- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
slm pantera,
ben de iki kutu cyclo bitirdim, ama her kutunun sonunda adet oldum, doktorunun dediği gibi bu hapla adet olmamız gerekiyor aslında, daha önce adet görüyor muydun, yoksa hayatında hiç adet görmemiş miydin? Belki de hamilesin? Hamile kalma ihtimalim yok deyip de test yapmayan arkadaşlar oluyor, bir kaç ay geçtikten sonra farkediyorlar hamileliklerini, çünkü normalde adet göremediğimizden gecikmeden şüphelenmiyoruz. İnşallah öyledir arkadaşım. Sen kaç yaşındasın, ne kadar oldu bu durumu öğreneli, değerlerin kaç? hangi doktora gidiyorsun? ne çok sordum di mi ama hepimiz bilgiye ve umuda açız şu an.
ben evli değilim canım o yüzden şuan hamile kalma gibi durumum da yok tabi :) 2 ay oldu bu durumu öğreneli.8 yıldır 1 gün adet görüyodum ben 2. gün hiç olmadı hayatımda 1 günde çok az kanama oluyodu ben normal sandıgım için hiç doktora gitmedim.2 ay önce düzensizlikte olunca çevremin baskısıyla gittim doktora hiç böyle şeyler duyacagımıda beklemıyodum bana ilk ilaç cylo prognava verdi bitir gel dedi gittim bende kanama olmamıstı olman gerekirdi doktor :)
23 yasındayım bn canım.boluda yaşıyorum ben. fsh 41 e2 40 diğerlerini hatırlayamıorm suan cnm