Nasil iciyorsunuz? Ayrıntıları yazabilirseniz cok sevinirim.Merhabalar geçen ay tahlil yaptırdım fsh 63 ile erken menopoz teşhisi koyuldu ibrahim saraçoğlu nun külerinden uyguladım testeredisli aslan pencesi, hayıt tohumu,civanperçemi çoban çantası adaçayı karisimindan oluşan akzer in bayan cayi var aktarlarda ondan ictim sabah akşam Ayrıyetten Hayıt tohumu ve aslanpencesini ayrı ictim .. Bugün tekrar test yaptırdım fsh 8 e düşmüş Dr normale dönmüş çok az bi yükseklik kalmış dedi paylaşmak istedim Allah hepimizin şifasini versin arkadaslar
Dr. Buğra buyrukçu isimli doktor benim kuzenimin 34 bin lirasını yedi yumurtalığı olmadığı halde umut verip olacak diyip bir tahlil bile yapmadan sadece 15 günde bir para aldı . Kimsenin ahı kimsede kalmaz eğer okursan bunu haram zıkkım olsun o paralar
Merhaba ben de o doktora gidiyorum şu an sonrasında prp uygulamadı mıDr. Buğra buyrukçu isimli doktor benim kuzenimin 34 bin lirasını yedi yumurtalığı olmadığı halde umut verip olacak diyip bir tahlil bile yapmadan sadece 15 günde bir para aldı . Kimsenin ahı kimsede kalmaz eğer okursan bunu haram zıkkım olsun o paralar
Kuzenın hastalığı neydı sorarmısın benım de yumurtalık yokDr. Buğra buyrukçu isimli doktor benim kuzenimin 34 bin lirasını yedi yumurtalığı olmadığı halde umut verip olacak diyip bir tahlil bile yapmadan sadece 15 günde bir para aldı . Kimsenin ahı kimsede kalmaz eğer okursan bunu haram zıkkım olsun o paralar
Kuzenın hastalığı neydı sorarmısın benım de yumurtalık yok
sadece adet olmak İcin ılac ıciyorum Bı tedavim yok maalesefnasıl bır tedavı dusunuyorsunuz
Ben 25 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim 9 aydir korunmuyoruz . Adetim hep düzensizdir. Hormon testi yapıldı fsh 11.22 çıktı. Tekrarlayacaktı ana malum virüs cikti gitmedim . Kimseye de anlatamıyorum sizlerin bir bileğisi var mi acabaerken menopoz fsh bproblemi olanlar arkadaşlar sorunlarımızı bu başlıkta paylaşalım.
ne hakkında bilgi almak istiyorsun canımBen 25 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim 9 aydir korunmuyoruz . Adetim hep düzensizdir. Hormon testi yapıldı fsh 11.22 çıktı. Tekrarlayacaktı ana malum virüs cikti gitmedim . Kimseye de anlatamıyorum sizlerin bir bileğisi var mi acaba
Ben 25 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim 9 aydir korunmuyoruz . Adetim hep düzensizdir. Hormon testi yapıldı fsh 11.22 çıktı. Tekrarlayacaktı ana malum virüs cikti gitmedim . Kimseye de anlatamıyorum sizlerin bir bileğisi var mi acaba
[/QUOTE önceki konuşmalarda da yazmışlar zaten testere dişli Aslan pençesi civanperçemi ve hayıt tohumu bu katı kullan hemen kötü düşüncelere yönelme bnm de 9.23 gbi bir şey çıkmıştı doktor boşa vakit kaybetmeyin aşılamadan başlayın demişti ama bn ünv hastanesine gidip amh testi yaptırdım ve 3.76 çıktı bir sıkıntı yok bn de bunları kullanıyorum Aslan pençesi ve civan perçeminden beraber kullanıyorum hazır hayıt suyunu da ayrı kullanıyorum bunların kesinlikle etkisi oluyor yükselme sebebi stresten kaynaklı olabiliyormuş yani tasalanma hemen
sadece adet olmak İcin ılac ıciyorum Bı tedavim yok maalesef
Gittiniz mi Buğra beye
Hastalığınız neydi acababen de aynı sekılde sadece adet olmak ıcın cyclo ıcıyorum