Merhabalar yol arkadaşlarım
tecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. Benim Mart ayında adet gecikmesinden dolayı doktora gittiğimde hamilemiyim acaba derken bu acı gerçekle karşılaştım. Yaşım 32 fsh ım 105 amh 0.15 çıkmıştı hemen tüp bebeğe başlayalım dedi doktor gerekli ilaçları kullandık vs 1 tane yumurta ideal boyuta geldi ama içi boş çıktı Haziran ayında. En son geçen ay fsh baktırdım 36 çıktı fakat adet olamadım 1.5 ay oldu yine aşırı canım sıkıldı hakkaten çok zor bir süreçmiş. Hiç bebeğim olmayacak diye çok üzülüyorum 3 tane yumurtam var ama doktor küçük folüküller de var dedi gel gör Kİ ne bir adet ne bir büyüme ne bir tepki var. Bu arada gonal Merional falan kullandım 1 aydır artık eşimde bende yorulduğunu farkettik ve dinlenmek istedim. Bu yandan da bitkisel bisiler deneyeyim dedim çörek otu yağı alıyorum sabah akşam vitaminlerim var zaten hayıt hapı varmış onu aldım ona başlıcam ve Aslan pençesi içiyorum ve öğlen de bal polen karıştırdım bı kaşımda onu içiyorum iyice çorba oldum
benim gibi bu süreçleri yaşayan sonuç alan arkadaşlar var mı ne olur bana bişiler söyleyin uzun oldu biliyorum teşekkürler okuduğunuz için gönlümüzce olsun herşey