Menopoz Erken Menopoz ve fsh

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Merhabalar geçen ay tahlil yaptırdım fsh 63 ile erken menopoz teşhisi koyuldu ibrahim saraçoğlu nun külerinden uyguladım testeredisli aslan pencesi, hayıt tohumu,civanperçemi çoban çantası adaçayı karisimindan oluşan akzer in bayan cayi var aktarlarda ondan ictim sabah akşam Ayrıyetten Hayıt tohumu ve aslanpencesini ayrı ictim .. Bugün tekrar test yaptırdım fsh 8 e düşmüş Dr normale dönmüş çok az bi yükseklik kalmış dedi paylaşmak istedim Allah hepimizin şifasini versin arkadaslar
Nasil iciyorsunuz? Ayrıntıları yazabilirseniz cok sevinirim.

merhabalar

36 yaşındayım. 26 yaşında erken menopoza girdim o günden beri cyclo prpgynova ile adet oluyorum

hatta son bir kaç senedir 2-3ayda bir oluyor

2010 ve 2011 yılında 2 başarısız tüp bebek denemem oldu, yumurta oluşmadı bile ve protokol yarıda kaldı.

tanıştığım tüm doktorlar, yumurta nakline yönlendirdi. Timir Gürkan hoca ile görüseçeğim son olarak.

senelerdir, bu foruma girmedim bile ve bu sürede hayatımda inanılmaz zor, kötü ve güzel değişimler de oldu. yani umudum ve inancım yaralı fakat dolu dolu bir taraftan.

amh 0.08

fsh en düşük 39 çıkıyor

Dr. Buğra buyrukçu isimli doktor benim kuzenimin 34 bin lirasını yedi yumurtalığı olmadığı halde umut verip olacak diyip bir tahlil bile yapmadan sadece 15 günde bir para aldı . Kimsenin ahı kimsede kalmaz eğer okursan bunu haram zıkkım olsun o paralar

Dr. Buğra buyrukçu isimli doktor benim kuzenimin 34 bin lirasını yedi yumurtalığı olmadığı halde umut verip olacak diyip bir tahlil bile yapmadan sadece 15 günde bir para aldı . Kimsenin ahı kimsede kalmaz eğer okursan bunu haram zıkkım olsun o paralar

benzer olmasa da bana da cok umut veren doktor oldu ya da gerekrsız yere 5-6 sene her ay hormon tahlılı yaptıran en basıtınden

allah hepsine zehır zıkkım etsın

Kizlar selam.
Ben 34 yasindayim her ay duzenli adet oluyorum ama bebek olmuyor birturlu hormon testi sonucu fhs 16 estradiol 28 cikmis doktor erken menepoz bebek istiyorsan hemen tup bebek yaptir bu deger 20yi gecerse tup bebek bile yapmazlar demis. Bu deger bir defa yukselirse birdaha dusmez dedi
Degerleri yuksek olup sonradan dusen ve gebe kalan varmi? Moralim cok bozuk:KK43:

Merhaba ben de o doktora gidiyorum şu an sonrasında prp uygulamadı mı

Kuzenın hastalığı neydı sorarmısın benım de yumurtalık yok

erken menopoz fsh bproblemi olanlar arkadaşlar sorunlarımızı bu başlıkta paylaşalım.
Ben 25 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim 9 aydir korunmuyoruz . Adetim hep düzensizdir. Hormon testi yapıldı fsh 11.22 çıktı. Tekrarlayacaktı ana malum virüs cikti gitmedim . Kimseye de anlatamıyorum sizlerin bir bileğisi var mi acaba

Ben 25 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim 9 aydir korunmuyoruz . Adetim hep düzensizdir. Hormon testi yapıldı fsh 11.22 çıktı. Tekrarlayacaktı ana malum virüs cikti gitmedim . Kimseye de anlatamıyorum sizlerin bir bileğisi var mi acaba
ne hakkında bilgi almak istiyorsun canım

[/QUOTE önceki konuşmalarda da yazmışlar zaten testere dişli Aslan pençesi civanperçemi ve hayıt tohumu bu katı kullan hemen kötü düşüncelere yönelme bnm de 9.23 gbi bir şey çıkmıştı doktor boşa vakit kaybetmeyin aşılamadan başlayın demişti ama bn ünv hastanesine gidip amh testi yaptırdım ve 3.76 çıktı bir sıkıntı yok bn de bunları kullanıyorum Aslan pençesi ve civan perçeminden beraber kullanıyorum hazır hayıt suyunu da ayrı kullanıyorum bunların kesinlikle etkisi oluyor yükselme sebebi stresten kaynaklı olabiliyormuş yani tasalanma hemen

Yani fsh im yaşıma göre çok mu yüksek . Aslında su an da gebelik düşünmüyordum ama ara verirsem git gide daha koru olmasından korkuyorum aslında yumurta rezervim azalmasından filan . İnsan endişeleniyor hayiti bu ay daha doğrusu bugün 6. Günüm kullanmaya başladım ezip demliyorum ama diğer otları da deneyeceğim birde bal corekotu tarçın karışımı varmış galiba onu da deneyeyim diyorum Rabbim tüm isteyenlere versin insallah

X