Menopoz Erken Menopoz ve fsh

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
mrb ıva hacettepede başlanmış ama denek grubu dolmuş bile. ben bu çalışmayı yapan ekipden dr ersin beyle mail leşerek görüştüm. tekniğin başarı oranı%6 imiş ve yakın dönem erken menopoz vakklarında şans fazlaymış ve yaş kriteride 35 yaş altı tabi . ben çocukluk döneminde gördüğüm kemoterapiden dolayı 20 li yaşlarda erken menopoza girdim yaş oldu 34 .8 yıllık da evliyim. sonraki aşamalarda ne değişir bilmiyorum ama şu an uygulama böyle
Iva yöntemine bende başvurdum ama olmadi adet görmüyorum diye zaten yöntem bunun için değil mi dediğim de de kem küm oldular

merhaba. foruma bugun katıldım. 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim. 15 yaşından beri doğum kontrol hapıyla adet oluyorum. 1 hafta önceki sonuclara göre fsh 80 amh 0.01. saracoglu nun sitesine mail attım. erken menopoz kürünü önerdiler. adım adım nasıl yapılacagı yazılı bir kagıt olacakmıs kutunun içinde. ancak baklavayı, pastayı geçtim incir bal gibi dogal tatlıları yememeniz gerek dediler. seker fsh degerini yükseltirmiş. 2,5 ay bu kürleri uygulayıp tekrar kan aldırıcam. sonuca göre ayni ya da baska bir küre karar verecekler. bu hafta nasipse kürlere ve şekersiz hayata baslayacagım. siz de şekeri kesmiş miydiniz acaba? buna ragmen sonuc alamadınız mı.
Saracoglunun ilaclari bana olumsuz etki yapti. Fsh 50 di onu aradim gonderdigi kuru kullandim. Ama fsh 51 oldu tekrar aradim durumu bildirmek icin .Bir kutu ile duzelmez devam et dediler. 2. Kutuyuda kullandm fsh 70 oldu .aradim tekrar saracoglu ile konusup size donecegiz dediler ama neredeyse 1 ay oldu hala geri donmediler .daha da kullanmiyorum. Tavsiye de etmem insallah sizin isinize yarar

Saracoglunun ilaclari bana olumsuz etki yapti. Fsh 50 di onu aradim gonderdigi kuru kullandim. Ama fsh 51 oldu tekrar aradim durumu bildirmek icin .Bir kutu ile duzelmez devam et dediler. 2. Kutuyuda kullandm fsh 70 oldu .aradim tekrar saracoglu ile konusup size donecegiz dediler ama neredeyse 1 ay oldu hala geri donmediler .daha da kullanmiyorum. Tavsiye de etmem insallah sizin isinize yarar
Beslenmenizde değişiklik yaptınız mı kürü kullanırken? Size de erken menapoz kutusunu mu yolladılar?

Clife bitkisel macun aldım bende bi bakın derim ınstagram dan

Fsh çok değişken bir hormon kızlar benimde yüksekti ve tüp bebek bile imkansızdı tam tedaviye başladığım zaman hamile olduğumu ögremdim Doğum kontrol hapı hamile bıraktı amh değerim 0,21 sanırım umarım herkes biran önce yavrusuna kavuşur

Ne tedavisine basladiniz fsh kacti
Fsh yanlış hatırlamıyorsam 30 sanırım amh 0,21 ki önemli olan amh değeri tüp bebek tedavisine başlamıştık ondan önce kist tedavisi yapalı demişti doktorum kist için Doğum kontrol hapı vermişti hamile bıraktı

Fsh yanlış hatırlamıyorsam 30 sanırım amh 0,21 ki önemli olan amh değeri tüp bebek tedavisine başlamıştık ondan önce kist tedavisi yapalı demişti doktorum kist için Doğum kontrol hapı vermişti hamile bıraktı
Her gittiğim doktor imkansız deyince bi çözüm olur belki diye bitkisel çözümler arıyorum ama ibrahim saracoglunun kurleri bişey değiştirmedi iva yöntemi için haber beklerken hiç bişey kullanmadım bi baktım regl olmuşum uzun süre sonra ilk defa.. Bugün 5 gün geçti bidaha olurum diye umutla bekledim... amh değerim 0.02 çıkmıştı benimde

Her gittiğim doktor imkansız deyince bi çözüm olur belki diye bitkisel çözümler arıyorum ama ibrahim saracoglunun kurleri bişey değiştirmedi iva yöntemi için haber beklerken hiç bişey kullanmadım bi baktım regl olmuşum uzun süre sonra ilk defa.. Bugün 5 gün geçti bidaha olurum diye umutla bekledim... amh değerim 0.02 çıkmıştı benimde
Ben başka bir doktora gittiğimde seni tedavi için umut veremem evlat edinmemi söylemişti hatta ben yumurta donasyanu düşünüyordum Kıbrıs’ta bence fazla bitkisel ilaç kullanma daha çok bozar hormonlarınızı biliyorum umut ediyor insan

Ben başka bir doktora gittiğimde seni tedavi için umut veremem evlat edinmemi söylemişti hatta ben yumurta donasyanu düşünüyordum Kıbrıs’ta bence fazla bitkisel ilaç kullanma daha çok bozar hormonlarınızı biliyorum umut ediyor insan
Bende asla yumurta donasyonu istemem diyodum ama 27 yaşındayım ilerleyen zamanda onu düşünmeliyim sanirim

Bende asla yumurta donasyonu istemem diyodum ama 27 yaşındayım ilerleyen zamanda onu düşünmeliyim sanirim
Ben tedaviyi bir kez yaparım sonra donasyon demiştim gerçekleri kabul ediyor insan zamanda geçirmek istemiyor tedavi ile ne gereği var dedim

Ben tedaviyi bir kez yaparım sonra donasyon demiştim gerçekleri kabul ediyor insan zamanda geçirmek istemiyor tedavi ile ne gereği var dedim
Bazen keşke bi şansım olsaydı diyorum ama o şansım bile yokmuş ah işte hep bişey söylemeden baştan savma doktorlar yüzü den böyle oldu 2 yıl once gayet düzenli adet görüp fsh 10 du normal dediler bende bi tedbir almadım bu sene fsh 55 di en son

Bazen keşke bi şansım olsaydı diyorum ama o şansım bile yokmuş ah işte hep bişey söylemeden baştan savma doktorlar yüzü den böyle oldu 2 yıl once gayet düzenli adet görüp fsh 10 du normal dediler bende bi tedbir almadım bu sene fsh 55 di en son
Benimde öyle oldu saçlarım dökülüyor adetim azalıyor diye kaç kere gittim doktora herşey normal dedi sonra bir gün menopoza girdiğimi öğrendim ağlamaktan helak olmuştum şükür o günler geçti birde yavrum yoğun bakımdan çıksa tek dileğim o ona kavuşmak istiyorum ben olsam donasyonu düşünürüm ot çöp , ilaç tedavisi boş canım gerçekleri kabul edelim

X