gitmeye çalışıyorum ama olmuyor. Aydınlıyım. Orayı sevmeyenler garip şekilde oraya kaçtı malum :))
O taraflar güzeldir,ben de aslen Kocaeli li yım ama eşim Trakya'li olduğu için burda yasiyoruz.Kocaeli'nin karmasasina alışkın olan ben buraya gelince böyle birden fazla sükunet,fazla huzur felan bunyeme dokundu:)

Varya en çok o grubu anlamıyorum. Ben iyi şartlarda yaşıcam ülkedekiler mahvolsun ahahah diyolar heralde. Yoksa kendi ülkesinde gidip sol partilere oy atıyo yani

Bende anlamıyorum. Fransa da özellikle çarşaf yasak bunu protesto ediyorlar ( demokrat hakları takdir ediyorum ama Avrupa’da ki terör korkusu bu inşalara patlamıştır ) ancak o kadar islam ülkesi var madem bu şekilde yaşamak da ısrar ediyorsun sana zıt bir ülkede yaşama ben bunu anlamıyorum.
Ben çıkarcı insana karşıyım gittiği her yerde kendi saygı görsün ama sen senin gibi düşüne saygı duymayınca kimse bir şey demesin. Garp geliyor

O taraflar güzeldir,ben de aslen Kocaeli li yım ama eşim Trakya'li olduğu için burda yasiyoruz.Kocaeli'nin karmasasina alışkın olan ben buraya gelince böyle birden fazla sükunet,fazla huzur felan bunyeme dokundu:)
Trakyanın ne tarafındasınız. Orayı çok övüyorlar. Tam benlik :) Kocaeli aşırı kalabalık. Çok fazla işçi göçü oluyor. Ben bi süre yaşamıştım. Gebze merkez falan hiç Türkiye gibi değil. Binbir turtü insan var

Tahmin ettim vahabilerden bahsettiğini. Sadece ülke vatandaşlarını ayrı tutmak istedim yorumumu yanlış anlamamışsındır umarım.
Bu arada sen petrol zengini deyince aklıma şu ölen Arabistan prensi geldi. Borçlu gitmiş öteki tarafa yazık

Evet haklısınız aslında Kocaeli o kadar guzel bir yer ki,ama sanayi kenti olarak anılıyor ve çok fazla göç aliyor,Gebze de bence en kotu ilcesi,oraya denk gelmeniz büyük sanssizlik olmuş.Biz Edirne'de yaşıyoruz,evet gerçekten çok güzel buralar.

Şimdi orada havuzda burke mi diyolar ne diyolar onunla yüzmek yasak. Boğulma tehlikesinden dolayı. Bi kadın vardı yıkmıştı ortalığı insan hakları mahkemesine gidicem diye. Hem milletten saygı bekliyorlar hem de bizim grubu cehennemlik görüyorlar çok orjinal şekilde. Zaten bu grup yüzünden de biraz Avrupa'da önyargı oldu. Hem oradan bik bik konuşuyorlar ama kimse dönmüyor sanki rehin alınmışlar gibi

Kocaeli'nin hangi ilçeleri güzeldir peki ? Belki giderim. Gebze gerçekten berbat biyermiş. Hiç sevmedim yani. Edirne gerçekten güzel gebzeye geri gelmeyin bence :)

ölmek istemiyorum.
uzun sokakta araplarla çarpışarak yürümek istemiyorum.
şehrin yarısından fazlası akp seçmeni diye memleketimde dolaşma özgürlüğüm elimden alınsın istemiyorum..
bu ulke hiç bukadar ozgur olmamıstı merak etmeyın...siz kenan evren donemını bır acıp hatırlasanız...bır sagdan bır soldan astık soylemını...bende basortumle calışmadıgım calışamadıgım yılların unuversiteye giremedııgm o baskıcı yılların hesabını kımden sorayım...bunların bır tanesı bu donemde bır acıga uygulansaydı vay anam vay...haa tabıkıı uygulanmasın..herkes ozgur olsun..ama gercek ozgurluk...sana bana gore degil..adaletlı olun artık...araplaşmıyoruz merak etmeyın avm lere gıdın ..ıngilizleşiyormuyuz dıyın...butun tabelelar ıngilizce nerdeyse...o nıye batmıyor...ben suna bakarak amerıka hangı hukumetı ıstemıyorsa vardır ondan bır guzellık...turkıyenın ıyılıgını ısteyecek halı yokya...dusmanım kımı ıstemıyorsa ben onu ısterım...

Herkes herkesin fikrini benimsemek, kabullenmek zorunda değil. Birisi kalkıyor fikrini söylüyor, diğeri de cahillikle suçluyor onu. Birbirinin kankasi olanlar kendi arasında dalga konusu yapıyor. Kendi doğrularınızi kabul ettirme çabası içindesiniz itina ile..

AKP yi destekleyenleri cahillikle suçlama hakkına sahip değilsiniz.

Kadınlar kulübündeki kadınlar kendi içinde daha bir bütün olamamış, ülke mi olacak.. İnsanın önce karşısındakine saygısı olacak, sonra ülkenin gündemini ele alıp, masaya yatırabilir..

Pişmanlık falan hikaye. " 6 yıl önce açık ve net bir şekilde bir memur tarafından tehdit edilmişliğin var mezhebim nedeniyle. Ölümü hak ediyormuşum devlet imkan verse bir kurşunla öldürülecekmişiz )

Su söylediğin Türkiye nin özeti evet elinden gelse seni mezhebin yüzünden öldürmek isteyecek milyonlar yaşıyor. O şahsa deseydin ki " zaten ceza almıyorlar merak etme, toplu sekilde bize saldırıp öldürünce ya yakalanmıyorsunuz ya da şaka gibi cezalarla kotarıyorsunuz, "hiç korkmasın yani. Zaten Türkiye bugün mezhep savaşı yaşamıyorsa bunu borçlu olduğu tek kesim Aleviler çünkü asla hiç bir saldırıya , karşı saldırı ile cevap vermiyor, sakinliklerini ve sükunetlerini koruyorlar. Onların yerinde başkası olsa Türkiye' nin ne konumda olacağını görmek için müneccim olmaya gerek yok.

Son düzenleme:
hay agzınıza saglık...hıc saygı duymadan saygı beklıyor olduk...bir dolanmıs agızlarına cahılller diye.

ölmek istemiyorum.
uzun sokakta araplarla çarpışarak yürümek istemiyorum.
şehrin yarısından fazlası akp seçmeni diye memleketimde dolaşma özgürlüğüm elimden alınsın istemiyorum..
Aynen Suriyeliler yüzünden kaldirimda küçük kızımla yürüyemiyorum parka gidemiyoruz mesela onlar gayet rahat ama biz onlar kadar değil

Daha neler sayarim sayfalar yetmez bunlar neyin kafası anlamis değilim

Turkiyemde o kadar yoksul insan varken
Araplara suriyelilere aylik bağlanıyor bim gibi marketlerden 50_100milyon belki daha fazla ücretsiz alışveriş yapıyorlar her ay

Elektrik su faturası gelmis elektrik kullanim bedeli 44milyon geri kalan 50milyon vergi falan filan

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Saygı görmek için saygı vermek gerek.
Açıkcası ben insanın özel hayatında neye inandığı ne giydiği ne düşündüğünü umursamıyorum ancak sosyal yaşam alanlarımızda hepimiz adına alınan ortak kurallara uymak zorundayız. Ben bir başkasının başörtüsüne ya da haç takmasına saygı gösteririm inancı gereğidir derim ancak zaten çarşafın islmda Yeri yok. Bir de şuan ki global olmuş düzende terör diye bir zıkkım var bu nedenle kendini tanıtmayacak şekilde giyinmek ister Haham olsun ister imam ya da bu dinlere mensup kişiler fark etmez yasak olmalı. Bir ülke de yaşıyorsan o ülke kurallarına uyacalsın( tabi ülkenin demokrat laik olması gerek )

Kocaeli'nin hangi ilçeleri güzeldir peki ? Belki giderim. Gebze gerçekten berbat biyermiş. Hiç sevmedim yani. Edirne gerçekten güzel gebzeye geri gelmeyin bence :)
Derince'de yaşıyor ailem,oturdukları semt çok nezih bir yer,diğer yerleri çok karışık.Kartepe,Masukiye, Yuvacık,Kandıra sahilleri özellikle Kerpe'ye bayılırım ama sezonda gitmeyiniz,aşırı kalabalık olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…