mrb kızlar....
ben derya. yaklaşık 3 ay öncesine kadar bu siteye günaşırı uğrardım. ama bilg. mefta olduğu için artık eskisi gibi uğrayıp bilgilerinizden faydalanamıyorum.
gelelim konuya.. bende yüksek fsh nedeniyle tedavi görüyordum.. bu arada hayıt otu,civanperçemi gibi bitkisel tedavide yaptım kendimce ama nafile...
40 ın altına düşmedi bu lanet fsh hormonum...trisequens denen ilacı kullandım 3 ay boyunca ve nihayet 3.ayın sonunda fsh 24 e inmişti... bana bayram gibi gelmişti ogün... doktorumun dediğine göre fsh 25i görünce menapoz demekmiş. nerdeyse yarıyarıya indirmiştim.. hemen klomen denen ilaca başladım. 5 gün boyunca günde 3 tane den 15 tane ilacı içtim ve 4 günde bir yumurta büyümesini takip ettik:..
yumurtamın büyüklüğü 13 ü gördüğünde dr. bana 4 gün kadar sonra hergün birleşme yaşarsanız hamile kalma olanağının yüksek olduğunu söyledi. dediği gibi yaptık.. ve adet dönemim geldiğinde 1.gün gecikti havalara uçtum. 2. gün; 3.gün...5. gün... 6 gün derken ben elimde mezurayla bebek odasının ölçülerini almaya bile başlamıştım..
tam 8 gün geçti bu bekleme dönemim... ve ogün sabah tüm dünyam birkez daha yıkıldı...gene gelmişti bizim adet. ertesi gün yıkılmış bir halde dr.a gittik ve hormon testlerini yeniledik... 1 aylık trisequense ara vermiş ve klomene başlamışken gene o lanet fsh hormonlarım tavan yapmış ve 44 olmuştu...
dr bukez bana hormon düzenleyici ilaç bile verme lüzumu görmedi. hatta bunu tüm acı diliyle söyledi. 6 aydır uğraştığımız halde düzelmedi ve düzelmezde. sana ilaç vererek acaba buay hamile kalırmıyım diye psikolojik olarak bağlanmanı istemem dedi birde..kabulllenmem lazımmış. tek çözümün yumurta transferi olduğunu söyledi. oan aptalca bir gururla ayağa kalkıp dimdik durdum ve dr a bunca zamandır yaptığı tedavi için tşk.ettim ama ekledim de: ben mucizelere inanırım dr hanım !
evet arkadaşlar.... bu olayı geçen hafta yaşadım. halen düzelebi,lmiş değilim. doğum yapamama,anne olamama fikri beni öylesine yıprattı ki tüm değer yargılarımı da kaybettim. biliyorum çok kötü bir durum . ama aklımı sanki şeytan işgal etti. eşimden ayrılmayı ve ona bir bebek doğuracak kadına yer vermeyi bile düşünüyorum....
neyse canlarım.... umarım sizin dünyanız benimki kadar yıkılmaz ve hayatınızda umutsuz gün geçmesin... benim tüm umutlarım bitti ama sizinki sürsün..........