Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Yaaa bak ben kendi kulaklarımla duydum. Bu konuyu biriyle konuşuyorduk. Adam yiyen bizden olsun karşı taraf olmasın dedi. E ben başka cevap vermedim bu cümle üzerine. İnsanlar düzgün kişi peşinde değil. Yeter ki kendilerinden olsun. Kendi de zarar görüyo ama umrunda değil yani. Beş yıl sonrayı dahi hesap edemiyor. Onlar kendilerine hoşgörülüler. Başka insanlar hain gözlerinde. Ne alakaysa

İnsanların siyasi görüşleri nasıl bir ülke tezahür ettiklerine, adaletsiz gelir dağılımında nasıl hareket edilmesi gerektiğine, azınlık haklarındaki tavırlarına, eğitim politikasının ne olması gerektiğine , ekonomik politikaların en olması gerektiğine gibi bir ton şeyi belirliyor be gansta. Polika herşeydir, evin içindeki kadın erkek ilişkileri ve iş bölümleri bile politiktir. Neyse ben kaçıyorum zombi filmi izleyeceğim, o daha eğlenceli :)

Aynen oyle oluyor zaten , ben egede yasiyorum ve son 5 yildir inanilmaz bir degisim yasaniyor maalesef
İşin garip tarafı gavur izmir derler ama millet kendini oraya atma çabasında. Gavur yerde ne işleri varsa :)) özellikle şeriat isteyen güruh şeriatın hard core yaşandığı yerlere niye gitmezler acaba

Görüşüm doğrultusunda CHP nin sosyal demokrat bir parti olmadığı kanaatindeyim hatta şuan ki süreçte anlattıklarınız da dahil içinde kalan az bir sosyal demokrat, laik bir yapısı vardı oda gitti. Şuan kendini savunamayan ve sadece iktidar ile sığ polemiklere giren bir figür olmuş.
Görüşünü savunmasam da sağ kanatta ki Saadet Partisi başkanı Sayın Karamanoğlu bile şuan daha kaliteli bir siyaset yapıyor. Ben bu nedenle İyi parti giremezse seçime bu partiyi savunanlar ve milli görüşe sadık kalıp aynı zamanda dindar bir yönetici isteyen sağ kanat seçmenin bu partiye Oy vereceğini düşünüyorum.

CHP içinde sosyal demokratlar olan ve ciddi sayıda sosyal demokrat olan bir parti, çünkü kendileri SHP'yi yuttu:) ne CHP ne de bu ülke laikti, partinin laik olanı da olmaz zaten, zorla ibadet din dersleri mi var CHP de?

. Neyse bu kesim dışında, Karamanoğlu önce gitsin Sivas Katliamında belediye başkanı olduğu Sivas'ta katliamcılara " gazanız mübarek olsun" derken ne demek istediğini bir açıklasın.

Kötü politika zaten anarşizmin kendisidir philly, demek istediğim bu esasen. Chp kendi içinde kaosa sürüklendi. Ekmeleddini çıkarırlarken bile bölündüler. Kılıçdar o an çekilip taze bir kan gelseydi, kurtarırlardı. Akpnin yolunu açan da bu oldu. Hata ettiler.

Çok basit bir stratejiydi, yapılabilirdi, seçmen dağılmazdı... Ama gelen, kalkmıyor yerinden nasıl bir hırssa. Bizim ülkede yapılana siyaset denmez zaten.

İşin garip tarafı gavur izmir derler ama millet kendini oraya atma çabasında. Gavur yerde ne işleri varsa :)) özellikle şeriat isteyen güruh şeriatın hard core yaşandığı yerlere niye gitmezler acaba
Bu şeye benzedi Yurt dışında yaşayıp orda demokrasinin köküne kadar sömürüp Türkiye de şeriat istemeleri gibi.
“Sev beni sev uzaklarda” bu şarkı geldi aklıma
Nur içinde yat Sadri Alışık.

ölmek istemiyorum.
uzun sokakta araplarla çarpışarak yürümek istemiyorum.
şehrin yarısından fazlası akp seçmeni diye memleketimde dolaşma özgürlüğüm elimden alınsın istemiyorum..

Aslında Araplarla yaşamak istemiyorum demek pek doğru olmaz. Çünkü Hatay ın büyük çoğunluğu olmak üzere Mersin ve Adana da Arap kökenli insanlar var ve ben hayretle ne kadar Atatürk ve ülke sevdalısı olduklarına şahit oldum.
( Doğudaki Araplar hakkında tam bilgi sahibi değilim ama orada da Arap kökenli vatandaşlarımız var.) Diğer taraftan asıl memleketim Yozgat ve orada yaşarken ne bir 29 ekim kutlaması gördüm ne 10 kasım anması gördüm. Türk bayrağı desen hak getire tabi şimdi durum nedir bilemem malum 15 temmuz sonrası vatan sevdalısı kendini evine iş yerine bayrak asarak ispat eder olmuş. Demem o ki bu ülke de yaşayan insanların kökeninden çok zihniyeti önemli.
Tabi Eminim senin Burda bahsettiğin mülteci Araplardır ama yine de söylemek istedim.

hah bende bunu diyorum.
nasıl bir taahhüt varsa ortada kendi bile çekilemiyor.

Katılıyorum sana yalnız ülkenin iki tane Nobel'i var, ikincisini alan da Arap kökenli bir Türkiye vatandaşı.

Edin: gerçi ülkede yapılan çalışma sonucu alınmadı, sadece Türk vatandaşılar o kadar

Ya bak ne diyolar biliyon mu :) onlar gerçek şeriat değilmiş. Gerçeği bizim ülkeye geldiğinde öyle olmazmış. Kafalar çok güzel :))
Ne kullandiklarini hep merak etmişim dur:)Bu arada Trakya'da yasadigim için kendimi çok sansli hissetmeye basladim:)

Varya en çok o grubu anlamıyorum. Ben iyi şartlarda yaşıcam ülkedekiler mahvolsun ahahah diyolar heralde. Yoksa kendi ülkesinde gidip sol partilere oy atıyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…