Merhabalar, Ben Gülnaz. Bekarım. 44 yaşındayım. Geçen yıl amh ve hormonlarıma baktırmıştım. Çok zamanınız yok demişti doktorum. Bu ay da ilk kez adet düzensizliğim oldu. Bugüne kadar hiç adet düzensizliğim olmamıştı. İlk kez 15 gün geçti. Menapoz korkum hat safhada. Doktora gitmek için bekliyorum belki gelir diye umudum. Hayatımı birleştirmek istediğim insanla bir yıl olmadı tanışalı. Bu durumda nasıl davranır bilmiyorum. Çok tedirgin ve duygusalım şu an hiç gücüm yok. Bir yıldır evlensemde evlenmesemde yumurta nakli ile bile olsa bebek sahibi olmak ister miyim? gibi soruları sürekli kendime soruyorum. Hayat bu yaşa kadar benim için çok zordu. Bundan sonrası için gücüm olur mu bilmiyorum. Bu durumla yüzleşeceğimi bile bile okumadığım yöntem metod kalmadı. Prp bebek sahibi olmak isteyenler için bir umut. Ama ben daha hayatımı biriyle birleştirebilecek miyim onu bile bilmiyorum. Şu aşamada menapoz başlarsa nasıl mücadele edicem onuda bilmiyorum. Benim durumumda olup mücadele eden var mı diye yazmaya karar verdim. Herkese öncelikle sağlıklı günler mutlu bir yaşam dilerim.