Fsh birden yükseldi

Benim de haziranda 3.4 tü ondan iki sene önce 6.7 demek ki yapmadığım zamanlar test düşüp çıkıyordu bence çünkü dört ayda 9 katı çıkmış adet dışı yapmıştım bir de sanırım daha yüksek çıkıyor o zamanlar ona rağmen dusuktu
Bildiğim kadarıyla reglin 2. Günü sonuç doğru çıkar ve klinikten kliniğe değişiyor gibi

Bu ay başladık inşl. 1 tane yumurta var büyümesini bekliyorum ama karamsar olma hormonları çok etkiliyor kötü düşünmrk
İnanın o kadar kötüyüm ki . Elimde değil. Aynı gün gideceğiz kontrole sizin için çok dua edeceğim inşallah büyüdü gelişti olacak yazarsınız buraya Allah kimseyi çaresiz bırakmasın dermansız dert vermesin ben de Salı günü yazarım sonucu size. Doktor da klinikte çok beğenmedim ama mecburiyetten yurtdısındayım çok pahalı ama diğer kliniklere göre daha uygun düşünün Türkiyeye gidemedim aslında türkiyede yaptırmak istiyordum ama şartlar da çok zor

İnanın o kadar kötüyüm ki . Elimde değil. Aynı gün gideceğiz kontrole sizin için çok dua edeceğim inşallah büyüdü gelişti olacak yazarsınız buraya Allah kimseyi çaresiz bırakmasın dermansız dert vermesin ben de Salı günü yazarım sonucu size. Doktor da klinikte çok beğenmedim ama mecburiyetten yurtdısındayım çok pahalı ama diğer kliniklere göre daha uygun düşünün Türkiyeye gidemedim aslında türkiyede yaptırmak istiyordum ama şartlar da çok zor
Bende sizin için çok dua edeceğim inşl. Sizinde her şeyiniz olumlu olur ve güzel sonuçlar alacaksınız inşl. Herşey gönlümüzce olsun çok zor ama en önemlisi sabır ve dua

Canımmm mesajın için çok teşekkür ederim ❤️ Evet fsh yükselince insan hemen öyle söyler mi bilmiyorum çok saçma ve sen 20 yaşındasın düşün doktorlar çok değişik anneme hiç çocuğun olmayacak demişler annem beş tane doğurdu görümceme altı tüp bebekten sonra çocuğun olmaz Kıbrıs’a git demişler normalden iki tane doğurdu bunları düşününce korkmak istemiyorum ama yaşım 34 benim telaşım o yüzden sen daha 23 yaşındasın sakın dinleme sakın bence de fsh değişken öyle kolay mı ya menopoza girmek annem 50 yaşında girdi benim ama aslında ben tüp bebek niyetlenmedim önce on on beş gün kadar içtim sonra adet olunca bırakılıyor sanırım nasıl içmeliyim bana söyleyebilir misin düzenli içeceğim onu çok övüyorlar çocuk Allah inşallah verir ama menopoz asla erken istemiyorum çok korkutucu
Şu an 27 yaşındayım canm az önce İbrahim saraçoğlunu aradım 4. Günü verilen kan tahlilini önemseme dediler. Reglin 2. Günü sonuçlarına göre tedavi önericeklermş
Canm hayıt tohumunu ben adetim biter bitmez başladım yumurtlamayı hissedince bırakmıştım zaten o ay ağrıları dorukta yaşamıştm zaten adetm bi gün geçti hamile oldugumu öğrendim

Şu an 27 yaşındayım canm az önce İbrahim saraçoğlunu aradım 4. Günü verilen kan tahlilini önemseme dediler. Reglin 2. Günü sonuçlarına göre tedavi önericeklermş
Canm hayıt tohumunu ben adetim biter bitmez başladım yumurtlamayı hissedince bırakmıştım zaten o ay ağrıları dorukta yaşamıştm zaten adetm bi gün geçti hamile oldugumu öğrendim
Canım işte korktuğum ben öncekileri adet dönemi dışında vermiştim ovulasyonda ama doktorum o zaman hatta daha yüksek çıkması gerekirdi dedi düşük çıkmıştı adetin ikinci günü 28 se ben menopoza mı giriyorum inanın yemeden içmeden kesildim hiçbir şey ikna etmiyor beni sürekli korkuyorum gelecek ay ya adet görmesem ya erken olursam düzensiz olursam değişken bir hormon olduğunu biliyorum ama her ay düzenli artarsa menopoz başlangıcı sanırım ben de hayıt otunu icmiştim bir hocadan almıştım o da hamile kalamayınca ben kesin eşinde sorun var demişti emindi çünkü eşimin sperm sayısı düşük iki taraftan sorunluyuz maalesef tüp bebek süreci bu süreçler psikolojimi alt üst etti bu arada sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun

Yani şu an çocuk sahibi olmaktan çok O kadar istememe rağmen erken menopoz korkusu sardı ama ailemde hiç erken menopız öyküsü yok annem 50 yaşında menopoza girdi teyzelerim de geç girdi 46 47 yaşında korkum bu fsh yüzünden tüp bebeğe bile baslayamazsam olumlu olmazsa

Senin Amh kaçtı canım kuzenim de 0.3 amhla hayıt otu icerek hamile kaldı diye düşünüyorum ben çok dusuktu değeri çünkü eşinde de sorun yoktu ama

Senin Amh kaçtı canım kuzenim de 0.3 amhla hayıt otu icerek hamile kaldı diye düşünüyorum ben çok dusuktu değeri çünkü eşinde de sorun yoktu ama
Ben hiç ama baktırmadım ben ilk gebelğimde üniversitede doktora sordum ama vereyim bakılsın yumurta sayısına dedim oda dedi senin yaşın küçük ve ultrasonda yumurtaların fazla gözüküyor dedi klomen vs kullandığımda 3 tane filan yumurta gelişirdi o yüzden hiç gerek duymadı ama baktırmaya

Yani şu an çocuk sahibi olmaktan çok O kadar istememe rağmen erken menopoz korkusu sardı ama ailemde hiç erken menopız öyküsü yok annem 50 yaşında menopoza girdi teyzelerim de geç girdi 46 47 yaşında korkum bu fsh yüzünden tüp bebeğe bile baslayamazsam olumlu olmazsa
Ya düzelir korkma
Yumurta geliştirici ilaçlar düşürüyormuş fsh ı düzenli folik asidini kullan
Bide bi makalede okudum hamilelik düşünürken tavuk tüketiminden uzak durmak gerekiyormuş yumurtaları baskılıyormuş

Ya düzelir korkma
Bide bi makalede okudum hamilelik düşünürken tavuk tüketiminden uzak durmak gerekiyormuş yumurtaları baskılıyormuş
Canım tek tük sigara sigara tüketen biriydim o da stresten aslında benim yumurtalarımı stresini düşürdüğünü düşünüyorum çünkü bekarken de inanılmaz derecede stresli bir insandım hatta çok fazla antidepresan kullandım belki de onların etkisi de vardır diye düşünüyorum o yüzden kendimi çok suçluyorum belki de kendim yumurtalarıma zarar verdim kendi elimle ama gerçekten sigarayı bıraktım yedigimi içtiğime dikkat ediyorum spor yapmaya çalışıyorum ama bir de stresi bir yapıya sahip olduğum için üstüne olumsuz bir tüp bebek ve tekrardan başlayacağım zaman Fsh yüksek olması yani keşke böyle olmasaydım ama şu anda ne kendime bir şey alabiliyorum ne mutlu olabiliyorum bilmiyorum ve hayalini bile kuramıyorum hamile kaldığımın o kadar imkansız geliyor umarım akıl sağlığımı kaybetmeden bu süreci atlatırım tanımadığınız insanların bile duası sizi bulabiliyor gerçekten sizden dua istiyorum ben her namaz tanımadığım görmediğim ama bu hasretle yanan tüm kadınlar için dua ediyorum ne kadar zor olduğunu sadece yaşayan bilir inşallah dediğiniz gibi olur inşallah fsh düşer inşallah Amhseviyem iyileşebilir telkinlerinniz için çok teşekkür ederim❤️

Ya düzelir korkma
Bir de canım beni korkutan şey Salı günü iğnelere başladım doktor dedi ki pazar günü bir bakalım hani gelişiyor mu çünkü fsh da da yüksekti ya sonra baktık iki yumurta girişim gösteriyor ama benim dört yumurta görmüştü işte dört yumurtanın gelişmeme sebebi sadece bir ya da ikisinin gelişi olma sebebi Fsh tan mı kaynaklanıyor ama önceki tüp bebekte de fes düşüktü yine çok az yumurtam gelişti ve sonra bana Salı günü yumurta gelişimi dura da bilir fshtan dolayı deyince bu beni daha da korkuttu yani yarını bekliyorum gerçi tüp bebek süreci yaşayanlar bilir özellikle Amh dusuklugunde yumurta toplanıyor arkasından döllenecek mi dölenmeyecek mi arkasından embriyo oluşacak mı arkasından bebek olacak mı yani bunlar gerçekten insanı delirtecek şeyler Allah yar ve yardımcımız olsun

X