Menopoz Erken Menopoz ve fsh

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Şu anda durumunuz nedir merak ettim. Ben de erken menopoz teşhisi aldım. İlaç vs kullanmadım. Bu genç yaşımda bir çocuk doğurmadan menopoza girmek istemediğimden şimdi soğan kürü yapacağım. Daha önce uygulayan var mı?

merhabalar 19 yaşında erken menepoz teşhisi konuldu nasıl kurtulucağım bilmiyorum hayıt suyu içiyorum soğan kürü uyguluyorum extra olarakta adaçayıda içiyorum tüm günüm böyle geçiyo

merhabalar 19 yaşında erken menepoz teşhisi konuldu nasıl kurtulucağım bilmiyorum hayıt suyu içiyorum soğan kürü uyguluyorum extra olarakta adaçayıda içiyorum tüm günüm böyle geçiyo günlerce ağlayığ rabbime yalvarıyorum inşallah şifa verir

merhabalar 19 yaşında erken menepoz teşhisi konuldu nasıl kurtulucağım bilmiyorum hayıt suyu içiyorum soğan kürü uyguluyorum extra olarakta adaçayıda içiyorum tüm günüm böyle geçiyo günlerce ağlayığ rabbime yalvarıyorum inşallah şifa verir

Canini sikma benim yasim 40 ve ben de erken menopozdayim ama umit ediyorum rabbim verir varsa nasipte benimde fsh yuksek adetlerim duzensiz ve oluncada cok uzun suruyor ara kanamlar oluyor surekli monopoza girdigim icinde mantar cok oluyorum

İnsan ister istemez kafaya takıyor ne yazık ki üstelik daha bu yaşta ..Allah herkese şifa verir inşallah ..

Ağlamakla insanın eline bir şey geçmiyor ne yazık ki.Senin yaşın daha da küçükmüş.. Benim fsh 60 lardaydı şu an 20lere düştü ara ara da olsa adet oluyorum çok şükür. Bitkilerin gücüne çok inanıyorum.Benim yaptıklarım sırasıyla; soğan kürü 15 gün, hayıt tohumu 1 ay, testere dişli aslan pençesi 1 ay, civan perçemi 1 ay. Bunları uygulamalısın bence çok faydası oluyor en azından daha da kötüye gitmiyor. Onun dışında polen ,arı sütü ve doğal beslenme çok çok önemli..şekerden uzak dur yediğin her şeye çok dikkat et düzene girer inşallah..

bende erkrn menepozdayim 35 yasindayim.amh baktirdiniz mi

Sabah aç karnına hayıt öğleye doğru ada çayı akşama doğru soğan kürü ve hayıt içiyorum hepsini kullanıyorum umarım ters bişe olmaz sabrım kalmadı artık 1 ay birini yapıp öbür ay diğerini bekliyemem

Benim de fsh 10larda çıkıyor ama rezerv az oluyor amh hiç bakılmadı ilk fırsatta baktıracağım inş

Ben Saraçoğlunu bizzat aradım ve sekreteri tarafından söylenen buydu bana..O şekilde karıştırmaktansa belli bi sırayla uygulaman daha faydalı olabilir bence..Bir ayda hepsini birden yapınca bi anda düzelcek diye bir şey yok.Ben 6 aydır ugrasıyorum anca yarı yarıya düşürebildim. Benden tavsiye yine de sen bilirsin tabi ki..Allah herkese şifa versin..

mrb ıva hacettepede başlanmış ama denek grubu dolmuş bile. ben bu çalışmayı yapan ekipden dr ersin beyle mail leşerek görüştüm. tekniğin başarı oranı%6 imiş ve yakın dönem erken menopoz vakklarında şans fazlaymış ve yaş kriteride 35 yaş altı tabi . ben çocukluk döneminde gördüğüm kemoterapiden dolayı 20 li yaşlarda erken menopoza girdim yaş oldu 34 .8 yıllık da evliyim. sonraki aşamalarda ne değişir bilmiyorum ama şu an uygulama böyle

Suan evlendiniz mi ne oldu

Merhaba 28 yaşındayım 12 yıldır erken menepoz illeti ile ugrasiyorum. 16 yasimda bir kere adet gorup ondan sonra daha hoc adet gormedm bazi doktorlar yumurtaliklarimin olmadigini bazilari ise kucuk oldugunu söylüyor .2 yildir evliyim .evlendigim gunden beri cocuk istiyorum ama olmuyor . doktorlardan umidi kestim. fsh yi bitkisel ilaclarla dusurmeyi denedikce o yukseldi .suan fsh 78 amh 0.01. En son gittigim doktor cocuk olmaz dedi ama biesteron vereyim size dedi ve gonderdi. Her gittigim doktordan tekme yemis gibi dondum. Ne yapacagimi bilemez haldeyim. Okumadigim forum kalmadi

Saracoglunun ilaclarini da kullandm ama hicbir etki olmadi .10 yildir cyclo ilaci kullaniyorum. Meme kanseri olmaktan da korkuyorum .goguslerimin biri digerinden biraz daha buyuk acaba bir sorun mu var. Doktorlardan aglayarak cktigim icin onu bile soramiyorum artk .korkuyorm olumsuz birsey soylemelerinden lutfen bana yardim edin .

Bir şey sorma genel cerraha git durumu anlat film çekiyorlar. İçinde rahat eder sonuca göre

merhaba. foruma bugun katıldım. 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim. 15 yaşından beri doğum kontrol hapıyla adet oluyorum. 1 hafta önceki sonuclara göre fsh 80 amh 0.01. saracoglu nun sitesine mail attım. erken menopoz kürünü önerdiler. adım adım nasıl yapılacagı yazılı bir kagıt olacakmıs kutunun içinde. ancak baklavayı, pastayı geçtim incir bal gibi dogal tatlıları yememeniz gerek dediler. seker fsh degerini yükseltirmiş. 2,5 ay bu kürleri uygulayıp tekrar kan aldırıcam. sonuca göre ayni ya da baska bir küre karar verecekler. bu hafta nasipse kürlere ve şekersiz hayata baslayacagım. siz de şekeri kesmiş miydiniz acaba? buna ragmen sonuc alamadınız mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…