Menopoz Erken Menopoz ve fsh

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Allah şifa versin inşallah... donasyona da eşim günah diye sıcak bakmıyor evlat edinelim diyo ama evlat edinme prosedürleri de çok teferruat

Yabancı kaynaklardan okudum neler yapılabilinecegini. Şeker tüketiminin kesilmesi. Kan sekerinin yükseltilmemesi. Düzenli spor. Stresten uzak olmak. Çin bitkileri. Belki saracoglunun önerdikleridir. Ve akupunktur yazıyordu. Bitkilerden sonra akupunkturu da deneyebilirim. Kadın hormonlarını düzenliyormuş., yumurtalıklara falan daha fazla kan gitmesini sagliyormuş. İnsan neyden medet umacagını bilemiyor tabi.

Allah şifa versin inşallah... donasyona da eşim günah diye sıcak bakmıyor evlat edinelim diyo ama evlat edinme prosedürleri de çok teferruat
Ben günah olayını hiç düşünmedim doğrusunu istersen böyle düşünen insanlarıda kızmıyorum yorum yapamam herkesin kendi düşüncesi evet onlarca bebek var anne baba isteyen çok istiyorsanız katlanırsınız canım hakkınızda hayırlısı ne ise olsun

Ben Karatay yaptım şeker onda yasaktı bilmiyorum ne hamile bıraktı beni ama oldu şükür insan herşeyden Umut ediyor ben bile bana taşın suyunu kaynat iç onu bile yapardım aynı yollardan bende geçtim

Benim düşüncem donasyona kadar ne günahlar var diyom ama işte hayırlısı ga napalim olmazsa da nasip der bi çocuğun hayatına dokunurum

Sizin yumurtaliklariniz varmi o konuda ne soyluyor doktorlar

Ben de her şey düzenliyken bir aylık gecikme için doktora gidip fsh 25 olarak 38 yaşında menopozla tanışan şoku hala atlatamayan biriyim. Menopozda kilo almak ve hızlı yaşlanmak kader mi yaşayanlar aydınlatabilir mi rica etsem...

Yumurtalık varsa aşılama olmuyor mu
Birşey yapmadım. Sadece dogum kontrol hapı. Östrojenle büyüdü sanırım. Yumurtalık var ama içinde yumurta var mı bilinmiyor. Öncelikle alternatif tıpla baslamak istedim. 1 bucuk yıl önce sadece amh degerimi öğrenen hacettepeden bir doktor cok zor durumun gerçekten cocuk düşünüyor musun demişti. Günlerce agladım. O sırada cocuk istemiyorduk zaten. O yüzden bir süre doktora gitmek istemiyorum.

Durumunuz nedir

Merhaba bende aynı sizin durumdayım şuan değerleriniz nedir

Merhaba yıllar önce geçmiş bu diyalog fakat buralardaysanız ben yine sormak istiyorum Ahmet Erdem miydi acaba bahsettiğiniz doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…